PLANETA ORGANICA "Afrika" šveitiklis rankoms su avokadų aliejumi

Rankų šveitimas šveitikliu tikrai nėra būtinybė, greičiau tai tiesiog malonus būdas palepinti sunkiai dirbančias plaštakas ir suteikti odai papildomos priežiūros. Šiandien noriu papasakoti apie gana naują produktą mano kosmetinėje - Planeta Organica rankų šveitiklį.

Nieko neskubinkite, kai tik laikas bus tinkamas, - tai nutiks...

Pamažu senkant laikui iki Kalėdų, po truputį pradėjau ieškoti dovanų, tačiau tik keleto jų: pagaliau pavyko sugalvoti ir nupirkti dovanas direktorei ir kolegei. Ėmiau po truputį dėlioti ir gimtadienio dovaną vyrui... Tačiau kažkodėl manęs vis dar nelanko šventinės nuotaikos ir nors parduotuvių vitrinos išpuoštos margaspalvėmis lemputėmis, miesto aikštėje tuoj įsižiebs Kalėdinė eglė, o ir bene visur, kur pažvelgsi matosi Kalėdiniai atributai... Tačiau kažko trūksta... Arba dar tiesiog per anksti....



Produktas: PLANETA ORGANICA "Africa" šveitiklis rankoms su avokadų aliejumi
Gamintojas: "Planeta Organica" Pagaminta Rusija
Paskirtis: maitinti, išlyginti rankų odą ir pašalinti negyvas odos ląsteles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus guminukus primenantis aromatas
Labiausiai nepatiko: per silpnas šveitimo efektas
Tūris: 75 ml
Kaina*: 2,89 EUR (9,98 Lt)
Kur galima įsigyti: Elevita parduotuvėje

Ką žada gamintojas: Šveitiklis sukurtas natūralaus avokado aliejaus pagrindu su avokado kauliukais. Priemonė puikiai maitina ir išlygina rankų odą, minkština ją ir daro švelnią. Reguliariai naudojant šveitiklį rankos taps lygesnės ir švelnesnės.
Naudojimas: masažuojančiais judesiais nedidelį kiekį šveitiklio tepkite ant drėgnos švarios rankų odos. Nuplaukite šiltu vandeniu.


Rankų šveitiklis supakuotas kartoninėje dėžutėje. Puoštoje Azijos žemėlapio motyvu su žaliais intarpais ir azijietės veidu. Tiesa, niekaip nesupratau, kodėl šveitiklis vadinasi "Afrika", jei tiek piešiniai, tiek užrašas sako "Indonezija"? Na bet, tiek to... Pakuotė rudos spalvos, dizainas minimalus, tačiau stipriai perkrautas užrašais rusų kalba.

Pakuotės dizainas visiškai identiškas vidinei pakuotei - rudo, minkšto plastiko tūbelei, kuri laiko produktą. Tūbelės apačioje esantis dangtelis tokios pat rudos spalvos, neatsisuka, tačiau atkemšamas. Po dangteliu esanti anga vidutinio dydžio anga patogi dozuojant produktą.


Kvapas. Nors pagrindinis priemonės ingredientas yra avokadas, tačiau šveitiklio kvapas man visiškai neprimena avokado kvapo. Man asmeniškai rankų šveitiklis kvepia labai saldžiai ir turi tą vaikystėje taip mėgiamų meškiukų guminukų aromatą. Tiesa, jei pamenu teisingai, taip kvepėjo tik žalios spalvos meškiukai guminukai.


Konsistencija. Rankų šveitiklis baltos spalvos ir kreminės konsistencijos. Priemonėje matomos ir vienodo dydžio apvalios, rudos šveičiamosios dalelės, kurios nėra aštrios ir jų visai nedaug.


Sudėtis: Aqua with infusion of Organic Persea Gratissima Fruit Oil, Persea Gratissima Seed PowderCoconut Milk Extract, Gossypium Herbaceum (Сotton) Extract, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Cetyl Palmitate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Citric Acid, Caramel, Cl 75810.

15% produkto sudėties sudaro avokado aliejus. Sudėtyje nėra parabenų ir SLS.


Poveikis. Šveitiklį pilnu ant drėgnų rankų ir jas masažuoju tiek ilgai, kiek man malonu. Laiko šiai procedūrai niekad neskaičiuoju, ir visuomet stengiuosi kruopščiai šveitikliu pamasažuoti kiekvieną plaštakų lopinėlį. Galiausiai šveitiklio likučius nuplaunu maloniai šiltu vandeniu.


Šveitiklis naudojant itin maloniai kvepia ir labai švelniai šveičia. Man iš esmės jo efektas patinka, tačiau jis tikrai nenurungia mano mėgstamo SALON SYSTEM Thai Manicure Sensuous rankų šveitiklio efekto, kuriam neturėjau jokių priekaištų.


Šis šveitiklis suteikia rankoms minkštumo, lygumo, švelnumo ir išlygina rankų odą, tačiau pojūčiai naudojant priemonę tikrai nėra tokie pat malonūs, kaip su Salon System šveitikliu, ir atrodo, kad negyvas odos ląsteles šis šveitiklis šalina gerokai prasčiau...


Be to, jau kuris laikas naudodama priemonę, pastebiu, kad jos, normaliam rankų šveitimui reikia daugokai. Tai lemia produkto konsistencija, kurioje kreminio produkto per daug, o šveičiamųjų dalelių per mažai. Nors, kaip jau minėjau, padvigubinus kiekį rankos iš tiesų maloniai ir beveik tinkamai nušveičiamos. Tačiau kartu, produktas itin greitai baigiasi ir jau artimiausiu metu teks ieškoti naujos priemonės  rankų odos švelninimui.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ nedidelė priemonės kaina;
+ visai smagus ir įdomus pakuotės dizainas;
+ minkšto plastiko ir patogi naudoti tūbelė;
+ labai malonus kvapas, man primenantis meškiukus - guminukus;
+ sudėtyje daug saugių ir odai naudingų ingredientų;
+ sudėtyje nėra SLS ir parabenų;
+ 15% sudėties sudaro avokadų aliejus;
+ švelnus šveitimas;
+ suteikia rankoms minkštumo, švelnumo, lygumo.

TRŪKUMAI:
- įsigyti galima tik keliose pardavimo vietose;
- nereikalinga kartoninė pakuotė, kuri po pirkimo vistiek išmetama lauk;
- perkrauta užrašais pakuotė;
- konsistencijoje per daug kreminio produkto ir per mažai šveičiamųjų dalelių;
- sudėtyje yra 1 vidutinio saugumo ir 1 žalingas ingredientas;
- silpnokai šveičia negyvas rankų odos ląsteles;
- reikia daug priemonės rankų šveitimui;
- produktas visiškai neskalsus.




Ačiū, kad skaitote,

Iki Kalėdų liko 21 diena...
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai