L'OREAL Magic Shampoo Invisible - nematomas, sausas plaukų šampūnas "Fresh Crush"

Sausų šampūnų pastaruoju metu praktiškai nenaudojau ir maniau, kad jau nebepirksiu, nes lyg ir plaukus išsiplauti tiesiog paprasčiau, patikimiau ir jausmas geresnis, nei po sauso šampūno. Kol nenusikirpau kirpčiukų, juos galiu plauti beveik kasdien - ir greičiau susiriebaluoja, ir susivelia, ir reikia daugiau priežiūros nei kitai plaukų daliai. Tad šį kart ieškodama sprendimo natūraliai tamsesniems plaukams nusprendžiau išbandyti sausą šampūną be baltų dalelių, kuris turėtų būti nematomas ant plaukų, tačiau suteikti tokį pat efektą.


Produktas: L'OREAL Magic Shampoo Invisible - nematomas, sausas plaukų šampūnas "Fresh Crush"
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: "išplauti" plaukus be vandens, t.y. pašalinti riebalus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nepalieka baltų dalelių ant plaukų
Labiausiai nepatiko: prastas efektas
Tūris: 200 ml
Kaina: 6,19 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: Sausas šampūnas plaukams. Puiki priemonė plaukų atgaivinimui tarp plovimų, kelionės metu ar tiesiog nesant galimybės išsitrinkti plaukus. Suteikia apimties, purumo, gaivumo ir puikų aromatą. Nepalieka ant plaukų baltų dalelių
NAUDOJIMAS: prieš naudojimą gerai suplakite ir purkškite 30 cm atstumu ant plaukų šaknų. Įmasažuokite pirštų galiukais.


Pakuotė. Metalinis slėginis buteliukas su plastiko dangteliu ir standartiniu purškikliu. Dizainas ryškios, žalios spalvos iš ties patraukia akį sausų šampūnų lentynoje.

Kvapas. Sausas šampūnas parfumuotas, kvepia stipriu, saldžiai gaiviu aromatu. Kvapas atšviežina plaukų aromatą, tačiau deja, nei po vieno sauso šampūno mano plaukai nekvepia taip, lyg būčiau šviežiai išsiplovusi plaukus.

Konsistencija flakonėlyje skysta, purškiasi dulksna.

Sudėtis: Isobutane, Alcohol Denat., Oryza Sativa Starch/ Rice Starch, Isopropyl Myristate, Dicocoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Stearalkonium Hectorite, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Propylene Glycol, Propylene Carbonate, Geraniol, Cetrimonium Chloride, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Parfum/ Fragrance.


Poveikis. Pirmiausia apie priemonės sudėtines dalis. Suprantu, kad gamintojas norėjo sukurti priemonė, kuri nepaliktų baltų dalelių ant plaukų, tačiau priemonės sudėtis labai ir net labai man nepatinka. Suprantu, kad turi būti propelentų, suprantu, kad reikia konservantų, bet jų daug, jie žalingi, sausinantys, lygiai taip pat krūva kvapų medžiagų... Nors pagrindinės medžiagos slėginiam produktui, konservantai ir kvapiosios medžiagos yra visur, bet ne tiek daug. Kiti gamintojai geriau balansuoja sudėties saugumo klausimais...

Sausas šampūnas iš ties neturi baltų dalelių, net ir purškiant iš arčiau, net naudojant didesnį priemonės kiekį. Labai patogu, kai reikia greit "išplauti" kirpčiukus ir vietą ties galvos centru, kai nenoriu plauti visų plaukų.


Bėda ta, kad efektas man pasirodė labai silpnas. Nuotraukoje matote rezultatus prieš (kairėje) ir po sauso šampūno (dešinėje). Priemonė tik sugėrė riebaliuką nuo plaukų, tačiau nepasakyčiau, kad pilnai - atrodo tik didžioji dalis buvo pašalinta, tačiau šiek tiek vis likdavo. Ir šampūnas niekada, nė trupučio nepakėlė plaukų nuo šaknų, nesuteikė nė trupučio purumo. Plaukai netapo lengvesni, netapo puresni. Skirtumas nebuvo akivaizdus - reikia gerai įsižiūrėti, kad skirtumą apskritai pamatyti...

Jei atvirai, šis šampūnas geras tik tuo, kad nepalieka baltų dalelių ir nepabalina plaukų. Tačiau akivaizdaus efekto šampūnas tikrai nesuteikia. Kartais naudoju kirpčiukams atšviežinti, tačiau nesu patenkinta - yra ir geresnių sausų plaukų šampūnų, kad ir su tomis baltomis dalelėmis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai