PIRMAS ĮSPŪDIS. DELIA "Good Foot" Regenerating Serum for Cracked Heels - regeneruojantis pėdų serumas skilinėjantiems kulnams

Turiu kelis mėginukus ir vis atidėlioju jų bandymą, realiai pati nežinau  kodėl, nes nu kas čia tokio - ėmei ir išbandei. Labai nemėgstu mėginių kaupti. Prieš kokius 10 metų pamenu turėjau visą didžiulę dėžę ir vis galvodavau, kad sunaudosiu kelionėse, bet kaip tyčia kelionės yra blogiausia vieta mėginiams naudoti - į kelionę pasiimi neišbandytą priemonę ir tuomet labai rizikuoji sugadinti kelionę, jei mėginys, pvz, sukels alerginę reakciją, nuo jo išbers, sujautrins odą, išsausins plaukus... Kelionėje norisi patikrintų produktų, tad mėginius pradėjau naudoti namuose, o pastaraisiais metais stengiuosi mėginius išbandyti vos juos gavus - neturiu kur juos kaupti ir sandėliuoti, nemėgstu palikti bandymui kažkada, todėl savaitgaliais labai dažnai tiesiog imu, išbandau ir jei dar niekad nepasakoju - pasidalinu trumpa nuomone. Šį kart apie Delia pėdų serumą, skirtą skilinėjantiems kulnams.


Ką žada gamintojas: Pėdų serumas skirtas labai sausai ir suskilinėjusiai pėdų ir kulnų odai prižiūrėti. Drėkinamasis serumas padeda puoselėti pėdų odą, ją drėkina, ilgainiui suteikia minkštumo ir šilko švelnumo pojūtį.
Sudėtyje yra šlapalo, lanolino, pieno rūgšties ir D - pantenolio.
 
NAUDOJIMAS: Naudokite šią priemonę prieš nakties miegą, kad nakties miego metu veikliosios medžiagos gerai įsigertų į probleminę kulnų odą arba po pėdų mirkymo vonelėje, kaip sausos odos priežiūros priemonę. Taip pat galite ją naudoti kiekvieną dieną, siekiant pagerinti kulnų odos būklę arba 2–3 kartus per savaitę, norint palaikyti gerą pėdų odos būklę. Įmasažuokite būtiną serumo kiekį į švarią ir sausą pėdų ir kulnų odą.

Pilno dydžio pakuotė.

Sudėtis: Aqua, Urea, Lanolin, Glycerin, Petrolatum, Caprylic/ Capric Triglyceride, Petrolatum, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearates, Cetyl Alcohol, Synthetic Wax, Mentha Piperita Herb ExtractPanthenolTocopheryl AcetateAllantoinCeteareth-20Lactic AcidPhenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Carbomer, EthylhexylglycerinTriethanolamine, Glycine Soja Oil, Tocopherol, Beta Sistosterol, Squalene, Citric AcidDisodium EDTA, Parfum, Citronellol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol.



Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilno dydžio pakuotė 60 ml
Kaina: 2,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos
Gamintojas: Delia Cosmetics Sp.z.o.o., Pagaminta Lenkijoje


Mano nuomonė. Ši priemonė skirta skilinėjantiems kulnams gydyti: drėkinti, suteikti švelnumo ir minkštumo. Iš pirmo žvilgsnio priemonė atrodė labai lengvos konsistencijos, tačiau į odą gėrėsi sunkiai. Masažavau, dalis susigėrė, tai galiausiai užsimoviau medvilnės kojinaites ir keliavau miegoti su nepilnai įsigėrusiu produktu.

Ryte skubėjau pasižiūrėti, koks priemonės efektas. Priemonė suteikė pėdoms šilko švelnumo, jos tikrai jautėsi sudrėkintos, atrodė sveikos ir švelnios. Aš neturiu trūkinėjančių kulnų problemos, manau, kad mano pėdos ir kulnai nėra probleminiai - neskeldėja, sukietėjimų nėra, tad pasakyti, ar to efekto pakaktų iš ties skeldėjantiems ir kietiems kulnams. Tačiau man efektas visai patiko - veikia.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai