2022/2023 rudens - žiemos tendencijos: plaukų spalvos ir aksesuarai plaukams

Ar galite patikėti, kad tendencijų ciklą jau įpusėjome? Regis pakalbėjome apie svarbiausius aspektus, tačiau liko temų, skirtų aksesuarams, avalynei ir žinoma - plaukams. Šiandien įrašą noriu skirti pirmajai plaukų daliai ir jums papasakoti apie populiariausias rudens ir žiemos sezono spalvas bei plaukų papuošalus, o sekantį įrašą skirsime šukuosenoms. Bet kol kas kviečiu pasidairyti po spalvas, jei planuojate pokyčius rudeniui bei kuo puošti plaukus šaltuoju metų laiku.

ČIA

PLAUKŲ SPALVOS:

1. Brunetė


2. Raudona


3. Pastelinės spalvos


4. Blondinė


5. Platininė blondinė



PLAUKŲ AKSESUARAI:

1. Kaspinai


2. Juostelės plaukų rišimui


3. Plaukų segtukai


4. Blizgūs akmenukai


5. 2000-ųjų plaukų aksesuarai


6. Masyvūs plaukų papuošalai


7. Lankeliai


8. Šydai


Kas svarbiausia 2022/2023 rudens - žiemos plaukų spalvose ir aksesuaruose plaukams?
Plaukų spalvų tendencijose šį sezoną tendencija karaliene galime vainikuoti brunetės rudus plaukus. Atėjo laikas nenatūralius atspalvius keisti natūraliau atrodančiais ir tarp tendencijų ypatingai populiari ir brunetė, ir klasikinė raudona, kažkas panašaus į raudonai rudus plaukus. Nors tarp tendencijų yra ir platininė blondinė, ir blondinė su karamelinėmis sruogomis, tačiau šviesinti plaukai buvo tik mažytis lašelis tendencijų jūroje. O jei norisi šiek tiek pažaisti su spalvomis, tendencijos siūlo pastelinius atspalvius, kurie nuo praėjusio sezono skiriasi gerokai prislopinta spalva, labiau tinkama šaltajam metų laikui.

Plaukų aksesuarų šį sezoną stilistai siūlo įvairių ir nemažai, pirmiausia greičiausiai smagiausi - ar pasiilgote segtukų - drugelių? Pamenu tokius turėjau mokyklos laikais, įvairių spalvų ir dar tikrai turėjau tokio tipo saulėgrąžas ar ramunėles... Šimtas metų... ir nors visai būtų smagu tokius įsisegti žaismingo įspūdžio sukūrimui, tačiau tikrai ne darbo aplinkai. Be šių, tendencijose siūlomi ir įprastiniai segtukai, kurie segami tiek vienu, tiek kartu su kitais. 

Kaip ir kas sezoną, tendencijose pasirodo įvairūs, tiesa, šiais metais labiau klasikiniai plaukų lankeliai, kaspinai ar virvelės. Na o jei norisi šviežesnio, ekstravagantiško įvaizdžio, galite išbandyti šio sezono naujovę - šydus, segamus tiek vienus, tiek su kitais plaukų aksesuarais.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai