MEDIHEAL "Theraffin" Moisturizing - drėkinanti lakštinė rankų kaukė su parafinu

Žinokite nuoširdžiai nesuprantu, kas yra žiemos pabaigoje - pavasario pradžioje su rankų oda, tačiau šiuo metu rankos, nepaisant ką daryčiau, labai sausėja, peršti ir neatrodo geriausios būklės. Aišku, namų ruošos darbai irgi neprisideda prie odos gerovės (taip ir neįpratau juos atlikti pirštinėmis), bet namų ruoša vyksta visus metus, o va būtent šiuo metu rankos jaučiasi prastokai. Kažkada rudenį buvau pirkusi rankų kaukę, bet taip ir nepanaudojau, nejaučiau jokio poreikio, tad su džiaugsmu traukiu dabar, naudoju ir dalinuosi įspūdžiais.


Produktas: MEDIHEAL "Theraffin" Moisturizing - drėkinanti lakštinė rankų kaukė su parafinu
Gamintojas: "L&P Cosmetics", Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: rankoms - gaivinti, drėkinti, stabdyti senėjimą, suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: net nežinau, gal tik tiek, kad ilgai gėrėsi, nuėmus kaukę
Tūris: 1 pora/ 18 ml
Kaina: 3,59 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Asian Blossom, Notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Rankų kaukė, sudėtyje praturtinta parafinu, kuris stabdo senėjimą ir atgaiviną sausą rankų odą. Keramidai ir taukmedžio sviestas drėkina ir suteikia elastingumo. Naudojant kaukę, oda švelniai šveičiama, pagerėja rankų išvaizda, jos įgauna glotnumo ir švelnumo.

NAUDOJIMAS: užsidėti pirštines ant švarios sausos odos, palaikyti 10-20 min, nuėmus pirštinę įmasažuoti esencijos likučius į odą.


Pakuotė vienkartinis plastikinis maišelis su melsvo dizaino akcentais ir rankų paveikslėliu. Lyg ir nekyla klausimų, kam kaukė skirta, tačiau pakuotė nėra labai patraukli. Puikiai pamenu, kad pirkimo metu mane sužavėjo žadėta parafino terapija rankoms.

Kvapas kosmetinis, gaivus, bet ne pats maloniausias. Tenka pripažinti faktą, kad korėjiečių aromatai ne patys maloniausi, tačiau šiuo atveju kvapas vienas iš normalesnių.

Konsistencija dviejų sluoksnių pirštinės su veikliuoju serumu viduje. Kaukė iš išorės plastikinė, viduje plonytis minkštos medvilnės sluoksnis.

Sudėtis: Water (Aqua), Glycerin, Urea, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Niacinamide, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Dimethicone, Triethanolamine, Carbomer, Caprylyl Glycol, Argania Spinosa Kernel Oil, Fragrance (Parfum), 1,2-Hexanediol, Propanediol, Allantoin, Adenosine, Disodium EDTA, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Caprylic/ Capric Triglyceride, TEA-Cocoyl Glutamate, Hydrolyzed Collagen, Paraffin, Hydrogenated Lecithin, Ceramide NP (Ceramide 3), Cholesterol, Keratin Amino Acids.


Poveikis. Viduje pakuotės pridėta pora pirštinių lengva naudotis ir beje, prisimenant pastarųjų kelių naudojimų patirtis, noriu pasidžiaugti, kad jos saugiai ir patikimai uždarytos - skystis nepritekėjęs į pakuotę, niekas neišbėgę lauk. Pirštines patogu naudoti, paprasta užsisegti lipdukais ir nereikia jokios papildomos pagalbos. Tačiau būtent pirštines - kaukes aš vengiu naudoti, nes su bet kokia kita kauke turite laisvas rankas, o va rankų kaukes užsidėjus belieka pasileisti kokį filmą arba skaityti ir kantriai laukti. O laukti reikia ne tiek ir mažai.


Jau uždėjus kaukes jaučiu drėkinantį ir rankas gaivinantį pojūtį, tačiau nelabai suprantu ko tikėtis, nes serumas viduje kiek vandeningesnis, kiek skystesnis, nei esu pratusi. Visgi, nusivilti poveikiu neteko - nuėmus pirštines ant rankų dar ilgokai liko drėgmė ir serumas, užtruko, kol jis pilnai susigėrė. Tačiau susigėrus... rankos tapo matinės, šviesesnės ir atrodo geru penkmečiu jaunesnės! Rimtai, atrodo, kad kaukė ne tik sudrėkino ir pamaitino, tačiau ir palygino raukšleles, suteikė skaistumo ir lygumo - po visų dienos darbų tokia kaukė labai faina ir efektyvi. Patiko - man regis efektas vienas stipriausių iš bandytų rankų kaukių!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Ech, aš pavasariop bendrai jaučiuosi kažkokia "nublukusi", plaukai, oda kažkokie pavargę. Labai trūksta saulės, šilumos, čia atrodo, užvakar pagaliau buvo nuo ryto saulėta visa diena, tai iškart nuotaika pakili, energijos daugiau, deja, dabar vėl pilka pilka kur dairaisi :) Beje, kurį laiką negėriau ar gėriau priešokiais geležies preparatų, ir prieš mėnesį pradėjau gerti kiekvieną dieną ir galiu pasakyti, kad savijauta juntamai pagerėjo, tad matyt, buvo mano klaida, kada nebevartojau šių papildų. Rankas tepu kremu per dieną n kartų, nes antraip būtų tikrai nekas, jau tą žinau iš patirties. Šaunu, kad kaukė tiko ir buvo veiksminga :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip... saulės labai trūksta! Aš kažkaip šiais metais nesiskundžiu nei plaukais, nei oda - aišku, galėtų būti geriau, tačiau nėra blogai. Šiais metais vis vitaminus gėriau, praktiškai visą žiemą, tai gal dėl to nesijaučia labai stipriai? Aišku, plaukai išlinkę, smunka, bet čia kitos problemos :D
      Rankų kremas rankoms būtinas, kasdien, kaip be jo, čia kaip duona kasdienė :)

      Panaikinti
  2. Na pavasarejant visko matyt truksta orgazmui. Bet is ties reikia iprasti visus namu ukio darbus daryti su pirstinemis. Ir dulkes valyti ir grindis plauti ir t.t. Tik tai isgelbeja rankas. Nors vis tiek pasavari ir ziema jos nera labai geros bukles.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visiškai natūralu, nors geriu vitaminus ir šiais metais nėra labai baisu :D
      Aha, va vis galvoju apie tas pirštines, jau eisiu pasiimti, bet kažkodėl jas prisimenu jau beveik išblizginus visus namus :D Reikia save versti ir kažkaip atsimini.

      Panaikinti

Rašyti komentarą