NOVITA "Anti-Pollution Effect" drėgnos servetėlės makiažui valyti su jūros dumbliais

Žinau, žinau - drėgnos makiažo valymo servetėlės yra blogis! Nuolat naudoti drėgnas servetėles ir tikėtis, kad jos puikiai pašalins makiažą yra naivu. Tačiau pasitaiko, kai ir tokio dalyko prireikia. Kada? Vasaros metu mes daug keliaujame, pasitaiko neplanuotai likti nakvynei arba savaitė stovykloje, kai atvažiuoji su makiažu ir pritingi makiažo valiklį kartu vežtis. Va tokiais atvejais, kai neturi nieko šalia, drėgnos makiažo valymo servetėlės yra geriau nei nieko, nei oda, palikta su pilnu makiažu. Praeitą mėnesį nusipirkau Novita drėgnas servetėles, naudojau keliose išvykose ir šiandien noriu su jumis pasidalinti nuomone apie jas, trumpai.


Produktas: NOVITA "Anti-Pollution Effect" drėgnos servetėlės makiažui valyti su jūros dumbliais
Gamintojas: "KPD" LLC. Pagaminta Ukrainoje
Paskirtis: makiažui valyti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: greitai valo didžiąją dalį makiažo
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 15 vnt.
Kaina: 1,79 Eur
Kur galima įsigyti: ČIA

Ką žada gamintojas: Servetėlės su jūros dumbliais skirtos efektyviam ir švelniam makiažo valymui. Anti-pollution efektas - odos atkūrimas po aplinkos poveikio. Servetėlės su jūros dumbliais, alantoinu ir D-pantenoliu intensyviai drėkina ir glotnina odą, pašalina sudirgimą, nuramina odą. Sudėtyje nėra alkoholio ir muilo, gali būti naudojamos kasdienei net jautrios odos priežiūrai.
Naudojimo būdas: atidarykite vožtuvą, ištraukite servetėlę, vožtuvą tvirtai uždarykite tam, kad išvengtumėte servetėlių išdžiūvimo ir pageltimo dėl augalinių ingredientų oksidacijos. Nuvalykite veido odą.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Hydrolyzed Laminaria, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Retinyl Palmitate, Panthenol, Saccharide Isomerate, Sodium Citrate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Coco Glucoside, 2-bromo-2-Nitropropane-1,3-diol, Ethylparaben, Cetrimonium Bromide, PPG-2 Methyl Ether, Citric Acid, Parfum.


Mano nuomonė. Servetėlės atkeliauja paprastoje, plastikinėje pakuotėje su atklijuojami dangteliu. Pagirsiu šiek tiek storesnį dangtelį, kuris puikiai atlaiko dažnesnius darinėjimus, neatlimpa ir uždaro viduje likusias servetėles gana patikimai. Dizainas labai paprastas, žalsvas, su abstrakčiais piešiniais.

Deja, tačiau servetėlių sudėtinės dalys labai prastos, pirmiausia jau dėl to, kad yra akis erzinančių ingredientų - juk kalbame apie makiažo valymo servetėles - juk savaime suprantama, kad jomis valysime ir akių makiažą! Yra nesaugių, potencialiai pavojingų priemaišų, galimai toksiškų ingredientų, tad saugumu nepasižymi. Kita vertus yra keletas odą kondicionuojančių, odą raminančių ingredientų.

Makiažo valymo servetėlės gana didelės, labai tamprios ir pakankamai švelnios. Valant makiažą, net ir patempus pluoštas neplyšta. Viena servetėlių pusė lygi, o kita puošta iškiliu raštu, kuris tikriausiai skirtas intensyvesniam odos valymui ar net šveitimui. Iš ties ta pusė šiek tiek grubesnė, tad aš makiažą valau tik lygiąja puse. Drėgnos servetėlės gena nuvalyti viršutinį makiažo sluoksnį, neblogai pakelia pudrą, nuvalo blakstienų tušą ir lūpų dažus, tačiau atsparesnius dažus įveikia sunkiai, tenka ir patrinti, o dar dažniau, tiesiog pasirinkti kitas makiažo valymo priemones. Ir servetėlės tikrai nenuvalys odos iki nepriekaištingos švaros - veidą vis tiek reikia kruopščiai nuplauti su prausikliu, kad užtikrinti, jog jokių likučių ant odos nebėra (ir plaunant matosi, kad šiek tiek makiažo servetėlės ant odos dar palieka).

Aš servetėles naudojau gamtoje ir išvykų metu, kai imti makiažo valiklį būdavo sudėtinga ir nepatogu, tačiau kad ir kaip būčiau pavargusi, visuomet likučius dar nuplaudavau su įprastu veido prausikliu. Pasitikėti tik servetėlėmis - negalima. Ir ilgai naudoti tikrai nerekomenduoju - trinant servetėlę į veido odą ją lengva sudirginti ir pažeisti. Kita vertus nepamirškite, kad atidarytas drėgnų servetėlių pakelis galioja apie 30 dienų nuo atidarymo, o paskui išsausėja ir nebetinka naudoti. Man toks dalykėlis yra avarinė priemonė, kai reikia greit nusivalyti makiažą. Nuolatiniam naudojimui nerekomenduočiau, o ir šios tikrai nėra geriausios, kokias esu bandžiusi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai