TESORI D'ORIENTE kvepiančios žvakės: "Japanese Rituals" ir "Muschio Bianco"

Apie ką jums papasakoti penktadienio vakare? Galvoju, kad jau senokai jums pasakojau apie kokius namų kvapus? O visą žiemą deginau kvapias žvakes, neretai garinau kvapnius aliejus, degiau smilkalus, bet visgi kvepiančios žvakės buvo šaltojo sezono topas mūsų namuose. Turiu dar iš praeito sezono kelias žvakes, o šiais metais išbandžiau porą Tesori d'Oriente kvepiančių žvakių.


Kiekis: po 200 g
Kaina: apie 10 - 12 Eur
Dega: apie 30 val
Kur įsigyti: Eurokos, save24, Moop.lt, Pigu.lt, Komoda.lt, Notino

Gamintojo pažadai: Eteriniais aliejais papildyta aromatinė žvakė. Uždegus žvakę pasklinda malonus aromatas. 


Visų pirmiausia noriu pasidžiaugti labai fainomis žvakių pakuotėmis - metaliniai žvakių indeliai sudeginti gali pasitarnauti namuose, juolab, kad tikrai gražaus dizaino. Arba metalą galima lengvai perdirbti. Metaliniai pakuočių dangteliai deja, pakartotinai nelabai panaudojami, nes turi skylutes, greičiausiai tam, kad užuosti aromatą prieš perkant. Dangteliai labai, labai tampriai uždaryti - turėjau gerokai pavargti, prireikė peilio, kad atidengti ir daugiau nebeuždengiu, nu nes kam kankintis, kai vėl reikės nuimti lauk?

Ši kompanija turi labai daug skirtingų aromatų linijų su kūno priežiūros produktais ir skirtingais kvapais. Esu išbandžiusi tik kelis kvapus, bandau išsirinkti kas man patinka. Lietuvoje rinka gerokai siauresnė, tačiau ir čia galima rasti kelių skirtingų aromatų. Tačiau su žvakių pasirinkimų mūsų rinkoje situacija kiek liūdnesnė - radau tik dviejų kvapų, o paskui pastebėjau dar vieną, kitokio aromato žvakę. Nusipirkau dvi, bandžiau, deginau, uosčiau ir šiandien trumpai apie žvakes.

Pirmiausia labai faina, kad plačiame indelyje esančios žvakės turi du dagčius, todėl degdamos labai tolygiai kaitina vašką ir tolygiai senka - ties sienelėmis neištirpusio vaško nelieka. Žinoma, prie tolygaus tirpimo labai prisideda ir pats metalinis indelis, tačiau reiktų atkreipti dėmesį, kad jis labai įkaista, kai žvakė uždegta, todėl jokiais būdais negalima dėti tiesiog ant paviršių, negalima dėti šalia daiktų, nes viskas aplink įkaista, o metalinis indelis tampa tokiu karštu, kad liesti neįmanoma.


Sudėtis:
JAPANESE RITUALS: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8, -tetramethyl-2-naphthyl) ethan-1-one, Limonene, Buthylphenyl Methylpropional, a-Methyl-1,3-benzodioxole-5-propionaldehyde, Hexyl Cinnamal.

MUSCHIO BIANCO: Nopyl acetate, 3,7-Dimethyloctan-3-ol, Benzyl salicylate, Coumarin, Isoeugenol.


"JAPANESE RITUALS" žvakė kvepia gėlėmis. Kvapas turėtų būti su subtiliomis bijūnų, frezijų ir kvepenės natomis, sultingais bergamotės akordais ir baziniu pačiulių, kedro ir muskuso mišiniu. Sodrus ir stiprus aromatas labai greit užpildo kambarį, todėl ilgai niekuomet nereikia deginti ar stengtis bandant užuosti kvapą. Aromatas sodrus, vos vos gaivus gėlių aromatas iš ties labai malonus uoslei. Patiko - labai patiko.

"MUSHIO BIANCO" muskuso aromato žvakė. Kvapia baltomis gėlėmis, jazminais, rožėmis, pudra, mediena ir muskusu. Visame šiame aromate dominuoja šiltas, kreminis, gaivus, saldus muskuso aromatas. Iš pirmo žvilgsnio mažai skiriasi, tačiau šiame aromate daugiau saldumo, daugiau kremiškumo. Lygiai taip pat - neturiu nė vieno blogo žodžio - patinka.


Na žinote labai fainos žvakės. Nors kvapai šiek tiek primena kūno kremus, tačiau abu jie stiprūs, sodrūs ir intensyvūs. Abi žvakės labai maloniai kvepia, greit kvapu užpildo namus, o ir kaina visai nedidelė. Šiuo pirkiniu esu labai patenkinta, žvakės puikios, aromatai malonūs ir šiaip, patirtis deginant labai maloni. Paieškosiu kitų aromatų šio gamintojo žvakių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai