TANGLE TEEZER "Detangling" Hairbrush for Thick, Wavy and Afro Hair - nepešantis plaukų šepetys, skirtas storiems, banguotiems ir garbanotiems plaukams

Plaukų kosmetikos, naujų priemonių dar nespėjau gerai išbandyti, trūksta daugiau laiko, tad pagalvojau, kad šiandien puiki proga jums papasakoti apie plaukų šepetį, ne bet kokį, o iš Tangle Teezer. Šios kompanijos šepečių manija buvo 2014-2017 metais ir tinklaraštyje turiu kelis įrašus apie skirtingus šepečius. Išbandžiusi esu The original, Compact, Blow Styling ir Ultimate šepečius, o šį kart noriu trumpai pristatyti Detangling šepetį, skirtą storiems, garbanotiems plaukams.


Produktas: TANGLE TEEZER "Detangling" Hairbrush for Thick, Wavy and Afro Hair - nepešantis plaukų šepetys, skirtas storiems, banguotiems ir garbanotiems plaukams (spalva "Salsa Red")
Gamintojas: "Tangle Teezer Ltd". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: iššukuoti sausus ir drėgnus plaukus jų nepešant
Tinkamas tipas: storiems, banguotiems ir garbanotiems plaukams
Labiausiai patiko: ilgesni šereliai geriau iššukuoja
Labiausiai nepatiko: neatsparus karščiui, trūksta rankenos
Matmenys: ilgis 11 cm; aukštis 8 cm; plotis 6,5 cm. Šerelių ilgis: 20 mm ir 10 mm
Kaina: 16,99 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, Douglas, Eurokos, Eurovaistinė, Cascada ir kt.

Ką žada gamintojas: Nepešantis šepetys storiems ir garbanotiems plaukams

Tangle Teezer Thick & Curly plaukų šepetys - tai profesionalus plaukų šukavimas, telpantis į Jūsų delną. Puikiai iššukuoja besiveliančius drėgnus ir sausus plaukus be jokio pešimo. Specialiai sukurtas garbanotiems ir storiems plaukams.

Tangle Teezer Thick & Curly yra specialaus ergonomiško dizaino plaukų šepetys, kurio dėka sklandžiai, greitai ir neskausmingai iššukuosite plaukų mazgelius, susivėlimus ir raizginius, kas su šiuo plaukų šepečiu - lengviau nei kada nors anksčiau. Tangle Teezer Thick & Curly plaukų šepečiui būdinga Firmflex šerelių technologija ne tik ypač efektyviai iššukuoja besiveliančius plaukus, bet tuo pačiu ir išlygina, užtikrindama jų blizgesį. Lengvai telpanti į delną forma padaro plaukų šukavimo procesą dar efektyvesniu ir garantuoja didesnį patogumą. Šiuo plaukų šepečiu šukuojant drėgnus garbanotus plaukus, užtikrinama tai, jog jie mažiau velsis.


Plaukų šepetys atkeliauja skaidraus plastiko pakuotėje ir tai tikrai nėra pats tvariausias sprendimas gamtosaugos atžvilgiu, tačiau nemeluosiu - tokios pakuotės vis dar man labai patinka. Pro sieneles puikiai matosi visas šepetys, galiu prieš pirkdama apžiūrėti šerelius ir geriau nuspręsti - ar šitas šepetys man patinka ar nelabai. Ant pakuotės daug informacijos anglų kalba - šiais laikais angliškai skaito visi, tad informacija aktuali ir tiems, kurie neranda pilno vertimo lietuviškai.


Tangle Teezer rinkoje pasirodė ir aktualūs tapo dėl pažadų ir neįprastos išvaizdos. Šepetys be rankenos puikiai telpa į delną, šukuojant šiek tiek lengviau valdyti šukavimo jėgą ir spaudimą link plaukų. Visgi, man dažnai trūksta rankenos... šito šepečio, dėl atvirų dantelių neįsidėsi į rankinę, nes greit nusilankstys šereliai, šepetys neskirtas nešiojimuisi. O namuose man patogiau šepečiai su rankenomis, prailginančiomis mano ranką ir leidžiančios lengviau pasiekti plaukus nugaroje.


Tangle Teezer šepečiai yra unikalūs dėl dviejų ilgių šerelių, tinkami iššukuoti tiek sausus, tiek šlapius plaukus. Nuotraukoje viršuje matote The Original (rožinis) ir Detangling (raudoną) šepetį ir turint abu, man iš karto norisi lyginti šepečius tarpusavyje. Originalusis buvo labai populiarus, turėjo krūvas spalvinių variacijų ir tikriausiai kiekviena mergina bent kartą tokį turėjo. Detangling šepetys atrodo identiškai, yra identiško dydžio, panašus ir dizainas, tačiau didžiulis skirtumas yra šepečių šerelių ilgiai. Jei orginalusis buvo 1,3 cm + 0,6 cm šerelių ilgio, tai garbanotiems ir storiems plaukams skirtas - 2 cm + 1 cm ilgio. Akivaizdžiai ilgesnis ir žinia - ilgesni šereliai užgriebia daugiau, giliau plaukų ir iššukuoja efektyviau. Aš neturiu garbanotų plaukų, tačiau turiu bangas plaukuose (C2 tipo) ir prieš visus šituos stresus turėjau storą, masyvią kasą. Turiu pastebėti, kad su šepečiu ilgesniais šereliais iššukuoti plaukus buvo ženkliai lengviau ir paprasčiau.


Man tai labai fainas šitas ilgesniais šereliais. Jei reiktų rinktis tarp originalaus ir skirto garbanotiems plaukams - rinkčiausi garbanėms skirtą. Ilgesni šereliai geriau iššukuoja, maloniau jaučiasi. Manau net ir normaliems plaukams šitas šepetys patiktų labiau, o va ploniems visgi reiktų žvalgytis į originalų šepečio variantą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai