PURE "3in1" drėgnos servetėlės makiažui valyti su alaviju, vitaminu E ir B5

Prieš švenčių maratoną nusprendžiau nusipirkti drėgnų makiažo valymo servetėlių, nes gi per šventes daug keliaujam, makiažas turi būti lengvai padaromas ir lengvai nuvalomas. Servetėlės nuolat naudoti nėra gerai, tačiau retomis progomis, kai reikia greitai nusivalyti makiažą. Pats tas tuo šventiniu laikotarpiu, o kadangi jau esu atidariusi pakuotę, tai reikia sunaudoti iki galo. Tad trumpai apie drėgnas servetėles.


Produktas: PURE "3in1" drėgnos servetėlės makiažui valyti su alaviju, vitaminu E ir B5
Gamintojas: "Saraco Industries"Ltd., Didžioji Britanija
Paskirtis: pašalinti makiažo likučius ir kitus nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: efektyviai valo
Labiausiai nepatiko: keletas nesaugių ingredientų sudėtyje
Kiekis: 25 vnt.
Kaina: 2,49 Eur
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose

Ką žada gamintojas: Puikiai nuvalo makiažą, atgaivina ir sudrėkina odą. Servetėle švelniai nuvalykite užmerktas akis, veidą bei kaklą. Pakelis su spec. dangteliu, kurį patogu daug kartų atidaryti ir sandariai uždaryti. Atidarius pakuotę, servetėles sunaudokite per 6 mėn. 


Pakuotė. Plastikinis maišelis su atidarymui ir uždarymui skirtu lipduku. Sakyčiau labai standartinė pakuotė, o ir dizainas nėra labai išskirtinis  baltame fone keli žalios ir violetinės spalvos akcentai.

Kvapas švelnus, gaivus, kosmetinis aromatas. Mano skoniui aromato priemonės sudėtyje iš viso galėtų nebūti - taip būtų galima išvengti nereikalingų, nesaugių kvapų ingredientų.

Konsistencija drėgnos medžiaginės servetėlės, sudrėkintos valomąja priemone.

Sudėtis: Aqua, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Capric/ Caprylic Triglycerides, Polysorbate-20, PEG-40 Hydroganated Castor Oil, Disodium Cocoamphodiacetate, Decyl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Chamomilla Recutita Flower Extract, Parfum, Disodium EDTA, Citric Acid, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Linalool.


Poveikis. Greičiausiai pamačiusi produktą parduotuvės lentynose tikėjausi, kad sudėtis bus prastesnė. Tačiau iš esmės nieko blogo servetėlių sudėtyje nėra - gal aukštokai konservantas, gal yra kvapiklių, tačiau iš esmės nieko blogo. Žinoma, būtų gerai po servetėlių veidą nuprausti prausikliu, tačiau kelionėse ne visuomet to vandens ir prausiklio yra. 

Medžiaginės servetėlės pakankamai didelės, kad nuvalyti visą veido ir akių makiažą. Servetėlės puikiai tempiasi horizontaliai, tačiau tempiant į viršų, lengvai plyšta. Tamprumo makiažui valyti tikrai pakanka, o ir servetėlės pakankamai švelnios makiažo valymui. 

Servetėlės labai efektyvios, lengvai valo tiek veido, tiek akių makiažą, tačiau kad nuvalytų nepriekaištingai? Deja, nei vienos makiažo servetėlės nenuvalo makiažo iki nepriekaištingai švarios veido odos, kažkiek makiažo ant odos lieka - man asmeniškai, šiek tiek makiažo pagrindo. Todėl stengiuosi visuomet po valymo servetėlėmis nuprausti veido odą su prausiklių. Tą ir reiktų daryti. Kita vertus, pasitaikė keli atvejai, kai nuprausiau tik vandeniu.

Kas kartą valyti makiažo servetėlėmis labai nerekomenduočiau - sveikiausia odai valymo aliejus ar balzamas + veido prausiklis; iš bėgos gali tikti micelinis vanduo + prausiklis ir va tais retais, retais atvejais galima į pagalbą pasitelkti va tokias servetėles - avarinėmis situacijomis geriau servetėlės, nei miegas su pilnu makiažu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. O kur keliaujate? Gamtoje kažkur buvote? Nes juk yra vonios visur ir vanduo ar viešbutyje ar pas kažką apsistojus...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na va, liksite nesužinojusi ;) Pasakiau tiek, kiek reikia :)

      Panaikinti
    2. Kažkaip vaikiškai atrodo tokie slapukavimai, nenorite, galite išvis nieko nerašyti ir nepasakoti :))))

      Panaikinti
    3. Žinokite kažkaip jūsų komentaras vaikiškiau nuskambėjo.
      Jei čia bandot ultimatumus ar kažkaip mane paveikti - tai nepavyks :)

      O šiaip ateičiai - pasakoju ir pasakosiu tik tiek, kiek pati noriu. Nepatinka? Nieks neverčia skaityti ;) Sėkmytės!

      Panaikinti
    4. Sėkmytės ir Jums :))))

      Panaikinti
  2. O aš tai per šventes visai nesidažau. O kam? Vyras ir dar ne tokią - nepasidažiusią, su chalatu ir šiaip - yra matęs. Tėvam ir uošviam įspūdžio nepaliksiu su makiažu. Prieš draugus pasirodyti? Neverta vargti. Geriau šventiniu laikotarpiu padaryti odai irgi šventę - nekankinti su tais makiažais ir duoti paiilsėti. O ypač tampytis tą makiažą, valymo priemones keliaujant papildomas vargas. Tuo labiau kad ir darbo dienomis kartais pasidažau. Mano tai tokia filosofija:).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man tai šiuo metu smagu pasidažyti dėl savęs, pasidarau šventėms ryškesnį makiažą, o darbo dienomis to ryškesnio sau tikrai neleidžiu, kur su juo eisiu :D Bet jo, tos visos makiažo valymo, veido priežiūros rutinos, net ir supilstytos į mažesnes pakuotes yra vargas ir apsikrovimas keliaujant :)
      Bet nemeluosiu, jūsų filosofija man labai patinka ;)

      Panaikinti
  3. Aš nemanau, kad autorė turėtų duoti ataskaita, kur ir kam darosi makiazia. Kūdikių servetėlių perku ir aš periodiškai, man patinka Pampers harmonie, tiesa jos LT ir bet kur kitur brangios. naudoju viskam: dukros vežimėlio ratams nuvalyti, savo batams ir savo veidui kelionių metu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtent - bloge bus tiek info, kiek pati noriu jums pasakoti, nu nieks nieko neprivers - nenorėsiu ir tam tikros dalies nepasakosiu. Ir šiaip asmeniškumų čia mažai likę :D
      Va ir šaunuolė - jei jums tinka, tai ir naudokit į sveikatą - ar beveik visuomet kūdikių servetėlių namuose irgi turiu, viskam, kad sugalvoju.

      Panaikinti
  4. Tai niekas neprašo duoti ataskaitų, bet jeigu rašai blogą, bendrauji su skaitytojais, tai logiška, kad jiems bus įdomu kažkas iš ir asmeninio gyvenimo, ir taip visur, youtube, instagrame ar dar kur... O dabar pasakė A, bet nepasakė B, tai kam tada išvis pradėti pasakotis apie kažkokią paslaptingą išvyką, jei žinai, kad daugiau nieko nenorėsi pasakotis?.. Dabar atrodo skaitytojas tapo kaltas, kad išdrįso kažko paklausti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Niekas jūsų niekuo nekaltina - gražiai, švelniai pajuokauta, kad va, nesužinosite :) Kas ką blogo pasakė? Jūsų komentaras po to, sekė su kaltinimu apie vaikiškumą ar dar kažką, ką sugalvojote. Noriu labai aiškiai pasakyti - šiame bloge bus tiek, kiek noriu pasakyti, komentaruose bendrauju, bet jei į klausimą nenoriu atsakyti - tai pasilieku sau teisę nepatenkinti jūsų smalsumo. Nesu nei viešas asmuo, nei kažkuo įsipareigojusi jums ar kitiems skaitytojams.
      Beje, jūs irgi nesate įsipareigojusi šiam blogui ;)

      Panaikinti
  5. Na gali buti elementari situacija: darbo vakarelis. Pvz norisi nusivalyti dienini makiaza ir vietoj jo uzsideti vakarini. Pas mus darbe tikrai nera jokiu veido valymo priemoniu ir tikrai butu keista, jei as bendrame tualete imciau naudotri kruva atsinestu priemoniu, kur kiti zmones plaunasi rankas tuo metu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ai, man atrodo nereikia niekam teisintis, jei pasitaiko situacijų, kai reikia servetėlių - tai ir naudoji. Gi kiekvieno reikalas. Va man šventinis laikotarpis toks buvo ir nieko - oda tikrai nenukrito. Džiaugiuosi, jei yra moterų, kurioms pavyksta visiškai išvengti servetėlių.

      Panaikinti

Rašyti komentarą