NEUTROGENA Cellular Boost intensyvaus poveikio 100% hirdrogelio veido kaukė

Veido kaukės yra vienas greičiausių būdų atgaivinti, sudrėkinti ir intensyviai padėti odos problemoms ir man veido kaukės labai patinka - bent kartą (dažniausiai porą kart) stengiuosi skirti kelias minutes papildomai odos priežiūrai ir palepinti, pasirūpinti, sudrėkinti.

Šiandien labai norėjau išbandyti Neutrogenos veido kaukę, žadančią kovoti su senėjimo požymiais. Pastaruoju metu oda jaučiasi šiek tiek pakritusi, jaučiuosi pasenusi, tad bandau su labai dideliu smalsumu.


Produktas: NEUTROGENA Cellular Boost intensyvaus poveikio 100% hirdrogelio veido kaukė
Gamintojas: Neutrogena Corp.,"Johnson & Johnson". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: veido odai - mažinti senėjimo požymius, , lyginti raukšleles, suteikti švelnumo ir odos jaunatviškumo
Tinkamas tipas: visiems, ir jautriai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kvapai ir dažikliai  - jų galėjo ir nebūti
Tūris: 1 kaukė 92 vnt.)/ 30 ml
Kaina: 5,39 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Drogas, Iki, Maxima, Notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Viena kaukė = vienas buteliukas koncentruoto serumo vos per 15 minučių. Pagaminta iš 100% hidrogelio raukšleles lyginančios sudėties bei praturtinta adenozinu, ši tekstūra puikiai apgaubia Jūsų veidą lyg antra oda tam, kad maksimizuotų veikliųjų medžiagų sugėrimą. Rezultatas: Nežymių raukšlių sumažėjimas, odos švelnumas bei jaunatviškumas. Nekomedogeninis. Tinkamas jautriai odai.

NAUDOJIMAS
1 žingsnis: nusivalykite veidą. 
2 žingsnis: nuimkite baltą plėvelę nuo kaukės lapo ir išmeskite. 
3 žingsnis: uždėkite drėkinamojo gelio kaukę ant veido ir palikite nuo 15 iki 30 minučių. 
4 žingsnis: nuimkite kaukę ir įmasažuokite likusį produktą į veidą ir kaklą. 
Geresniam rezultatui naudokite tris kartus per savaitę. Nenuplaukite.


Pakuotė. Didelis, sidabro spalvos plastikinis maišelis su brandžiu, rimtai atrodančiu dizainu. Greičiausiai ta blizgi sidabrinė spalva suteikia daugiausiai rimtumo - žiūrint į pakuotę galima pagalvoti, kad kaukė skirta vyresnėms moterims. 

Kvapas kosmetinis, gaivus, malonus aromatas. Kvapas mano uoslei įtinka, nėra pernelyg intensyvus, nors vargu ar veido kaukei labai reikalingas.

Konsistencija ploni hidrogelio lakštai, prisotinti veikliuoju serumu. Jie dar patalpinti tarp dviejų (skaidraus ir balto) apsauginių sluoksnių.

Sudėtis: Aqua, Dipropylene Glycol, Propanediol, Chondrus Crispus Extract, Tremella Fuciformis Sporocarp Extract, Adenosine, Tocopherol, Plukenetia Volubilis Seed Oil, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sucrose Cocoate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Ceratonia Siliqua Gum, Potassium Chloride, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Trisodium EDTA, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Parfum, CI 60730.


Poveikis. Labai džiaugiuosi kaukės sudėtimi - joje daug drėkiklių, daug odos minkštiklių, nemažai antioksidantų. Yra odą raminančių ir tiesiamai veikiančių ingredientų. Deja, sudėtyje yra dažų ir kvepalų, kurie nėra itin saugūs, tačiau jų mažai, todėl neburnosiu ir pasidžiaugsiu.

Veido kaukė sudaryta iš dviejų atskirų plonų hidrogelio lakštų, kurie iš abiejų pusių apsaugoti plastiko lakštais - vienoje pusėje baltas plastiko sluoksnis, kitoje - skaidrus. Deja, dėl man nesuprantamų priežasčių, sluoksniai buvo išslydę vienas iš kito, tad bandyti kažkurį nulupti, dėti ant veido ir tada nuimti dar vieną - nebuvo prasmės. Tai tiesiog dėjau ant veido. 

Nuostabu, kaip fainiai, tolygiai ir patogiai priglunda hidrogelio kaukės - nei vienos raukšlelės, tobulai priglunda prie visų odos linkių.


Nuėmus veido kaukę negaliu atsidžiaugti efektu. Rimtai - vizualiai veidas atrodo gerais penkiais metais jaunesnis, oda skaistesnė, lygesnė, švelnesnė ir raukšlelės ženkliai mažiau pastebimos. Veido oda jaučiasi komfortabiliai, jaučiasi ir drėkinamasis efektas. Labai gerai! Ir jokio odos lipnumo po kaukės! Manau dėl efekto kaukę būtų faina naudoti prieš makiažą, prieš ypatingas progas, nes na efektas labai fainas - jei nesate bandę - rekomenduoju.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kaip įdomu, net nepagalvočiau, kad iš šios firmos gali būti kažkas gero, nes man labai seniai bandyti neutrogena veido produktai buvo palikę labai nekokį įspūdį :) Smagu, kad yra kažkas kokybiško.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man Neutrogenos drėkinantis kūno losjonas patinka ir va dar šita kaukė labai labai gera. Tai turi perliukų ir ši kompanija, tik matyt ne tiek jau daug.

      Panaikinti
  2. Pas mane Neutrogenos kūno priežiūros priemonės išgyvena renesansą, tik jos ir padeda dabartinei odos būklei :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Neutrogena kūno priemonės man fainos. Tik veidui nesu tikra, bandau pirmą dalykėlį :)

      Panaikinti
  3. Ir man patinka drėkinantis kūno losjonas. Sesė parvežė iš Vokietijos mielai naudoju.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Mane naudoti Neutrogenos produktai nuvyle, nors pvz Amerikoje jie turi labai auksta vartotoju ivertinima.Paskutinis pirkinys buvo Neutrogena Hydro Boost micelinis vanduo tai atrode is kvapo ir pojucio kad veida valau obuoliu actu

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho... aš micelinių iš viso pastaraisiais metais vengiu - jau kuris laikas suvokiu, kad ne mano odos tipui.

      Panaikinti

Rašyti komentarą