ORIFLAME "Beauty" LipSPA Therapy lūpų balzamas

Sausėjantis ir šaltesnis oras skriaudžia ne tik mano rankas ir veido odą, tačiau labiausiai temperatūros pokyčius jaučia lūpų oda. Todėl lūpoms reikalinga intensyvesnė ir riebesnė priemonė, siekiant išvengti suskeldėjusių ir skausmingų lūpų.

"Lūpos buvo sukurtos todėl, kad žodžiai kartais meluoja"
Citata, autorius nežinomas

Vakar visą dieną tvarkiausi namie. Žinote tą jausmą, kai tiesiog užsimanai tvarkytis ir išsikuopti visus namus? pagal tinginio taisyklę, reiktų prisėsti ir palaukti, kol noras tvarkytis praeis 😁 Bet tik ne man... Visą dieną prasisukus namie visas kūnas buvo itin skausmingas, tad net nepagalvojau, kad privalau parašyti įrašą tinklaraštyje. Tiesiog norėjosi prigulti ir pailsinti geliančius šonus ir ištinusias kojas.

Na o šiandien lėtai nupuškėjus į parduotuvę ir parpuškėjus iš jos prabėgo beveik pusę dienos: visgi, pastaruoju metu priaugti 6 -7 kilogramai man sunkus papildomas nešulys... Vėliau truputis svečių, vakarienė ir naujas įrašas jūsų dėmesiui...


Produktas: ORIFLAME "Beauty" LipSPA Therapy lūpų balzamas
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: drėkinti, maitinti ir rūpintis lūpų oda
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: labai greitai baigiasi
Tūris: 1,6 g
Kaina*: apie 3,87 EUR (13,36 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Oriflame kompanijos konsultantų

Ką žada gamintojas: Intensyviai drėkinantis ir lūpas maitinantis lūpų balzamas iš karto palengvina išsausėjusių lūpų nemalonius pojūčius. Dviguba lūpų balzamo šerdis 300% intensyviau drėkina lūpas ir padeda apsaugoti jas nuo drėgmės netekimo bei apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio.
Naudojimas: padenkite balzamo ant lūpų, kai reikia.


Mergaitiškai rožinė ir balta pakuotė pagaminta iš plastiko. Iš išorės matoma tik balta išorė, tuo tarpu rožinė pasirodo tik atidarius baltą dangtelį. Lūpų balzamo pakuotė gana plona, primena lūpų dažų pakuotę.

Produktas dozuojamas sukant apačioje esantį produkto pagrindą. Per rožinėje tūbelėje įtaisytus srėgius balzamas kyla į viršų, t.y. atsukama iš pakuotės.


Kvapas. Lūpų balzamo kvapas labai švelnus, neintensyvus. Balzamo kvapas saldus, primena rožinės kramtomosios gumos kvapą. Aromatas neturi ilgo išlikimo, ir dingsta praktiškai iš karto po priemonės padengimo.

Konsistencija. Lūpų balzamas rožinės spalvos, sudėtas į tūbelės formos pakuotę: viduryje, tarsi nedidelė priemonės šerdis - baltos spalvos balzamas, kuris turi daugiausia drėkinamųjų savybių. Tūbelėje priemonė kietos - reaguodama su kūno šiluma - minkštėjančios konsistencijos.


Sudėtis: OCTYLDODECANOL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, PENTAERYTHRITYL TETRACAPRYLATE/TETRACAPRATE, LANOLIN, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, CERA MICROCRISTALLINA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYETHYLENE, PARAFFIN, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CANDELILLA CERA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, BUTYLENE GLYCOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, PARFUM, PANTHENOL, CANOLA OIL, PROPYLPARABEN, ROSA CANINA FRUIT OIL, BHT, TOCOPHEROL, CI 77891, CI 15850, CI 19140, CI 77492.


Poveikis. Lūpų balzamas labai lengvai padengiamas, tiesiog tirpsta ant lūpų ir labai tolygiai pasiskirsto. Didžiausią įspūdį man paliko tai, kad priemonė iš karto palengvina išsausėjusių, skausmingų lūpų pojūtį, jas labai intensyviai drėkina ir lengvai maitina. Ne itin sausos ir šerpetojančios lūpos iš karto tampa dailesnės, o po kelių naudojimų išsausėjimų visai nebelieka. SPF 8 faktorius saugo lūpas nuo kenksmingų saulės spindulių (tiesa, tai aktualiau vasaros laikui).

Lūpų balzamas visiškai neturi nei spindesio, nei spalvos, todėl puikiai tinka kaip lūpų dažų pagrindas ar dėvėti vienus natūraliam lūpų įvaizdžiui sukurti.

Lūpų balzamas ant lūpų išlieka labai ilgai, jas maitindamas ir gydydamas. Dėl lengvos formulės, lūpos nesijaučia apsunkintos ar riebaluotos. Tačiau kartu pastebėjau, kad lūpų priemonė labai greitai tuštėja pakuotėje. Realiai man jos pakako 14 dienų (ir tai maximum), nes 1,6 g priemonės yra itin mažai...


REZIUMĖ. Labai patiko tiek man tiek mano lūpoms, bet 1,6 g už 3,87 EUR yra neįtikėtinai daug, ar ne? Juolab, kai balzamas baigiasi itin greitai... Vėlgi, stiprus drėkinamasis efektas tiesiog idealus žiemos metui ir vėjuotam ar šaltam orui.

P.S. jau kuris laikas nemačiau balzamo tarp Oriflame kompanijos gaminių. Tačiau kaip alternatyvą mačiau panašų ORIFLAME „The ONE Lip Spa“ puoselėjamąjį balzamą lūpoms, tik šis turi kelis spalvų pasirinkimus.



Ačiū, kad skaitote

Iki šv. Kalėdų liko 4 dienos,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. kažkada labai seniai turėjau šį balzamą ir man jis nepatiko, o nepatiko dėl to, kad labai greit baigiasi. Tuo momentu kai pasitepi lūpas, jos atrodo tikrai sudrėkintos, bet po kokio pusvalandžio jau Sahara ant lūpų :D labai greit susigeria ir dar labiau išsausindavo lūpas

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm... man jis tikrai geras, ypatingai palyginus su prieš tai naudotu balzamu iš L'Occitane. Tikrai gerai ir gana ilgai drėkina lūpas.

      O baigiasi iš teisų labai greitai. Šiandien paskutiniai likučiai gula ant mano lūpų.

      Panaikinti

Rašyti komentarą