IDC INSTITUTE Super Hydrating and Revitalising - intensyviai drėkinanti ir gaivinanti animuota lakštinė veido kaukė su avokadų aliejumi

Laikas veido kaukei - oda prašo drėgmės, drėkinimo, papildomos priežiūros, tad žinau, kad metas kažką bandyti. Šį kart ilgiau nei įprastai rymojau prie kaukių dėžutės, nes niekaip nesugebėjau išsirinkti tarp kelių drėkinančių kaukių. Galiausiai pagalvojau, kad visai norisi pasikelti nuotaiką su kažkuo smagiu - tad išsirinkau IDC Institute veido kaukę, kurios ne tik pati pakuotė žaisminga, bet ir pats kaukės lakštas animuotas. Aš dedu kaukę, o jus kviečiu paskaityti savo įspūdžius. 


Produktas: IDC INSTITUTE Super Hydrating and Revitalising - intensyviai drėkinanti ir gaivinanti animuota lakštinė veido kaukė su avokadų aliejumi
Gamintojas: "Aquarius Cosmetics" Ispanija. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti, gaivinti, glotninti, skaistinti, mažinti mimikos raukšles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: drėkinimo efektas
Labiausiai nepatiko: labai stiprus lipnumas
Tūris: 22 ml/ 1 vnt.
Kaina: 2,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Drėkinamosiomis ir gaivinamosiomis savybėmis pasižyminti kaukė padeda palaikyti gerą odos būklę. Priemonė drėkina, glotnina, skaistina odą, padeda sumažinti mimikos linijų matomumą. Sudėtyje yra avokadų aliejaus.
 
Naudojimas: kaukę dėkite ant švarios veido odos. Palikite 10–15 minučių. Odą patapšnokite pirštų galiukais.


Pakuotė. Plastikinis maišelis, puoštas labai žaismingu dizainu: animacinio vienaragio galva ir holografinis pakuotės spindesys atrodo labiau mergaitiškai, žaismingai, bet kartu ir linksmai. Dėmesį atkreipė, tačiau šiek tiek nerimavau dėl kaukės poveikio.

Kvapas švelnus kosmetinis aromatas, šiek tiek jaučiamas kaukei esant ant veido odos.

Konsistencija spalvotas medvilnės lakštas, prisotintas veikliuoju serumu.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Betaine, PEG/ PPG-17/6 Copolymer, Proline, Avena Sativa Peptide, Trehalose, Jojoba Wax PEG-120 Esters, Panthenol, Persea Gratissima Oil, Xanthan Gum, Carbomer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin, Triethanolamine.


Poveikis. Kaukės sudėtis vidutinio saugumo: yra ingredientų su potencialiai pavojingomis priemaišomis, vidutnio saugumo kvapų ingredientai. Tačiau kartu sudėtyje yra nemažai drėkinančių, odą kondicionuojančių ingredientų, dalis konservantų visiškai saugūs. 

Labai smagu matyti animuotą veido kaukę - vienspalvių kaukių lakštai gali pabosti, tad va tokios spalvotos su paveikslėliais gali pradžiuginti ir kaukės procedūrą pralinksminti. Šiuo atveju matomai turėjau atrodyti kaip vienaragis iš animacinio filmuko? Ne visai vykęs piešinėlis, bet nuteikia smagiai.

Veido kaukę reikia laikyti tiek, kiek nurodo gamintojas, nepersistengiant su laiku - jei kauke pradeda sausėti ant odos, ant jos formuojasi įspaudai ir oda gauna daugiau žalos, nei naudos.


Kaukė iš ties gerai drėkina, ramina ir atgaivina veido odą. Efektu esu labai patenkinta, tačiau... kaukės serumas beprotiškai lipnus. Net ir praėjus valandai po kaukės nuėmimo, lipnumas niekur nedingsta, serumas labai ilgai geriasi į odą. Tikriausiai taip ir nueičiau miegoti lipnia veido oda, jei ant viršaus prieš miegą netepčiau papildomą kremo sluoksnį. 

Ech... poveikis puikus, tačiau lipnumas mane labai, labai erzina. Rinkoje tikrai rasite puikiai drėkinančių ir mažiau lipnių kaukių, tokių esu radusi ir aš, tad tiesiog išbandžiau, sunaudojau ir kitiems kartams rinkčiausi ką nors, kas nepalieka tokio intensyvaus lipnumo, bet lygiai taip pat gerai drėkina odą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų MISS SELENE nagų lakas Nr. 161.

Komentarai