LUMENE Invisible Illumination Dewy Glow Setting Spray - makiažo fiksatorius, suteikiantis spindesio

Bet koks geras jausmas yra pagaliau nebesijausti blogai, kad neperki naujo, tik rinkoje pasirodžiusio lūpdažio! Kaip faina, kai jautiesi gerai, nes nebejauti spaudimo neatsilikti nuo rinkos naujovių, jausmo, kad privalai būti aktualus ir žengti koja kojon su kokiomis Tik Tok influencerėmis! Aš tikrai nebepamenu, ar per šio blogo rašymo dešimtmetį (vasarą bus 10 metų) kada nors buvo ambicijų tapti labai žinoma? Greičiausiai ne, buvo linksmybių etapas, kai rašėme nemenkas būrelis ir bendravome tarpusavyje, dažniausiai internetu; buvo etapas, kai sekiau visas naujienas ir iš kart reaguodavau į tai, kas naujo rinkoje. Buvo etapas (ir ne vienas), kai viską norėjau mesti; buvo laikotarpis, kai jautriai reagavau į komentarus ir buvau giliai įsiskaudinusi. Visko buvo... Bet palaipsniui keliavau iki sprendimo ir suvokimo, kad nenoriu jokių primestų taisyklių, noriu daryti, tai, ką pati noriu; noriu pati priimti sprendimus apie ką, kaip dažnai rašyti ir naudoti tai, kas mane sudomina, o ne tai, kas šiuo metu yra populiaru. Tad šiai dienai tinklaraštis yra toks, koks yra - apie tai, kas man įdomu ir ta nuomone mielai dalinuosi su jumis, jei tik jums įdomu.

Na, o šiandien labai kviečiu dekoratyvinės (!) kosmetikos apžvalgai, nuomonei apie Lumene makiažo fiksatorių, bandomą jau kelias savaites. Tad koks jis?


Produktas: LUMENE Invisible Illumination Dewy Glow Setting Spray - makiažo fiksatorius, suteikiantis spindesio
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: veido odai - fiksuoti makiažą, suteikti švytėjimo, drėkinti, gaivinti odą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: poveikis ir smulkutė dulksna
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai 
Tūris: 100 ml (mano pakuotė mini - 50 ml)
Kaina: 20,90 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas

Ką žada gamintojas: Besvoris, drėkinantis makiažo fiksatorius, suteikiantis sveikai atrodančios, švytinčios odos efektą. Itin smulki migla su šviesinančiomis šiaurinėmis nakvišomis, drėkinančiais šiaurės dumbliais ir arktiniu vandeniu, suteikiančiu intensyvų drėkinimą. Priemonė gali būti naudojama kaip makiažo gruntas odos paruošimui, atgaivinti makiažą dienos eigoje ir suteikti veidui papildomo drėkinimo.
Veganiškas.


Pakuotė. Mano mini pakuotė atrodo visiškai taip pat, kaip ir pilno dydžio - rožinės spalvos plastikinis buteliukas su balto plastiko pompa - purškikliu ir skaidriu dangteliu. Pakuotė atrodytų visai paprastai ir įprastai, tačiau ties centru įdėtas/ įklijuotas/ spausdintas raštas, pagaunantis saulės spindulį ir paverčiantis vaivorykšte ant pakuotės. Paslaptingai, žavingai ir žaismingi atrodo tos tarsi iš niekur atsirandančios vaivorykštės ir pakuotei cinkelio suteikia.

Kvapas labai malonus, gaivus kosmetinis aromatas. Nežinau kodėl, bet man primena pavasarį. Labai malonus, tik visai nebūtinas priemonės priedas.

Konsistencija skysta, vandens skystumo.


Sudėtis: AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) FRUIT JUICE EXTRACT, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY) FRUIT JUICE, VACCINIUM VITIS-IDAEA (LINGONBERRY) FRUIT JUICE, SORBITAN OLEATE DECYLGLUCOSIDE CROSSPOLYMER, GLYCERIN, EPILOBIUM ANGUSTIFOLIUM (WILLOWHERB) EXTRACT, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) SEED EXTRACT, PROPANEDIOL, HYDROXYACETOPHENONE, SODIUM CHLORIDE, HYDROLYZED CORN STARCH, TREHALOSE, UREA, PHENOXYETHANOL, SODIUM GLUCONATE, SERINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENETHYL ALCOHOL, SODIUM CARRAGEENAN, ALGIN, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM PHOSPHATE, GLYCERYL POLYACRYLATE, PULLULAN, SODIUM HYALURONATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, POTASSIUM PHOSPHATE, MARIS SAL (SEA SALT), CITRIC ACID, LINALOOL, CITRONELLOL, PARFUM (FRAGRANCE).


Poveikis. Noriu pasidžiaugti puikia makiažo fiksatoriaus sudėtimi: priemonėje labai daug augalinių ekstraktų ir aliejų, drėkiklių, antioksidantų, odą raminančių ingredientų. Vieninteliai nesaugūs ingredientai yra aromatui skirtos medžiagos, bet šį kart jų nedemonizuosiu - nieko blogo čia nėra. Tiesa ta, kad ši makiažo priemonė tokia pat gera ir ne tik visiškai saugi, bet ir naudinga veido odai.

Bet geriausias aspektas yra ne sudėtis - aš niekaip nesugebu atsidžiaugti, koks nerealus yra puškiklis. Makiažo fiksatorius ant veido nugula pačia smulkiausia dulksna, kokią pamenu naudojusi. Tokia dulksna ne šiai maloniai gula ant veido odos, tačiau priemonė pasiskirsto tolygiau, itin smulkiais lašeliais, tai ir rezultatai visuomet nepriekaištingi. Rimtai, gamintojai - makiažo fiksatorius privalo būti smulki dulksna, o ne purkšti srovine čiukšle, pritariate?

Na ir galiausiai efektas. Būdama sausiaodė, visuomet ieškau priemonių, kuris drėkins ir suteiks švytėjimo mano matinio efekto odai. Ir ši priemonė tai daro nepriekaištingai! Po purškimo, pasivėdinu vėduokle ir negaliu atsidžiaugti vaizdu - sveikai atrodanti, sveikai spindinti, natūraliai švytinti veido oda. Priemonė labai dailiai sulieja pudrines kosmetikos priemones, suteikia makiažui natūralumo ir vientisumo. Rimtai, šita priemonė yra fantastiška - ne pigiausia, bet ta smulkutė dulksna ir sveikos odos spindesys labai vertas dėmesio. Reikės gaudyti akcijas ir pirkti visą pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Labai smagu, kad arteja jubiliejus. 10 metu rasyti nejuokai. Labai smagiai susiskaito, ta informacija, o ir asmeniskumai irgi gerai, nes priduoda "dvasia" tekstui. Linkiu patrigubinti jubilieju :) Beje sudomino jusu purskiklis, nes taip pat turiu sausa oda ir spindesio jai truksta.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū!!! Artėja, bus vasarą :) Sunku pačiai patikėti, kad jau tiek daug.
      Kaip malonu, kad randate naudingos informacijos - man labai smagu, ačiū, kad parašėte :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą