INIKA Eye Pencil - sertifikuotas, organiškas akių pieštukas "Black"

Pamenu, kai pradėjau rašyti šį tinklaraštį prieš beveik 10 metų, labiausiai tuo metu mane domino dekoratyvinė kosmetika. Per tiek metų mano pomėgiai patiko, pasikeičiau ir aš, šiuo metu neturiu jokio noro pirkti daugiau kosmetikos, nei jau turiu. Turiu jos pakankamai, o ir daugiau, nei reikia, tad naudoju tai, ką jau turiu, o ir prasivalau eigoje. Vienas kitas dekoratyvinės kosmetikos produktas dar neparodytas tinklaraštyje, tad apie juos eigoje papasakosiu, bet tikriausiai natūrali, kad keičiantis pomėgiams, tokių įrašų bus vis mažiau. 

Šį kart apie juodą akių pieštuką, tačiau nepaprastą, o sertifikuotą, organišką iš Inika.


Produktas: INIKA Eye Pencil - sertifikuotas, organiškas akių pieštukas "Black"
Gamintojas: "Truth in Beauty" Australija. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: visiškai saugi sudėtis
Labiausiai nepatiko: tikėjausi ilgesnio išlikimo
Tūris: 1,1 g
Kaina: 22,00 Eur
Kur galima įsigyti: Lookfantastic, KlipShop, InBeauty, Medexy

Ką žada gamintojas: 
Privalumai:
- Turi priešbakterinių ir priešgrybinių savybių, palengvina slydimą oda.
- Garantuoja lengvą dengimą, padeda apsaugoti odą.
- Atjaunina odą ir apsaugo ją nuo laisvųjų radikalų.

Veikliosios medžiagos:
1. Sertifikuotas organiškas kokosų aliejus.
2. Candelilla vaškas ir sertifikuotas organiškas karnaubos palmės vaškas.
3. Vitaminas E.

NAUDOJIMAS: Tepkite tiesiai ant voko ir/ar po akimis ties apatinių blakstienų augimo linija.


Pakuotė. Medinio korpuso, standartinis, drožiamas pieštukas su akiai patrauklia, matine apdaila. Ant pieštuko užkimštas paprastas skaidraus plastiko dangtelis, nors man atrodo, kad įprastai jis turėtų būti metalinis, aukso spalvos. Paprasta, minimalistinio dizaino.

Kvapas natūralus, priemonė bekvapė, nors uostant iš pakuotės jaučiu medienos aromatą.

Konsistencija vidutinė, gal šiek tiek į sausesnę pusę.


Sudėtis: Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, C10-18 Triglycerides, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*, Euphorbia Cerifera Cera (Candelilla Wax), Mica, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Oryzanol, Tocopherol (Vitamin E), Glyceryl Caprylate, Iron Oxide (CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)
*sertifikuotas, organiškas


Poveikis. Pirmiausia noriu pasidžiaugti akių pieštuko sudėtinėmis dalimis - retai tenka matysi visiškai saugių sudėtinių dalių sąrašą. Ir ne tik tai, Inika kosmetika sertifikuota, organiška ir saugesnė naudoti. 

Juodas akių pieštukas vidutinės konsistencijos, gal net šiek tiek į sausesnę pusę, todėl padengti ant vokų nėra didelio džiaugsmo. Aš labiau mėgstu kreminės konsistencijos akių pieštukus, kai dengi ir priemonė maloniai ir lengvai slysta padengdama spalvą. O čia tenka šiek tiek pavargti, norint gražiai padengti. Prastoki reikalai man pasirodė ir su pigmentacija - nu labai apmaudu, kai pieštukas kainuoja 22 Eur, o spalva tik vos pilka, kelis kartus reikia brėžti tą pačią vietą, kad paryškinti spalvą. Jei jau naudoti juodą pieštuką, mano nuomone jis turėtų būti labai intensyviai juodas (tokių turiu).


Kalbant apie išlikimą, deja, nelabai turiu kuo pasidžiaugti... Po gero pusdienio spalva praranda intensyvumą, o jei liečiasi, tai ne tik spalva nusitrina, bet ir nutepa odą aplink. Deja, bet tikrai yra geriau išliekančių...

Man labai liūdna, bet šis pieštukas prastos pigmentacijos, kiek per sausas ir prastokai laikosi, o kaina ne iš mažųjų. Turiu tikrai puikių juodų akių pieštukų už kelis eurus, tad mano nuomone šitas visiškai nevertas dėmesio. Vienintelis iš ties geras dalykas yra itin saugi pieštuko sudėtis, priemonė organiška, sertifikuota, tad naudojant tokio tipo priemones jautiesi saugiau. Apmaudu tik, kad kokybės tikrai labai, labai trūksta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Ajai, man perkopus 30 metu nebesinori jokių eksperimentų su kosmetika. Aš kažkaip pasitikiu naujos kartos kosmetika, Inika palyginus senutė is 2006 metu. Mano akys ir skruostai jautrus, šiuo metu tinka Rate Beauty tušas ir skaistalai

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man gerokai virš 30, bet dar patinka kartais eksperimentuoti :D Akis irgi jautrias turiu, bet smagu eksperimentuoti.
      O jei nebeeksperimentuojante, tai kaip naujos kartos kosmetiką atrandat? :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą