PHARMA OIL Hydra Alginate Face Mask - alginatinė, drėkinanti veido kaukė su alavijais

Pastaruoju metu mano veido oda sausesnė ir jautresnė nei įprastai ir greičiausiai atsakymas dėl ko taip yra, bus ženkliai atvėsę orai bei temperatūrų skirtumas: iš šilto, sauso patalpų oro - į drėgną, šaltą. Nors odą intensyviai drėkinu, bet tokiais periodais norisi intensyvesnių veido kaukių ir daugiau papildomos priežiūros. 


Produktas: PHARMA OIL Hydra Alginate Face Mask - alginatinė, drėkinanti veido kaukė su alavijais
Gamintojas: UAB "Ineza", Lietuva. Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: veidui - drėkinti, raminti, suteikti spindesio, švelnumo, lygumo, raminti
Tinkamas tipas: sudirgusiai ir išsausėjusiai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nepatogus naudojimas
Tūris: 20 g
Kaina: 4,99 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Gintarinė vaistinė, Eurovaistinė ir kt.

Ką žada gamintojas: Alginatinės kaukės – natūrali grožio procedūra, kuri kaskart stebins puikiu rezultatu: sustangrins odą, padidins elastingumą, sutrauks poras ar paskaistins. Pagrindinė alginatinių kaukių sudedamoji dalis – alginas, gautas iš jūrinių dumblių. Užtepus ant veido ši kaukė virsta vėsia, gumą primenančia mase. Ji efektyviai ramina, drėkina, detoksikuoja ir stangrina. Ši kaukė su alavijais, skirta sudirgusiai ir išsausėjusiai veido odai. Natūralūs aktyvieji ingredientai užtikrina optimalią odos drėgmę, taip stabdydami senėjimo požymių atsiradimą. Alavijų ekstraktas ramina, suteikia odai spindesio, lygumo ir švelnumo.

NAUDOJIMAS: pakelio turinį suberkite į dubenėlį, įpilkite 60 ml vandens. Sumaišykite iki vientisos masės. Nedelsiant tepkite ant veido (išskyrus akių sritį) ir laikykite 20 min. Nuimkite sustingusį kaukės lakštą, likučius nuvalykite drėgnu vatos tamponėliu. Patekus į akis, nedelsiant gausiai plauti vandeniu.


Pakuotė. Pilkos spalvos kartoninis lankstinukas, kurio viduje plastikinis melsvas maišelis su priemone. Pakuotė man pasirodė perteklinė - dvigubinti papildomu kartonu, mano nuomone, tikrai nereikėjo, bet su kartoniniu lankstinuku kaukė tikrai atrodo patraukliau.

Kvapas neutralus, natūralus, priemonės sudėtyje nenaudojami jokie papildomi kvapai.

Konsistencija miltelių pavidalo - prieš naudojimą reikia sumaišyti patiems.


Sudėtis: Diatomaceous Earth, Algin, Calcium SulfateTetrasodium PyrophosphateCyamopsis Tetragonoloba Gum/ Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) GumCI 77288, Aloe Barbadensis Leaf Juice Power, CI 42090.


Poveikis. Pirmiausia noriu pasidžiaugti visiškai saugia, minimalia priemonės sudėtimi. Pagrindą sudaro uoliena, rudieji dumbliai, kalcio sulfatas (šveitiklis), ph reguliavimo medžiaga, tirštiklis, dažai, alavijų milteliai ir mėlyni dažai. Sudėtyje nieko nereikalingo, nors drėkinančių priemonių man pasirodė mažoka.

Melsvus miltelius prieš naudojimą būtina sumaišyti su vandeniu. Tiksliai atmatavau vandens, bet indelį pasiėmiau kiek per mažą. Kaukę maišant pastebėjau, kad nori susidaryti gumulėliai, tad kol galiausiai pavyko sumaišyti, kaukė jau pradėjo stingti... Skubėjau tepti ant veido ir pastebėjau, kaip sunku - kaukė jau ėmusi tirštėti, tačiau nuo veido po truputį teka ir laša. Kol pilnai padengiau odą pakankamai storu sluoksniu, kaukė jau buvo gerokai pastingusi. Kai kur priemonę storinau ir sluoksniai sunkiai lipo vienas prie kito, bet kaukė vis tiek po truputį tekėjo žemyn ir kelis kartus nulašėjo.


Priemonės visiškai pakanka labai storu sluoksniu padengti odą, tad galima naudoti netaupant. Po kelių minučių priemonė pilnai sustingsta ir nulupti vientisu sluoksniu priemonę itin lengva. Po naudojimo pastebėjau, kad mano sudirgę skruostai maloniai nuraminti, jaučiamas neblogas gaivinantis pojūtis, o drėkinimo man mažoka. Nuėmus kaukę pastebiu, kad oda labai skaisti, lygesnė, švytinti ir vizualiai atrodo jaunesnė.

Mane šiek tiek erzino naudojimas, nelabai tolygiai dengėsi. Su kitomis bandytomis alginatinėmis kaukėmis lyginant naudojimo patirtis prastesnė ir efektas kiek silpnesnis. Kita vertus, tai pigiausia man žinoma alginatinė veido kaukė, kurią rekomenduočiau, kai reikia atgaivinti ir nuraminti veido odą. man greičiausiai tokia kaukė patiktų po saulės vonių ar vasaros metu. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Pirkau ir aš šitą kauke per nuolaidas. Miltelių vienkartiniam naudojimui buvo per daug, ok gal padauginau vandens. Nesužavėjo kaukės konsistencija, tokia gliti.. beje, gal tu kažką bandei su bakuciolu? Sako, kad tai naujasis retinolis, aš šiaip nelabai už tuos aliejinius, super natūralius ingredientus, bet pabandysiu, kai rasių tinkamą kainą
    Mačiau rituals bakuciolio serumą pristate

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Esu bandžiusi su bakučioliu Isanos serumą - laiko poveikiui pamatyti reikia, bet veikia. Gal tikėjausi efektyviau :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą