2022/2023 rudens - žiemos tendencijos: makiažas

Nors pastaruosius kelis metus turime gana panašias tendencijas, tačiau po truputį ir makiažo tendencijos kinta, jose atsiranda naujovių, tik ne visuomet tos naujovės pasiteisina ir prigyja, tačiau... makiažo tendencijos tikrai kinta. Tereikia žvilgtelėti į prieš dešimtmetį vyravusias tendencijas. Na o kokį makiažą mums siūlo 2022/23 rudeniu ir žiemai?

ČIA

1. Švytinti veido oda


2. Gausus skaistalų kiekis


3. Akmenėliai ant veido


4. Balinti antakiai


5. Itin ploni antakiai


6. Raudonos lūpos


7. Labai tamsių spalvų lūpų dažai


8. "Lūpų dėmė" arba korėjietiškai dažytos lūpos


9. Lūpų blizgesys


10. Kūrybingas grafinis pravedimas


11. Pravedimas su plunksnele


12. Avangardinės akių šešėlių dėmės/ nutrynimai


13. Dūminis akių makiažas


14. Žvilgantys, šlapio efekto vokai


15. Švytintys vidiniai akių kampučiai


16. Rožinė


17. Mėlyna


Kas svarbiausia 2022/2023 rudens - žiemos makiažo tendencijose?
Nors šiais metais daugiausiai dėmesio gavo atrodo apranga, tačiau ir makiažo tendencijos turi ką pasiūlyti. Tendencijose nemažai ryškių akcentų, tokių taip linksmi rožiniai ar mėlyni šešėliai; ekstravagantiškos, labai ryškios lūpų spalvos ar linksmi pravedimai.

Ieškantys įkvėpimo praeityje tikriausiai jau pastebėjo '60 stiliaus katės akių pravedimus; '80 - gausų skaistalų kiekį ar 2000 - itin plonus, siūlelių antakius. Pastarasis man visai nepatrauklus - auginti po tokių siūlelių reikia ne vienus metus, tad greičiausiai neverta, net jei grįžta 2000-ųjų mados.

Na, o jei nesinori eksperimentuoti, vis dar galima pasidžiaugti kuklesniu makiažu: pasirinkti skaisčią, spindinčią odą, švytinčius akių kampučius, lūpų blizgesius ar klasikines, raudonas lūpas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai