SAMPLE SIZE. L'OCCITANE ultra rich face cream - intensyvus maitinamasis taukmedžių veido kremas

Kai baigiasi viena ar kita kosmetikos priemonė, aš visad panaudoju kelis turimus mėginius. Šį kart pasibaigus mano veido kremui aš nusprendžiau išbandyti kelis riebesnius mėginius šaltąjam sezonui. Odai nepakanka tik gero drėkinimo, ką reikia ir maitinti, todėl šį kart mano akiratyje ir bandymų zonoje kiek riebesnis veido kremas su taukmedžių sviestu, pamaitinti vėjo nugairintai veido odai.



Ką žada gamintojas: Specialiai sukurtas apsaugoti, maitinti ir švelninti jautrią ar dehidratuotą veido odą: didelė taukmedžių sviesto koncentracija (25%) intensyviai maitina odą ir veikia kaip apsauginis barjeras, leidžiantis odai kvėpuoti. Kremas padeda atstatyti hidrolipidinį sluoksnį ir palaiko drėgmės pusiausvyrą 24 valandas. Kviečių ir kaštonų ekstraktai suaktyvina lipidų sintezę, kuri padeda palaikyti natūralų odos drėkinimą.
Naudojimas: tepkite kremą ryte ir vakare ant sausos ir švarios veido ir kaklo odos.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Aqua/ Water, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Corn Starch Modified, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Seed Exxtract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Xanthan Gum, Ceteareth-33, Phenoxyethanol, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Benzoic Acid, Tetrasodium EDTA, Trisodium NTA, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Polyaminopropyl Biguanide, Parfum/ Fragrance, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Linalool, Citronellol, Coumarin, Limonene, Geraniol.


Kiekis: mėginio kiekis 1,5 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: apie 53,00 EUR (183,00 Lt)
Kur galima įsigyti: L'Occitane parduotuvėse (tiesa pastaruoju metu nemačiau šio kremo prekyboje, nors dar rudenį buvo parduodamas).


Poveikis. Baltos spalvos kremas labai tirštas, konsistencija tikrai nėra lengva. Tačiau ant veido paskirstomas lengvai. Ir gana greitai įsigeria, jei kremo nepadauginama.

Prieš naudojant priemones, kuriuose yra taukmedžio, aš visad kiek nerimauju dėl priemonės kvapo: paprasčiausiai negaliu pakęsti šleikščiai saldaus taukmedžių aromato. Todėl atidarant sukryžiavus pirštus tikėjausi, kad jis nebus būtent toks. Bet mano nuostabai, jis kvepia labai maloniai: jaučiasi priemonės saldumas, labai lengvas gaivumas ir kažkas, ką iš tiesų sunku apibūdinti. Man asmeniškai kvapas nekelia jokių asociacijų - tai tiesiog malonus kosmetinis aromatas, kuris tepant ant veido jaučiasi ir atrodo gana intensyvus, bet ant odos kvapas išlieka ne ilgiau kaip 30 minučių.



Ant odos užteptas veido kremas netrunka įsigerti, ir kažkodėl atrodo, kad veido oda jo reikalauja dar. Bandydama naujus veido kremus, aš paprastai tepu priemonės tiek, kol įsigėrimas nebetampa žaibiškai greitas. Tada leidžiu priemonei pilnai susigerti ir stebiu, kokį efektą suteikia iš karto, ir koks po pusdienio, bei sekančią dieną.

Nors veido kremas tikrai gerai maitina odą, ją švelnina ir drėkina, tačiau taip pat pastebėjau, kad jis užkimšo mano veido odos poras, ko pasekoje atsirado nedideli spuogeliai ant veido odos. Ir šį kartą aš aiškiai matau, jog spuogeliai užkimštos odos pasėkmė. Todėl nepaisant tikrai puikaus maitinimo, kremas visiškai netinka mano odai.


REZIUMĖ. Veido kremas labai gerai maitina veido odą, ją drėkina ir švelnina, tačiau riebi formulė kemša odos poras ir sukelia nemalonius spuogelius. Todėl mano odos tipui ji nėra tinkamas sprendimas. Man didelį įspūdį paliko itin lengva ir greitai susigerianti konsistencija. Bet visiškai nežavi vidutinio saugumo priemonės sudėtis.




Ačiū, kad skaitote,

Linkiu jaukaus prieškalėdinio savaitgalio,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai