OHLALA "Dentifrice Violette Menthe" dantų pasta su našlaičių ir mėtų skoniu

Nors dantų pasta kaip kuriems gali atrodyti labai elementarus dalykas ir dėl to neįdomus, bet man svarbu, kuo ir kaip plaunu savo dantis. Viskas gerai, jei vienai ar kitai skaitytojų grupei dantų priežiūros priemonės neaktualios - tai normalu, vieni koncentruojasi į vienus dalykus, kiti į kitus. Aš savo burnos higienai ieškau optimaliausio sprendimo, pvz, man patiko G.U.M. dantų pastos - labai kokybiškos, bet pirkti be akcijos brangoka, o nuolaidos retokai, tad reikia susirasti dar kelis sprendimus, kad pakaitomis būtų galima pirkti. 

Pastaruoju metu mano žvilgsnį pagavo Ohlala dantų pastos su daug skirtingų skonių ir mane labiausiai sudomino našlaičių ir mėtų skonio - nes vaisinės dantų pastos lyg ir normalu ir įprasta, po populiarių mėtinų, tačiau gėlių? Man atrodo gėlių pastos nesu bandžiusi, tad nusipirkau suintriguota, išbandžiau ir noriu papasakoti įspūdžius.


Produktas: OHLALA "Dentifrice Violette Menthe" dantų pasta su našlaičių ir mėtų skoniu
Gamintojas: „Ohlalá Laboratoires SAS”. Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: išvalyti dantis, šalinti apnašas, apsaugoti nuo ėduonies
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: pakankamas flourido kiekis, nebloga sudėtis
Labiausiai nepatiko: skonis
Tūris: 75 ml
Kaina: 6,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, gaivuskvapas.lt

Ką žada gamintojas: Be neįtikėtinų skonių, kreminės tekstūros ir su niekuo nesupainiojamo stiliaus, „Ohlalá“ pasižymi švelniu mineraliniu dantų pastos pagrindu bei tobulai pamatuotu fluorido ir ksilitolio kiekiu, kuris užtikrina kokybišką dantų švarą bei apsaugą nuo ėduonies. „Ohlalá“ suteikia mineralų jūsų dantų emaliui, palikdama gaivios ir skanios švaros pojūtį.

96% natūralių ingredientų (ISO 16128);
stiprina dantis;
saugo nuo ėduonies;
apsaugo nuo karieso bakterijų;
apsaugo dantenas nuo uždegimo;
sudėtyje nėra fruktozės;
be glitimo;
netestuota su gyvūnais.

Pavasarinė žiedų melodija – našlaitės ir mėtos skonis
Pavasaris burnoje. Ryte pajuskite gyvenimo dainą su šiuo raminančiu skoniu. Kaip nesibaigiantis saldus bučinys subtili mėta apgaubia lengvu vasario gėlių prisilietimu. Ar žinote? Augintos Prancūzijos pietuose našlaitės yra neprilygstamo grožio ir kvapo. Našlaitės simbolizuoja saldumą, subtilumą ir švelnumą. Pradėkite savo dieną su našlaičių ir mėtos „Ohlalá“ ir tegu rafinuotas gėlių skonis jus apglėbia ramybės debesiu.

Sudėtis: GLYCERIN, AQUA, HYDRATED SILICA, PEG-8, SODIUM LAURYL SULFATE, AROMA, CELLULOSE GUM, CI 77891, XYLITOL, SODIUM BENZOATE, SODIUM FLUORIDE, SODIUM SACCHARIN, XANTHAN GUM, MENTHOL.
sudėtyje yra 1450 ppm natrio fluorido


Mano nuomonė. Dantų pastos sudėtis visai nebloga, joje nėra agresyvių ingredientų, nors rasite putojimą sukeliantį SLS, kuris gali sausinti burnos gleivinę. Tačiau balansui gamintojas pridėjo drėkinantį glicerina, ksilitolį, pasirūpino tinkamu flourido kiekiu. 

Dantų pasta kreminė, vidutinio tirštumo, putoja vidai gerai. Tačiau skonis... man labai liūdna, bet pastos skonis labai prastas... Nei tai mėta, nei tai gėlės... trūksta aiškaus skonio, lyg nublukęs saulėje audinys, kurio tikrosios spalvos nebegali pasakyti. Dėl mėtos trūkumo labai trūksta gaivumo - išsivalei dantis ir praktiškai jokio gaivos nejauti, norisi persivalyti su kokia aštresne, daugiau mėtos turinčia dantų pasta. Kažkaip liūdna, kai kompanija akcentuoja ir pirkėją volioja skoniais, o jie kaip tyčia prasti.

Pati pasta nėra bloga, gerai šalina apnašas, dantims suteikia slidumo ir švaros pojūtį, tačiau balinamojo efekto tikrai neduoda. Tiesiog išvalo. Man labai trūksta gaivos pojūčio ir deja, bet kvapas čia nepatiko. 
Gal esate bandę kitų skonių pastas?
Kuris Ohlala skonis geriausias?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Šitą ir man teko bandyti, dantų pasta gera, o skonis ir man nepatiko, nei šioks, nei toks. Ai, man dar tas kampuotas dangtelis nepatiko taktiliškai :))) Dabar droge -40 proc. akcija, manau, verta kitus skonius pabandyti. Šiuo metu naudoju gum jautriems dantims bei activital ir elmex optinamel, pastaroji man labai patinka, kartoju.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už atsakymą :) Puikiai pažįstu tik GUM - man labai gera :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą