Original KARLOVY VARY Bath Salt "Spring Salt" - originali vonios druska su eteriniais aliejais ir ekstraktais

Keistoka ši vasara... atrodo tik atšyla, bet vos dienai ar kelioms ir vėl lyja lietūs, orai bemat atvėsta. Vieną dieną su suknele per karšta, o kitą jau reikia ir šiltesnio švarkelio. Ši vasara visiškai kitokia nei pernai, tad normalaus vonių sezono taip ir nepavyko uždaryti - šaltesnėmis dienomis leidau sau įšokti į šiltą vonią sušilti ir pasilepinti aromatais bei druskų teikiama nauda. Šį kart trumpai apie čekišką druską voniai.


Produktas: Original KARLOVY VARY Bath Salt "Spring Salt" - originali vonios druska su eteriniais aliejais ir ekstraktais
Gamintojas: "Vridlo" v.d. Pagaminta Karlovy Vary, Čekija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kokybė
Labiausiai nepatiko: nerandu kur įsigyti internetu, - greičiausiai tokios galimybės nėra
Tūris: 200 g
Kaina: 199 Kr. (7,81 Eur)

Ką žada gamintojas: Vonia su druska papildyta eteriniais aliejais ir ekstraktais. Stimuliuoja metabolizmą ir suteikia sveikatinimosi pojūtį. Druska valo odą. Mikroelementai suteikia odai švelnumo. Priemonė šalina stresą, nerimą.
Naudojimas: įpilkite reikiamą druskos kiekį į vandenį.


Pakuotė. Stiklinis, skaidrus buteliukas su užkemšamu dangteliu. Tiesą sakant tokia druskos pakuotė man pasirodė keistoka - tokiose indeliuose perku birią arbatą, o paskui tuos indelius naudoju pakartotinai: prieskoniams, surinktiems vaistiniams augalams ar kitoms smulkmenoms. Ne išimtis ir ši pakuotė - ją tikrai galima panaudoti pakartotinai arba tiesiog rūšiuoti pakartotiniam perdirbimui. Druskos etiketė labai paprasta, senovinio stiliaus ir turinti savotiško žavesio. Tokia etiketė nerėžia akies ir atrodo patraukliai - dėl jos, o ne dėl melsvos plastikinės gėlės dangtelyje šią druską pasirinkau.

Kvapas stiprus, malonus, gaivus žolelių aromatas, kuriame labai aiškiai jaučiasi ir rozmarinas ir mano mylimas čiobrelio kvapas.

Konsistencija neįprastai smulki vonios druskai - esame pripratę matyti ženkliai stambesnius druskos kristalus, tačiau šiuo atveju druska niekuo neprimena tradicinės druskos.


Sudėtis: Sodium Sulfate, Sodium Bicarbonate, Sodium Chloride, Sodium Carbonate, Potassium Chloride, Parfum, Natural Mineral Salt, Eucalyptus Globulus Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Thymus Vulgaris Oil, Silica, Arnica Montana Extract.
+/-: CI 47005, CI 73015, CI 14720, CI 42090, CI 19140.


Poveikis. Priemonės sudėtis iš ties gera: priemonę sudaro odos minkštikliai, šveitikliai, drėkikliai. Sudėtyje yra druskos, keli skirtingi aliejai: eukaliptų, rozmarinų, čiobrelių ir arnikos. Žinoma, druska neapsieina ir be papildomų kvapiųjų medžiagų bei dažiklių. Tačiau iš esmės priemonė saugi naudoti, ingredientai nesukels papildomos žalos net ir dažnesnio naudojimo metu.

Druska labiau primena rupią pudrą, nei standartinę druską. Įberta po tekančiu vandeniu ji greit išputoja, tirpsta ir nudažo vandenį ryškia žydra spalva. Keistokas priemonės putojimas - atrodo po tokio turėtų būti putos ant vandens paviršiaus, bet nėra - vanduo atrodo tik skaniai, gražiai žydros spalvos.


Tikriausiai aš per daug pripratau prie visų tų neminėtinos šalies druskų ir jų prastų aromatų, nes o Dievai, kaip maloniai ši druska kvepia, ir pakankamai intensyviai, kad pripildytų visą vonios kambarį, kad jaustųsi visą gulėjimo vonioje laiką. Aromatas gaivus žolelių, labai atpalaiduojantis mintis ir tiesiog leidžiantis pasimėgauti. 

Gulėjimas vonioje su šia priemone ne tik atpalaiduoja mintis. Druska puikiai atpalaiduoja įsitempusius raumenis, suteikia odai intensyvaus švelnumo ir minkštumo. Man tai viena puikiausių per pastarąjį pusmetį naudotų druskų, kur ir efektas nepriekaištingas, ir sudėtis gera, ir kvapas intensyvus, malonus nepaprastas. Labai gaila, kad kartoti šios druskos nėra galimybių, ir labai tikiuosi, kad atėjus rudeniui man pavyks surasti ypatingų, kokybiškų ir malonias emocijas keliančių priemonių vonios procedūroms.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai