DOVE Beauty Cream Bar - originalus kreminis, drėkinantis muilas

Aš jau kuris laikas naudoju tik Nesti Dante muilus, tačiau kartas nuo karto tiesiog atsibosta, norisi pamainos ar kažko kito, tad šį kart keičiu į Dove originalų muilą. Šitą tikrai esu bandžiusi, ir pirkusi ne kartą, tik kažkodėl bloge nepalikau jokios apžvalgos ir šį kart noriu ištaisyti ir trumpą atsiliepimą palikti. Tad koks tas originalusis Dove muilas, kurio sudėtyje yra ketvirtis drėkinančio kremo.


Produktas: DOVE Beauty Cream Bar - originalus kreminis, drėkinantis muilas
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuprausti rankų ir kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektyvus prausimas
Labiausiai nepatiko: kai kurios sudėtinės dalys
Tūris: 100 g
Kaina: 1,59 Eur
Kur galima įsigyti: praktiškai visur - prekybos centruose, kosmetikos parduotuvėse ir kt.

Ką žada gamintojas: Drėkinamasis kreminis prausiklis su 1/4 drėkinamojo kremo.

Sudėtis: Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Lauric Acid, Sodium Palmate, Aqua, Sodium Isethionate, Sodium Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride, Zinc Oxide, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Cl 77891.


Mano nuomonė. Labai faina, kad Dove muilas atkeliauja paprastoje kartoninėje dėžutėje - jokio nereikalingo plastiko. Dizainas tikriausiai puikiai atpažįstamas kompanijos gerbėjoms - baltame fone keli užrašai ir saikingi spalviniai akcentai.

Dove muilas nėra natūralus, todėl normalu, kad priemonės sudėtyje ne visos putojimą sukeliančios, odą valančios medžiagos yra saugios, sudėtyje naudojami konservantai, nemažai kvapiųjų medžiagų. Tačiau kartu yra ir odos drėkiklių.

Man labai patinka kreminė priemonės tekstūra. Muilas lengvai suputoja vidutinio stambumo, minkštutėmis, kreminėmis putomis, kurios švelniai, tačiau labai efektyviai prausia rankų ar kūno odą. Muilu aš plaunu ir makiažo šepetėlius, todėl turiu pastebėti, kad labai efektyviai valo nešvarumus. Labai džiaugiuosiu ir maloniu, kosmetiniu aromatu - kas jau kas, bet Dove kvapai mano uoslei labai patinka. Muilas fainas, efektyvus, kvapnus, kreminė konsistencija maloni odai. Tik labai jau greit senka, lengvai tirpsta, jei muilinėje lieka vandens, tad ir šiaip muilas neskalsus, ir mažytis gabalėlis labai greit baigiasi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Eurokos 2 rūšių NESTI Dante muilams dabar 50 proc. nuolaida, NESTI DANTE WITH LOVE & CARE REGINA REGINA DI PEONIE muilas irNESTI DANTE WITH LOVE & CARE REGINA DE AMBRA PAPAVER muilas, 250 g - po 2,70 euro.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man geriausi kvapai tai Nivea ir Dove! Taip kvepia švara ir gaiva. Ir šiek tiek nostalgija:).

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą