BARULAB "Aloe" Soothing - raminanti lakštinė veido kaukė su alaviju

Ketvirtadienis yra pati sunkiausia savaitės diena, žinoma, man. Panašiai, kaip žmonės sunkiai pakenčia pirmadienius, tai man tokia diena yra ketvirtadienis. Ne tai, kad kažkaip erzintų, tačiau dar nebuvo ketvirtadienio, kuris nevargintų, lengvą ketvirtadienį prisimenu tik per atostogas. Tai ketvirtadieniais visuomet stengiuosi pasilikti kuo mažiau namų ruošos darbų ir leisti sau pailsėti. Šį kart ketvirtadienį - į vonią, kaukė ant veido ir į lovą (po vaiko pamokų). Parengsiu įrašą ir eisiu ilsėtis.

Na, o iš kaukių šį kart pasirinkau nelabai matyto Barulab gamintojo veido kaukę su alavijais, skirtą raminti veido odą.


Produktas: BARULAB "Aloe" Soothing - raminanti lakštinė veido kaukė su alaviju
Gamintojas: "BNK Co" Ltd. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti, raminti, suteikti gyvybingumo ir gaivumo, vėsinti
Tinkamas tipas: visiems, ir jautriai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: lipnumas
Tūris: 1 vnt./ 23 g
Kaina: 1,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Glomi, Careline, Proco

Ką žada gamintojas: Drėkina bei ramina veido odą. Veikia kaip pagalba sudirgusiai, sausai, paraudusiai odai. Grąžina gyvybingumą ir gaivumo pojūtį. Sudėtyje esantis alijošiaus ekstraktas greitai atgaivina, nuramina net ir smarkiai sudirgusią odą, suteikia vėsinantį efektą.

Visos BARULAB lakštinės Clean Vegan kaukės yra 100% veganiškos (sertifikuotos Korėjos Veganų Asociacijos) ir neerzinančios odos. Šių kaukių tikslas – rūpintis jūsų oda išliekant draugiškomis aplinkai.

NAUDOJIMAS:
1. Uždėkite kaukę ant švarios, nusausintos veido odos. Venkite kontakto su akimis.
2. Palaikykite apie 15-20 minučių.
3. Nuimkite lakštinę kaukę ir švelniai tapšnojant įmasažuokite į veidą likusią esenciją.


Pakuotė. Vienkartinis plastikinis maišelis su gaivios, pavasariškai žalios spalvos dizainu ir miniamliais užrašais. Žiūrint į pakuotę, dizainas džiugina širdį - neperkrauta, akių neskauda ir maloniai, pavasariškai smagu.

Kvapas neutralus, natūralus, vos jaučiamas. Papildomų kvapiųjų medžiagų gamintojas nenaudojo - valio! Veido kaukėse papildomų kvapų nereikia.

Konsistencija plonytis medžiaginis kaukės lakštas, prisotintas tirštu serumu.

Sudėtis: Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Carbomer, Arginine, Hydroxyethylcellulose, Aloe Ferox Leaf Extract (1,000ppm), Allantoin, Coptis Japonica Root Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Polyglyceryl-10 Myristate, Polyglyceryl-10 Laurate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Caprylyl Glycol, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Canarium Luzonicum Gum Nonvolatiles, Cupressus Sempervirens Oil.


Poveikis. Jūs pasižiūrėkite į kaukės sudėtines dalis - visiškai saugus ir odai naudingas ingredientų sąrašas, kuris ramins, drėkins ir kondicionuos odos būklę. Tobula - tokių kaukių sudėčių reikia - be nesaugių konservantų, bet krūvos kvapų.

Labai, labai norisi pagirti ir itin plonytį kaukės lakštą. Plona medžiaga tobulai priglunda prie veido odos, kaukės lakštas labai švelnus. Kaukėje esančio serumo vos vos daugiau, nei reikia, tad po kaukės naudojimo likučių nelieka, bet ir nepritrūksta. Man patinka, kad pasirinktas tirštas, sunkus serumas - tokie geriau ir efektyviau veikia veido odą (bent jau man).


Nuėmus lakštinę veido kaukę, turiu pastebėti, kad veido oda ilgokai lieka lipni, ant paviršiaus matosi blizgi plonytė plėvelė. Kaukių lipnumas man nepatinka ir tai yra vienintelis aspektas, kuriuo nesidžiaugiu. Tačiau efektą pagirsiu - priemonė puikiai nuramino žvarbaus vėjo sudirgintus skruostus, padrėkino odos paviršių. Oda po kaukės jaučiasi komfortabiliai, atgaivinta, švytinti, sudrėkinta ir nuraminta. Man patiko - turiu dar kelias šio gamintojo kaukes, tad bus įdomu išbandyti, o ir kitų (mačiau turi ne vieną skirtingą) nusipirkti norisi. Puikiai!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai