GEOMAR Thalasso scrub "Illuminant" kūno šveitiklis su jūros druska ir citrinų ekstraktu

Ši diena skirta ir dedikuota kūno šveitikliui ir grožio procedūroms. Aš vis išbandau įvairius kūno šveitiklius, tad Geomar kompanijos produktai kūnui tikrai nėra naujiena mano kosmetinėje. Gaivus citrinų aromatas itin tinkamas šaltiems ir niūriems rytams, kai norisi energijos ir žvalumo...

"Dideli lūkesčiai yra visa ko raktas"
Sam Walton 

Vakar nuo pat ryto Klaipėdoje snigo... kai jau atrodė, kad atėjo tikroji žiema, šiandien atsikėlus sniego nebuvo likę nė menkiausios žymės. Taip, šiandien buvo šalta ir jautėsi stiprus minusas, o lauke sniego nebuvo nė trupinėlio, kai visoje Lietuvoje praktiškai visi miestai ir miesteliai braido per purų ir minkštą vakarykštį sniegelį...


Produktas: GEOMAR Thalasso scrub "Illuminant" kūno šveitiklis su jūros druska ir citrinų ekstraktu
Gamintojas: "Mirato Landiona". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: nušveisti kūno odą, pašalinti negyvas ląsteles
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: nelabai patogi, didelė pakuotė
Tūris: 600 g
Kaina*: 9,53 € (32,90 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje, Eurokos, Maxima, Rimi

Ką žada gamintojas: Kūno šveitiklis giliai išvalo odą, nušveičia negyvas odos ląsteles, pašalina nešvarumus. Palieka odą švelnią, švytinčią, lygią ir sudrėkintą. Natūralios kilmės medžiagos ir citrinų ekstraktas padeda atkurti odos skaistumą. Jūros druska ir citrinų sėklos švelniai nušveičia ir atkuria odą. Minkštinamasis aliejus maitina odą, todėl ji tampa švelni, malonu ją liesti. Citrinų ekstraktas pasižymi šviesinamuoju poveikiu, išlygina odos toną ir pagerina odos spalvą. Negyvosios jūros oligoelementai padeda atkurti odos skaistumą ir stangrumą.

Šveitiklio formulė susideda iš:
  • JŪROS DRUSKOS IR CITRINŲ SĖKLOS: kartu su švelniu šveičiamuoju poveikiu, atnaujina odą;
  • MINKŠTINAMIEJI ALIEJAI: maitina odą, todėl ji tampa švelni, malonu ją liesti;
  • CITRINŲ EKSTRAKTAS: gerina odos toną ir šviesina odą;
  • NEGYVOSIOS JŪROS DRUSKOS OLIGOELEMENTAI: atkuria odos skaistumą ir stangrumą.

Rezultatas. Reguliariai naudojant gerai sudrėkinta oda atrodo lygesnė, minkštesnė ir skaistesnė. Kūno šveitiklis palieka ant odos gaivinantį citrinų kvapą.
Įspėjimas. Dėl sudėtyje esančių aliejų, vonios paviršius gali tapti slidus. Nenaudokite pažeistai ir jautriai odai. Pritaikyta naudoti kosmetiniams, bet ne terapiniams tikslams. Tik išoriniam naudojimui. Patikrinta dermatologų.

Naudojimas: Prieš kiekvieną naudojimą gaminį išmaišykite mentele. Masažuojamaisiais judesiais tepkite drėgną odą. Nuplaukite vandeniu. Naudokite 1-2 kartus per savaitę. Šveitiklis paruošia odą tolesnėms procedūroms.


Didelė salotinės spalvos plastikinė šveitiklio pakuotė užsukta žalios spalvos dangteliu. Pakuotė gana stabili sunkiam ir didelio kiekio produktui, tačiau nėra itin patogi paimti į rankas duše ar vonioje. tokią pakuotę patogiausia dėti ant vonios krašto ( o ne laikyti rankose) arba prieš naudojimą, reikiamą produkto kiekį įsidėti į nedidelį dubenėlį. Taip bus ne tik patogiau, tačiau ir visai nebaisu, kad į produkto pakuotę pateks vandens.

Produkto pakuotė buvo pasaugota plastikine skaidria pakuote ir papildomai skaidria plėvele po dangteliu. Prie kiekvienos pakuotės pridėta balta plastiko mentelė, skirta apmaišyti produktą. Deja, ji visiškai nenaudinga ir netinkama, mat nėra nei itin tvirta nei pakankamai ilga, kad pasiekti šveitiklio dugną ir sumaišyti produktą. Aš daug mieliau naudoju paprasčiausią virtuvinį (desertinį) šaukštą, su kuriuo ne tik apmaišau, tačiau ir dozuoju šveitiklį.


Kvapas. Nors tikėjausi aiškaus citrinų kvapo, tačiau šveitiklis greičiau kvepia citrusinių vaisių žievele, su jai būdingu nestipriu kartumu bei citrinų rūgštumu. Šveitiklis iš tiesų suteikia ne tik gaivumo odai, bet ir energijos mintims. Galbūt tai daugiau pavasario ar vasaros aromatas, bet man jis patinka tomis dienomis, kai jaučiuosi itin aptingusi ar mieguista.


Konsistencija. Produktas sudarytas iš dviejų skirtingų medžiagų: sunkios ir kietos druskos bei lengvesnio skysto aliejaus. Paprastai druska guli indelio dugne, o ant jos viršaus aliejai. Tad norint turėti reikiamą konsistenciją naudojimui, produktą reikia nuolat maišyti. taip abu sluoksniai susimaišo tarpusavyje ir šveitiklis tampa minkštos, kiek aliejinės konsistencijos.


Sudėtis: Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Citrus Limon Peel Powder, Citrus Limon Peel Extract, Rosa Moschata Seed OilPanthenol, Pumice, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Ascorbic AcidMaris Salt (Sea Salt)Glycerin, BHTAqua (Water), Parfum (Fragrance), Limonene, Hexyl Cinnamal, CI 19140 (Yellow 5), CI 15985 (Yellow 6).


Poveikis. Vienas svarbiausių dalykų naudojant bet kokius šveitiklius yra tinkamas šveičiamųjų dalelių ir jungiamosios masės (aliejaus ar kreminio produkto) santykis. Labai dažnai tenka matyti, o kartais ir pačiai įsigyti gaminių, kai šveičiamųjų dalelių yra per mažai, ko pasekoje šveitiklis tampa neefektyvus. Geomar šveitiklius čia reikia pagirti: šveičiančių dalelių gaminiuose pakankamai ir patys šveitikliai yra efektyvūs.


Šveitiklio kūno odai reikia sąlyginai nedaug (lyginant su kitais tokio pobūdžio produktais), o pati šveitimo procedūra labai maloni: nejaučiamas odos griaužimas, per stiprus gremžimas ar kiti nemalonūs efektai.

Po kūno šveitimo oda tampa itin švelni, maloni liesti ir tikriausiai dėl aliejų, sudrėkinta. Todėl man visiškai nebesinori (ir nebereikia) naudoti kūno kremo. Apskritai šveitiklis be priekaištų šalina negyvas odos ląsteles, suteikdamas odai lygumo, švelnumo, skaistumo ir atnaujindamas viršutinį odos sluoksnį.


REZIUMĖ. Kaip ir keli prieš tai naudoti Geomar kūno šveitikliai, šis man patiko lygiai taip pat. Apskritai, nelabai svarbu, kurį šios kompanijos šveitiklį rinksitės, nes skiriasi tik aromatas, o šveitimo efektas ir teikiama nauda odai yra visiškai tokia pat. Man patinka!




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus šaltuko,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai