7TH HEAVEN "Pink Cactus + Clay" Peel-Off - apsauganti ir riebalų perteklių šalinanti, nulupamoji veido kauke su kaktusų gėlių ekstraktu ir moliu

Va kaip šį kart pataikiau kaukę dėtis sekmadienį, o iš ties nelabai skaičiuoju, kada dėtis kaukes. Jei anksčiau griežtai naudodavau tik sekmadieniais (vienkartines) ir kas antrą trečiadienį, čia tam, kad nepamirščiau rutinos ir nuolatinio naudojimo. O va pastaruoju metu bandau ir naudoju pagal odos poreikius ir smalsumą. Va šiandien labai norėjosi išbandyti nulupamą veido kaukę su moliu, kuri turėtų lengviau nusilupti. Žinau, kad ne visai mano odai skirtas produktas, bet kadangi jau turiu, smalsumą kelia, tai lupu pakuotę ir bandau.


Produktas: 7TH HEAVEN "Pink Cactus + Clay" Peel-Off - apsauganti ir riebalų perteklių šalinanti, nulupamoji veido kauke su kaktusų gėlių ekstraktu ir moliu
Gamintojas: "Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Anglija
Paskirtis: veido odai - valyti, šalinti riebalų perteklių, sutraukti poras
Tinkamas tipas: normaliai, riebiai, mišriai odai
Labiausiai patiko: lengvai nusilupa
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 10 ml
Kaina: 1,59 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Nulupamoji veido kaukė valo odą, pašalina odos riebalų perteklių, sutraukia poras. Sukurta normaliai, riebiai ir mišriai odai prižiūrėti. Kaukės sudėtis papildyta kaktusų ir granatų ekstraktais, moliu.
NAUDOJIMAS: nuvalyti veidą. Kaukę tepti storu sluoksniu ant švarios veido odos. Palaukti, kol ji sukietės. Pirštais suimti už kaukės krašto ir švelniai ją nulupti.


Pakuotė. Vienkartinis plastikinis maišelis, puoštas kompanijai būdingu dizainu - merginos veidas su kauke, pagrindinių ingredientų piešiniai ir gausi puošyba. Truputėlį perkrauta, tačiau mano žvilgsnį šios kompanijos pakuotės visuomet traukia.

Kvapas gaivus, su lengvu kvepalų aromatu. Galbūt gamintojas bandė atkartoti kaktusų gėlių kvapą? Keistokas, neįprastas ir nepasakyčiau, kad patiko.

Konsistencija kreminės tekstūros.

Sudėtis: Aqua, Polyvinyl alcohol, Alcohol denat, Polyglyceryl-4 caprate, Kaolin, Phenoxyethanol, PVP, Xanthan gum, Parfum, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl acetate, Cereus grandiflorus (Cactus) flower extract, Benzyl salicylate, Citric acid, Hamamelis virginiana (Witch hazel) leaf extract, Punica granatum (Pomegranate) fruit extract, CI 17200, CI 77891.


Poveikis. Deja, bet šios kaukės sudėtinės dalys labai prastos - sudėtyje labai aukštai yra odą sausinančio ir galinčio ją pažeisti alkoholio, benzilsalicilato sukeliančio kontaktinį dermatitą, aukštai sudėtyje ir konservantas, tad naudingų odai ingredientų labai mažai. Džiaugiuosi, kad šios kaukės nepirkau, tiksliau pirkau, tačiau rinkinyje, o pavienės niekad nebūčiau išsirinkusi - sudėtis prasta ir visiškai netinka nei sausai, nei jautriai odai. Sukurta ji mišriai ir riebiai odai, tačiau ir tokioms reikia švelnesnių ingredientų.

Nežinau, kaip aš čia sugalvojau tą kaukę naudoti, bet susisegusi plaukus veidui nusiprausti, nebeužsidėjau įprasto plaukų raiščio, tad ir nuotrauka visai ne estetiška, ir plaukų apsaugoti efektyviai nesugebėjau. Kitą kart su kauke nereikia taip skubėti. Šioje kaukėje suderintas nulupamos kaukės efektas ir molis, tad gamintojas žada, kad kaukė sustings ant odos, kaip įprastos nulupamos, bet nusilups ženkliai lengviau.


Kaukė iš ties lengvai nusilupo nuo veido odos, plaukelių nepešė, odos nesuerzino, bet efektu nebuvau patenkinta. Kaip ir žadėjo gamintojas, kaukė pavalė paviršinius odos sluoksnius, ant odos paviršiaus neliko nė menkiausio riebaliuko, o ir poros atrodė mažesnės. Tik va, mano odai po kaukės norisi drėkinimo, efektu nelikau sužavėta, o net ir turint riebesnę odą, esu linkusi manyti, kad ji nusipelnė geresnės sudėties. Aš šios kaukės niekada nekartosiu, o ir kitokio tipo odos savininkėms nerekomenduočiau - nors efektas neblogas, tačiau tikiu, kad panašiam efektui pasiekti, galima rasti saugesnių ir naudingesnių sudėčių produktų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE "Paris" Nr.92.

Komentarai