BONDI SANDS "Glo" Bronze Lights - skystas hailateris veidui ir kūnui "Bronze"

Su Žolinėmis! 
Ar švenčiate šią dieną? Pamenu vaikystėje tikrai rinkdavome žolynus, gėles ir vaistažoles, gamindavom puokštes ir eidavom į mišias. Tačiau pastaruoju metu ši diena tapo viena papildoma išeigine be jokios didesnės reikšmės, tad man labai smalsu, ar yra mano skaitytojų tarpe švenčiančių? 

Na, o tinklaraštyje, po dienos poilsio, nusprendžiau jums papasakoti apie dovanų gautą Bondi Sands priemonę, skirtą tiek veido, tiek kūno odai, kai norisi spindinčios odos. Vasaros sezonui, šventėms, kai atviros kojos bei dekoltė sritis tokio tipo produktai gali būti puikus pasirinkimas.


Produktas: BONDI SANDS "Glo" Bronze Lights - skystas hailateris veidui ir kūnui "Bronze"
Gamintojas: "Bondi Sands". Pagaminta Australijoje
Paskirtis: veidui ir kūnui - dekoratyvinė, suteikti spindesio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: smulkus, intensyvus spindesys
Labiausiai nepatiko: per tamsus atspalvis
Tūris: 25 ml
Kaina: 14,99 Eur
Kur galima įsigyti: Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Mėgaukitės intensyviu spindesiu su kreminiu Bondi Sands hailaiteriu. Profesionali formulė su šviesą atspindinčiais pigmentais suteikia sveiko spindesio. Hailaiterį galima dėvėti ant savaiminio įdegio priemonės.


Pakuotė. Plastikinė tūbelė kartoninėje dėžutėje. Pakuotės plastikas vidutinio minkštumo, pakuotės apačioje esantis dangtelis atsikemša ir priemonė dozuojama panašiai kaip makiažo pagrindas ar praimeris. Pakuočių dizainas identiškas: juodas pagrindas puoštas juostelėmis ir aukso spalvos užrašais. Minimalus, atrodo profesionaliai ir akims patraukliai.

Kvapas. Nors priemonės sudėtyje yra papildomų kvapiųjų medžiagų, tačiau aromatas neišraiškingas, švelnus kosmetinis aromatas.

Konsistencija gana skysta, trinant tarp pirštų jaučiamas aliejus ar kažkas panašaus, - jaučiamas slidumas.


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, MICA, VP/VA COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, DIMETHICONE, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES).


Poveikis. Priemonės sudėtyje esantis žėrutis suteikia intensyvaus spindesio, yra drėkinančio glicerino, silikono, kuris suteikia odos paviršiui švelnumo. 

Iš pradžių bandžiau hailaiterį naudoti veido odai, vietoje įprasto hailaiterio, tačiau iš karto turiu pastebėti, kad priemonė per tamsi ir šviesioms lietuviškoms odoms nėra tinkama. Tačiau ir tiesiogiai bandant skirstyti ant kūno odos efektas gaunasi labai panašus - atrodo lyg blauzdos būtų purvinos, atspalvis per tamsus, ir visai nesvarbu, kad gražiai spindi.  Tad sekančius kartus priemonę naudojau sumaišiusi su kūno losjonu arba kūno kremu - taip pavykdavo prislopinti spalvą ir išgauti dailų, ne per tamsų spindesį.

"BRONZE" atspalvis labai tamsus, šviesios bronzinės spalvos. Kaip paprastas hailaiteris turėtų puikiai tikti tamsiaodėms. O šviesiaodėms, deja tinka tik praskiestas kremu.

Išsklaidytas ant odos, neskiestas kremu

Tepti ant odos, net jei pasirinktumėte veido odai, patogiausia pirštais, nes tiek šepetėliu, tiek kempinėle priemonė susigeria į dengimo prietaisus, o ant odos produkto praktiškai nelieka. Jei dengiu neskiestą hailaiterį, jis tvirtai prikimba prie kūno odos ir išlaiko visą dieną. Praskiestas produktas prie odos limpa kiek prasčiau, tad ir išlieka šiek tiek trumpiau. 

Negaliu nepasidžiaugti ir tuo, kad jei skirsite pakankamai laiko priemonei išdžiūti ant odos (neskiesta džiūva labai greit), ji visiškai netepa rūbų, nepalieka pėdsakų, nenusitrina. Karštesnę dieną, intensyviau prakaituojant gali šiek tiek pasitrinti, bet apskritai - išlikimas nepriekaištingas. Visai fainas dalykas vasaros šventėms, kai norisi spindinčios odos - su tokiu į kokias vestuves ar festivalį, o gal į vakarėlį iki paryčių mielai nulėkčiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai