SAMPLE SIZE. L'OCCITANE "Immortelle. Precious fluid" šlamučių veido fluidas

Veido priežiūros priemonių, su įmantriais "fluido, ekstrakto ar losjono" pavadinimais anksčiau nebuvau naudojusi. Tačiau išbandžiusi veido fluidą, susidariau nuomonę, kad tai iš esmės tie patys kremai, besiskiriantys konsistencija ar aktyvių ingredientų koncentracija sudėtyje.

L'Occitane precious fluidas veidui man labai patiko, ir nepaisant nedidelio kiekio, tai bene geriausias pastaruoju metu naudotas veido priežiūros mėginys, kurio pakuotę norisi įsigyti. Kviečiu paskaityti...



Ką žada gamintojas: Šlamutis yra žinomas, kaip ilgaamžė gėlė. Ji niekada nevysta, net ir nuskinta. Jos organiniame eteriniame aliejuje gausu aktyviųjų molekulių, pasižyminčių unikaliomis jauninamosiomis savybėmis. Daugiau nei prieš dešimtmetį L’OCCITANE išskyrė ir patentavo išskirtinių jauninamųjų savybių turintį Korsikos šlamutį, vienintelę rūšį, turinčią didžiausią koncentraciją aktyviųjų ingredientų. Atraskite mūsų šlamučių kolekcijas, saugančias Jūsų odą nuo senėjimo.

Stangrinantis ir raukšles mažinantis fluidas siūlo trejopo poveikio naudą: glotnina odą (šlamučiai stimuliuoja kolageno gamybą, kuris padeda užpildyti gilias raukšles ir atstato epidermio sluoksnį); stangrina odą (atstatomas odos palaikomasis audinys); jaunina odą ir suteikia matinę išvaizdą (suaktyvinama mikrocirkuliacija, kuri stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą. Oda yra apsaugoma nuo laisvųjų radikalų, jai suteikiama aksominė išvaizda). Oda atrodo neįtikėtinai jauniau.
Naudojimas: tepkite fluidą ant švarios ir sausos veido ir kaklo odos.

Pilno dydžio gaminys. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Aqua/ Water, Glycerin, Corn Starch Modified, Caprylic/ Capric Triglyceride, Cyclomethicone, Neopentyl Glycol Diethylhexanoate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helichrysum Italicum Extract, Helichrysum Italicum (Flower) Oil*, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*, Borago Officinalis Seed Oil*, Cetyl Alcohol, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sucrose Palmitate, Glyceryl Linoleate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Cyclopentasiloxane, PEG-100 Stearate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Ceteareth-33, Diphenyl Dimethicone, Tetrasodium EDTA, Glyceryl Polymethacrylate, Xanthan Gum, T-Butyl Alcohol, Sodium Glycolate, Trisodium NTA, Sodium Formate, Parfum/ Fragrance, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Limonene, Citral.
* Ingredientai iš organinių ūkių



Kiekis: mėginio kiekis 1,5 ml. Pilnas gaminio kiekis 30 ml

Kaina: 39,00 EUR (134,66 Lt)
Kur galima įsigyti: L'Occitane parduotuvėse arba internete ČIA


Mano potyriai. Baltos spalvos fluido konsistencija labai labai lengvutė, tokia idealiai tiktų ir vasarai. O mano atveju, buvo labai geras potyris odai po pakankamai sunkaus kremo su taukmedžiais.

Fluido kvapas labai neįprastas: tikrai užuodžiu žoleles ir kiek apsunkusį, tarsi sausos puokštės, tarsi sunkaus šieno kvapą, tačiau man jis patinka, netgi vertinant tai, kad išlieka ant odos ilgiau, nei aš paprastai pageidaučiau.


Nėįtikėtina, tačiau fluidas sugebėjo nuraminti mano sudirgusią ir spuogeliais išmuštą veido odą (po eksperimento su sunkiu taukmedžių kremu). Apskritai, mano oda labai teigiamai priėmė fluidą ir labai gerai sureagavo: nors mėginio pakako tik 4 kartams, tačiau per naudojimą laiką pastebėjau, jog veido oda tampo itin glotni ir švelni, vizualiai atrodė daug geriau nei prieš naudojimą. Veidas atrodė jauniau ir turiu pastebėti, kad priemonė suteikia matiškumo efektą odai.

Nežinau, ar tikrai galima su vienu mėginiu pasiekti tokių rezultatų, bet mano oda atrodė ne tik gerokai jauniau, tačiau ir jautėsi stangresnė nei prieš naudojimą. Manau mielai išbandyčiau pilną fluido pakuotę savo veido odai.


REZIUMĖ. Didžiulį įspūdį man paliko ne tik malonus (nors ir keistokas) aromatas, bet ir lengva, maloni ir greitai susigerianti konsistencija. Visgi, įspūdingiausiai man pasirodė efektas: oda atrodė gerokai jaunesnė nei prieš naudojimą,stangresnė. Tapo matinės išvaizdos, serumas suteikė jai švelnumo ir glotnumo bei nuramino odą. Vienintelius minusus, kuriuos norisi paminėti yra vidutiniška sudėtis ir gana aukšta kaina. Tačiau efektas tiesiog nepriekaištingas.




Ačiū, kad skaitote,

Gražios ir spindinčios veido odos,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai