ORIFLAME "Nordic Waters" parfumuotas vanduo moterims

Labai džiaugiuosi šią vasarą išbandžiusi palyginus nemažai naujų, skirtingų aromatų. Nors ne apie viską vasariško spėjau papasakoti, tačiau greičiausiai tuos įrašus paliksiu ateinantiems metams, galbūt, o galbūt bloge tie įrašai iš viso nenuguls. Kas ten žino, tačiau netrukus bus laikas sodresniems aromatams ir šiltesniems kvapams, kurie labiau tiks rudens sezonui. Na o kol kas noriu jums papasakoti apie dar vieną labai vasarišką, labai gaivų, šviežiai išleistą aromatą iš Oriflame.


Produktas: ORIFLAME "Nordic Waters" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2022 m.
Aromato kūrėjas: Fabrice Pellegrin
Kaina: 31,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: gėlių - vandens

Gamintojo aprašymas: Santykis su vandeniu Šiaurės šalyse itin gilus. Nuolat besikeičiantis šis gyvas vandeningas kvapas nuvilios jus į šį užburiantį vandens pasaulį su kiekvienu gaiviu papurškimu. Susitapatinkite su vandenynu, nes šis ryškus „Nordic Waters“ moteriškas aromatas atgaivins jūsų pojūčius ryškiu, užburiančiu kvapu. Gaiviai moteriškas, išskirtinis aromatas su vandens natomis, citrinų esencija ir jazminų žiedlapių natomis, sužadins jūsų pojūčius.

Išskirtinis šiaurės vandenų akordas panardins jus į vandens gelmes, kaip gaivinanti šiaurės šalių vandenų esmė. Švarus, gyvybingas ir išskirtinai gaivus ryškių vandens natų akordas sukurtas aplink išskirtinę Cascalone® molekulę – sužadinantis gaivaus vėsaus vandens pojūtį ant šiltos odos. Vandeninė molekulė turi vėsinantį vaisių atspalvį, suteikiantį gaivumo su citrusinėmis užuominomis, kurie jaučiasi sultingi ir putojantys.


ČIA

Viršutinė nata: citrinos, bergamotės, žalias obuolys
Širdies nata: vandens natos, jazminai
Apatinė nata: kedro mediena, kašmyro mediena, muskusas


Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol.


Pakuotė. Stiklinis buteliukas kartoninėje dėžutėje. Iš ties viskas atrodytų labai paprastai, tačiau mano akis labai džiugina melsvai žalias, ombre efekto dizainas, primenantis jūros ar vandenyno vandenis. Akiai patrauklus ir plastikinis pakuotės dangtelis su briaunuotu, nevienodu raštu. Pasak gamintojo jis turėtų simbolizuoti bangas. Man asmeniškai bangų neprimena, bet aštrus briaunuotas raštas ir žalsvas dangtelis smagiai nuteikia. 

Nors iš pigių kvepalų nesitikiu didelės kokybės, tačiau mane šiek tiek erzina pakuotės dangtelis. Jis visiškai nesilaiko ant buteliuko, lengvai nukrenta. Būna įsimetu buteliuką į rankinę ir ištraukiu jau be dangtelio. Nors rankinėje priemonė nė kart neišsipylė, neišsipurškė, tačiau... kažkaip nesaugu ir ne rimta. Jei nepaisyti dangtelio trūkumo - dizainas man visai patinka, akims patrauklu, nors stiklinis buteliukas kažkodėl labiau žalsvas, nei melsvas.

ČIA

Kvapas. Tik pasipurškus nosį ima maloniai kutenti citrininės natos, kurias pakankamai greit pakeičia gaivus, žalias, traškus obuolys. Natos šiame kvape ne papildo viena kitą, tačiau pakeičia - naujas akordas visiškai pakeičia prieš tai buvusį, atrodo, kad šio aromato natos visiškai pavienės, jos nekomponuotos tarpusavyje, ne, jos keičia viena kitą, o ne susipina tarpusavyje, kaip tikėčiausi man patinkančiuose kvepaluose....

Traškų, vaisinį obuolį gana greit keičia vandens natos su gaiviu jazminų aromatu. Tikriausiai reiktų paminėti, kad vandens natos nėra šiltos. Jos šaltos, gaivios su jaučiamu muskusu. Atrodo, kad vandens natos ne tropinės, ne vasariškos, o tyro, švaraus ledyno tirpimo vanduo... tas šalto vandens pojūtis puikiai gaivina karštomis vasaros dienomis. Gaivą ant odos netrunka pakeisti švelni medienos ir muskuso nata. Išdžiūvus ant odos labiausiai jaučiu beveik animalistinį, gaivų muskusą, nors labai labai norėčiau užuosti vidurines natas - šaltą ir gaivų vandenį su švelnutėliu jazmino prisilietimu...


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☀ vasaros sezonui;
     ☄ dienos metui.

Nors man patinka šis aromatas, nors juo mėgaujasi mano vyras, tačiau šis kvapas visiškai neturi šleifo ir labai trumpai išlieka ant odos. Apmaudu, bet po pasipurškimo, priemonę jaučiu per 15-20 cm nuo kūno odos, tad norint užuosti gaivų kvapą - reikia prieiti labai arti.
Lygiai tas pats ir su išlikimu - labai labai norisi, kad kvapas išliktų maksimaliai ilgai... tačiau po pasipurškimo išlieka apie 2 val! Apmaudžiai trumpai! Tenka nuolat purškaliotis, nuolat atnaujinti, kad jausčiau visą dieną. Kita vertus, drabužiai, ant kurių patenka kvepalų, kvepia dar labai ilgai - vandens aromatas ant audinių jaučiamas dar ir sekančią dieną. Gal šiuo atveju purkščiau tik ant rūbų, bet to nebedarau, po to, kai sugadinau rūbus kvepalų dėmėmis.

ČIA

Tiesą sakant šie kvepalai yra pigūs: jie labai prastai sukombinuoti, nes natos ne papildo viena kitą, o visiškai pakeičia. Tarpusavyje jos neturi nieko bendro ir išlenda tik trumpam pakutent nosį... Erzina ir vos jaučiamas kvapas ir trumpas išlikimas. Dažniausiai tenka gerokai daugiau pripurkšti nei norėčiau ir dažniau, nei pageidaučiau atnaujinti. Nenuostabu, kad mano buteliukas jau beveik baigėsi...

Kita vertus šis kvapas labai patinka mano vyrui, o ir man, unikalios šalto vandens natos labai patiko, ypač karštomis vasaros dienomis. Jos vėsina mintis, maloniai nuteikia ir tinka tada, kai bet kokie kiti kvepalai erzina. Tas šalto vandens pojūtis man pasirodė labai malonus - iki šiol turėtuose ar uostytose vandens kategorijos aromatuose tekdavo susidurti su tropikų vandeniu, arba neutraliu, tačiau ne ledinio vandens pojūčiu... Labai patinka, tačiau vien dėl išlikimo, vien dėl prastos kompozicijos, greičiausiai šio kvapo nekartočiau. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš paieškose lengvo, gaivaus, nesaldaus, "vėsinančio" aromato - na, kol kas nerandu, kas tikrai patiktų, o bet ko nesinori pirkti, na, dar žinoma, ir kaina svarbi. PS: negi tikrai patogu nešiotis su savimi rankinėje 50ml kvepalų buteliuką? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ieškokite vandens natų. Dažniausiai jie kombinuojami su citrusais. Ar jums patinka citrusai?
      P.S. patogu - mano rankinė gana didelė kasdienai, o į mažesnę dedu tik telefoną, kvepalus, susilankstančias šukas ir lūpų balzamą. Didesnė nei 50 ml pakuotė - per didelė. Beje, tas 50 ml kitiems 50 ml nelygu - kai kurių gamintojų 50 ml buteliukai atrodo lyg 100-tiniai, yra masyvūs ir nepatogūs. Konkrečiai šis - labai kompaktiškas.

      Panaikinti

Rašyti komentarą