AR PASITEISINO? DIAGNOSIS WW-JET 3000 tarpdančių irigatorius - odontologinis burnos purkštuvas

Jau beveik metai, kai turiu breketus ir turiu pripažinti, kad jų priežiūra ir apskritai dantų priežiūra pasirodė daug sudėtingesnė, nei maniau iki šiol. Vien dantų valymui sugaištu beveik valandą, o tai yra daugiau, nei veido priežiūra vakarais. Tad norėdama palengvinti vakarinius dantų valymus bei švariau, kokybiškiau išvalyti dantis, dar prieš breketus įsigijau tarpdančiams skirtą irigatorių, naudojau tiek be breketų, tiek su ir manau laikas papasakoti apie priežiūrą ir teikiamą naudą bei galimą žalą.


Kur įsigyti, kiek kainuoja ir kodėl pirkau?
Irigatorių galite įsigyti daugiau mažiau visose vaistinėse ar specializuotose burnos higienai skirtuose parduotuvėse. Irigatorių pasirinkimas milžiniškas, o neturint patirties, išsirinkti pirmąjį labai sunku. Aš pasirinkau Diagnosis WW-Jet 3000 su talpa. Norėjau, kad irigatorius būtų kompaktiškas, neturėtų papildomų talpų ir laidų. Tad regis išsirinkau geriausią variantą. Galiausiai nusipirkau Eurovaistinėje, sumokėjau 76,62 Eur.

Irigatorius mano namuose atsirado būtent dėl poreikio efektyviau išsivalyti tarpudančius, efektyviau šalinti apnašas po dantų valymo bei pagerinti burnos higieną jau po breketų klijavimo. Turint breketus tarpdančiuose, aplink breketus, aplink metalinę juostelę kliūna absoliučiai bet koks maistas, prilimpa daugybė maisto likučių, kuriuos regis pašalinu su keliais skirtingais tarpdančių šepetėliais, siūlais, naudoju ir vieno danties šepetėlį, tačiau ne visuomet pavyksta tobulai išvalyti dantis. Irigatorius puikiai pasitarnauja ženkliai efektyvesnei burnos higienai ir tarpdančių švarai.


Apie odontologinį burnos purkštuvą.
Irigatorius atkeliavo nemažoje dėžutėje, kurioje kartu supakuotas pats irigatorius su talpa, 2 antgaliai prietaisui (tad gali naudoti du žmonės), naudojimo instrukcija ir kroviklis. Labai smagu matyti pakraunamą prietaisą - tokiu būdu aš galiu be jokių varžančių laidų naudotis aparatu, nesirūpinti baterijomis ar kitu energijos šaltiniu. Kartą pakrautas aparatas veikia palyginus ilgą laiką.

Irigatorius skirtas šalinti maisto likučius tarpdančiuose ir po dantenų linija, kur nepasiekia dantų siūlas ir tarpdančių šepetėliai. Burnos purkštuvas turi pridėtą talpą, tačiau ji vos 150 ml dydžio, tad vienam kartui man vos pakanka, o neretai ir valymosi eigoje tenka papildyti. Mažoka, tačiau čia aš likusi daryti kompromisą - geriau kompaktiškas įrankis, nei didžiulės papildomos talpos.

Irigatorius turi tris veikimo rėžimus, kurie skirti skirtingam valymui: normalus valo įprastai, Soft - skirtas jautrioms dantenoms ir švelniam valymui, o pulse - dantenoms valyti ir masažuoti. Ergonomiškas rankose prietaisas patogus laikyti ir lengvai laviruoti burnoje, o kad ilgiau nereiktų apsistoti ties viena vieta, yra automatinis laikmatis, veikiantis 2 minutes. Jei ką nors sako, aparato ultragarsinis vandens srautas 0,6 mm. 

Prie visų privalumų dar galima pasidžiaugti vandeniui atspariu dizainu, tačiau visiškai nesutinku, kad prietaisas veikia tyliai - naudojant irigatorių garsas visai nemenkas.


Kas ir kaip man pasiteisino arba nepasiteisino?
Po ilgų mėnesių naudojimo, dalinuosi esminiais aspektais:
- Irigatoriaus pulsavimas labai stiprus, todėl jautrios dantenos pradžioje gali kraujuoti, net ir naudojant švelniausią rėžimą. Kartais, šviežiai judintas dantis (breketui sukant dantį) sujautrina dantenas alink, tad kraujavimo gali būti ir ilgiau naudojant prietaisą;
- Irigatorius triukšmingas - vakare miegant vaikui garsas gali lengvai pažadinti miegančius;
- O dabar prie privalumų. Labai džiaugiuosi itin efektyviu valymu. Ne tik tarpdančiai, tačiau ir dantenos aplink dantis efektyviau išvalomos, burnos ertmė jaučiasi švaresnė ir gaivesnė;
- Ergonomiškas ir kompaktiškas: nedidelis aparatas puikiai telpa rankoje, neužima daug vietos vonios kambaryje. 
- Skirtingi rėžimai leidžia pasirinkti valymo intensyvumą, o integruotas laikmatis padeda skaičiuoti valymo trukmę.


Galutinis prietaiso vertinimas
Aš tikiu, kad yra ženkliai efektyvesnių, stipresnių, kokybiškesnių irigatorių, tačiau Diagnosis aparatas šiuo metu pilnai pateisina mano poreikius: nedidelis, patogus, kraunamas prietaisas patogus naudoti ir neužima daug vietos, o valydama juo tarpdančius ir dantenas aplink dantis jaučiu švaresnį, efektyvesnį valymo efektą. Visos dantų ligos prasideda nuo netinkamai valomų tarpdančių ir nors visiškai pakanka tarpdančių šepetėlio ir siūlo, tačiau turint breketus, tiltelius ar protezus toks prietaisas yra labai, labai patogus efektyvesniam valymui ir didesniam švaros pojūčiui. Man jis labai patinka, labai pasiteisino, tad praeitą vasarą įsigytas pirkinys džiugina kiekvieno naudojimo metu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai