YOUNG by JACQUES BATTINI "Summer Breeze" parfumuota kūno dulksna

Manau, kad kvepiantys kūno purškikliai yra nuvertinami ir net labai. Seku nemažai parfumerijos apžvalgomis užsiimančių merginų ir kažkodėl dauguma jų iš ties nuvertina parfumuotus purškiklius, o tuomet ir visuomenėje netrunka pasklisti atgarsiai, neva kūno purškiklis negali būti kūno aromatas ar juo labiau savarankiškas kūno aromatas, be kvepalų. Kita plačiai pasklidusi nuomonė, kad kūno dulksnos skirtos tik mergaitėms, kurios dar neišgali nusipirkti ar neranda tinkamų kvepalų jų amžiui. Mitas, mitas, mitas - parfumuotos kūno dulksnos iš ties tinka visoms amžiaus grupėms ir gali būti naudojamos ne sluoksniavimui su kvepalais, tačiau ir vietoje jų. Ir ypač vasarą, kai ilgai išliekančio ar stipraus kvapo ant odos tiesiog nesinori.

Šią vasarą nusipirkau nemažai įvairių kvapių purškiamų priemonių, dalį jų jau spėjau išbandyti, tad šiandien eilė nuomonei apie Jacques Battini 'Summer Breese" aromatą.


Produktas: YOUNG by JACQUES BATTINI "Summer Breeze" parfumuota kūno dulksna
Gamintojas: "Jacques Battini Cosmetics Sp". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: pakvėpinti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nežinau
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 200 ml
Kaina: 7,19 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Pajuskite vasaros brizo teikiamą gaivą Jūsų kūnui. JACQUES BATTINI SUMMER BREEZE aromate susipina energizuojančios bergamotės, juodųjų serbentų ir persikų natos. Jausmingą aromatą tęsia nuostabių gėlių natos. Aromatą užbaigia ir atsiskleidžia elegancija muskuso, santalo ir vanilės natos.
 
Viršutinės natos: bergamotė, juodieji serbentai, persikai.
Vidurinės natos: ciklamenas, jazminai, lelijos, rožės.
Bazinės natos: muskusas, santalas, vanilė, cukrus.

Sudėtis: ALCOHOL DENAT, AQUA, PARFUM, BENZOPHENONE-3BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, COUMARIN, CI 16255, CI 15985.


Mano nuomonė. Jau anksčiau esu bandžiusi šio gamintojo dulksnų ir pamenu, kvepėdavo tikrais vaisiais. Plastikinė kūno purškiklio pakuotė atrodo visiškai taip pat, kaip anksčiau - plastikinis buteliukas su pompa ir purkštuku. Beje pastarasis man nelabai patinka - sunkiai spaudžiasi ir atrodo gali bent kada strigti ar lūžti. Pakuotės dizainas vasariškas, tačiau labai mergaitiškas, jaunatviškas. 

Skaitydama parfumuoto kūno purškiklio natų akordus aš visiškai kitaip įsivaizdavau priemonės aromatą, įsivaizdavau citrusinę bergamotę, sultingus serbentus, prinokusį persiko kvapą, kurį keičia baltų gėlių ir rožių aromatai. Tikriausiai įsivaizdavau, kad galiausiai kvapas tampa šiltos vanilės, pagardintos žiupsneliu gurmaniško cukraus. O, kaip aš klydau... 

Tiesą sakant kvapas neturi tų sultingų ir malonių natų, nepasklinda malonus gėlių kvapas ir gurmaniška nata nenugula ant odos... Priemonė tik kelias sekundes sužiba vaisių sultingumu, o paskui, na paskui visa dermė panaši į pigių, jaunatviškų kvepalų ir apsauginio losjono nuo saulės mišinį. Kvapas skamba pigiai, nėra sultingumo, nėra gurmaniškų natų - kvepia mergaitiškai, net ne paaugliškai, o labai mergaitiškai, jaunatviškai. Bandžiau prisijaukinti šią keistą aromato dermę daugiau nei mėnesį, tačiau niekaip nepavyksta. Kvapas man nepatinka, netinka, nerandu nei vienos progos, kuriai aromatas tiktų, nebuvo nei vieno karto, kai iš ties mėgaučiausi šiuo kvapu. Tad ne, man tiesiog nepatinka.

Jei įdomu, kvapas ant odos išlieka gal 1-2 val., standartinis tokios priemonės išlikimo laikas. Aš būčiau nieko prieš dažniau pasipurkšti, tačiau dėl kitų aspektų, tiesiog nenoriu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas Nr. 92.

Komentarai

  1. Gaila, kad netiko. Štai dėl aš ir nebemėgstu pirkti kvepalų / dulksnų nepauosčiusi. Camelia vaistinėje susigundžiau Day and Night Light Intense Women JFenzi kvepalais - aišku, pigūs, aišku, pakuotės dangtelis - pigus ir tikrai nepuošia buteliuko, pats buteliukas iš tokio matinio stiklo, man priminė prie jūros randamus nugludintus stikliukus :D Malonu laikyti rankoje. Kvapas - gaivus, citrinos, obuoliai, tiesa, tas citrininis gaivumas ilgai nesilaiko, čia turbūt pagrindinis minusas, na, bet tikėtis iš tokių pigių kvepalų kažko didingo turbūt nereiktų :) Lenkių atsiliepimuose jie labai jau išgirti. Tiesa, vaistinėje testeris jau gerokai prasivėdėjęs - lyginu su naujai įsigytais kvepalais. Na, karštai vasaros dienai - pats tas, o ir namuose tiks, kai norisi kažko paprasto.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš ties kartais pasitaiko nepasiteisinę kvapai, kurie visiškai neatitinka žadamų natų. O šiaip dažniausiai pataikau išsirinkusi mėgstamas natas. Šiuo atveju deja ne.
      Bandžiau ir aš Camelia kvepaliukus - tik norėjau mažytės pakuotės, bet neradau kas patiktų. Žinoma, iš pigučių nesitiki stebuklų, adekvačiai vertini kainos ir kokybės santykį :)

      Panaikinti
    2. Testavau MEXX FRESH SPLASH dulksną, nepatiko, priminė kažką iš tolimos paauglystės aromatų :) Per daug tų arbūzų :D
      Iš Camelios kvepalų ir man nedaug kas patinka, dauguma aromatų na, tokie, nelabai šiuolaikiški, bet ALLVERNUM COFFE & AMBER pasirodė visai nieko, malonūs, naudoju juos dažniausiai šaltuoju metų laiku.

      Panaikinti
    3. Ačiū, pabandysiu pauostyti Camelios būtent šitą. Gaila, kad mažose pakuotėse nėra :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą