ORGANIC THERAPY "Miracle" pėdų/ kojų kremas su organiniu jazminų aliejumi

Pėdų ir kojų kremai yra ta priemonė, kuri visai nebūtina kosmetikos lentynoje. Tačiau vietoj universalaus kremo naudodama specializuotas pėdų priežiūros priemones pastebėjau, kad jomis galima pasiekti efektyvesnių rezultatų. Tad šį kart apie mane sudominusią, dar nematytos kompanijos produktą su organinių jazminų aliejumi.

Kol pasaulis miega, likimas planuoja sekančius savo žingsnius...

Liekant vis mažiau dienų iki Kalėdų pastebiu, kad mano planai jau kuris laikas keliauja už planuoto grafiko ribų: ir deja tai visiškai nepriklauso nuo manęs (na bent jau didžioji dalis). Atrodo, kad pats likimas šioms Kalėdoms kiša visas devynias lemties kojas ir bando visai būdais sustabdyti mano beprotiškus planus... Ir aš nusileidžiu, paklūstu, nors ir nenoriai aprimstu... Tačiau neilgam, o netrukus, vėl stebiu, kaip aplinkybės susiklosto nevisai taip kaip planavau... Tikriausiai laikas sustoti ir viską apmąstyti, arba sustoti ir kiek pailsėti... Tad smagaus poilsio linkiu ir jums, mielos mano draugės 😊


Produktas: ORGANIC THERAPY "Miracle" pėdų/ kojų kremas su organiniu jazminų aliejumi
Gamintojas: "Pervoje Reshenie". Pagaminta Rusijoje
Paskirtis: minkštinti pėdų odą, šalinti kojų nuovargį, drėkinti ir maitinti
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai malonus aromatas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje neišvengta vidutinio saugumo ir žalingų ingredientų
Tūris: 75 ml
Kaina*: 2,26 EUR (7,80 Lt)
Kur galima įsigyti: Elevita

Ką žada gamintojas: Itin švelnus Organic Therapy kremas kojoms, praturtintas natūraliu jazmino ekstraktu, akimirksniu minkština ir atstato odą, pašalina nuovargį ir įtampą, išsaugo komforto jausmą visą dieną. Natūralus jazminų ekstraktas gerina medžiagų apykaitą, maitina ir drėkina odą. Dėl aliejaus sudėtyje esančių mikroelementų, kremas puikiai pašalina tinimą, gaivina ir suteikia odai švelnumą bei lygumą. Natūralus medžio Ši aliejus pasižymi puikiu minkštinančiu poveikiu, drėkina ir maitina sausą, sustandėjusią odą.
Naudojimas: tepkite kremą ant švarios sausos kojų odos 1-2 kartus į dieną, įmasažuokite kol įsigers.


Pėdų kremo pakuotė gana tradicinės formos tūbelė, iš baltos spalvos, vidutinio minkštumo plastiko. Pakuotės dizainas labai paprastas - užrašai keliomis kalbomis ir simbolinis medis, kurio kiekvienas lapelis skirtingos sidabrinės, violetinės ir žalsvos spalvos. Paskiras lapelis suformuotas į medžio viršūnę, o kamieną sudaro kompanijos užrašas.

Man pakuotės priekis pasirodė gana minimalistinis, tuo tarpu nugarėlė gerokai perkrauta smulkia informacija apie gaminį.


Skaidrios spalvos su matiniu efektu produkto tūbelės dangtelis yra apačioje. Jį galima atsukti ir užsukti, o dozavimui atsidaro dangtelio dalis, atverianti dozavimo angą.
Man labai patiko gamintojų sprendimas pakuotės angą papildomai apsaugoti folijos sluoksniu ir taip pasirūpinti, kad produktas galutinį klientą pasiektų toks šviežias, kaip tik įmanoma. Be to, apsaugo pakuotę nuo išankstinio gedimo ją atidarius pardavimo vietoje.


Kvapas. Nors įsigydama pėdų kremą tikėjausi, jog jo kvapas bus aiškiai jazminų žiedų (kuriuos aš tiesiog dievinu), tačiau labai aiškaus jazminų aromato priemonėje nėra. Kremas kvepia lengvai ir truputėlį saldžiai, jo kvapas labiau primena malonų kosmetikos priemonių kvapą, nei jazminų aliejaus natas.

Konsistencija. Priemonė baltos spalvos ir labai lengvos, vos vos vandeningos konsistencijos. Aš sakyčiau, jog kremas kiek skystesnis nei vidutinio tirštumo.


Sudėtis: AquaCetearyl Alcohol, Glyceryl StearateCetearyl Glucoside, Cetyl Palmitate, GlycerinIsopropyl PalmitateHelianthus Annus (Sunflower) Seed OilButyrospermum Parkii (Shea Butter), Octyldodecanol, Sodium PolyacrylateJasminum Officinale Oil, Panthenol, Allantoin, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid.

Sudėtyje nėra parabenų, glikolio, ftalatų, silikonų, sintetinių dažiklių.


Poveikis. Kremas dėl lengvos konsistencijos ir malonaus, neaštraus kosmetinio aromato tinkamas tiek žiemos, tiek vasaros sezonams. Kremas lengvai paskirstomas ant pėdų, jo reikia nedaug, įsigeria vidutiniškai greitai.


Pėdų kremas iš karto suteikia pėdoms lygumo, švelnumo ir lengvo gaivos jausmo. Man labai patiko, kad net pavargusi po dienos pėdų oda atpalaiduojama, tampa itin švelni ir gerokai minkštesnė. Pėdų priemonė drėkina ir maitina odą, suteikdama taip trūkstamos drėgmės sausesniems kulnams ir pėdoms.

Aš dažnai po padengimo kremu papildomai apsiaunu medvilnines kojinaites ir keliauju miegoti. Taip sustiprinamas kremo efektas, o ryte galiu džiaugtis pailsėjusia ir itin švelnia pėdų oda.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ nedidelė kaina;
+ minimalistinio dizaino, patogi pakuotė;
+ malonus, švelnus, ne pernelyg intensyvus priemonės kvapas (nors man pritrūko jazminų aromato);
+ lengvos konsistencijos produktas tiks tiek šaltu, tiek šiltu oru;
+ lengvai paskirstomas ant odos, greitai įsigeria;
+ sudėtyje daug odai naudingų ingredientų;
+ sudėtyje nenaudojami parabenai, glikolis, ftalatai, silikonai ir dirbtiniai dažikliai;
+ suteikia odai lygumo ir švelnumo;
+ pavargusi pėdų oda atpalaiduojama, įgauna lengvą gaivos ir lengvumo pojūtį;
+ odai suteikiamas drėkinimas ir maitinimas;
+ stipriausias priemonės aspektas - itin stiprus minkštinamasis efektas.

TRŪKUMAI:
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (3) ir žalingų (1) ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,

Iki Kalėdų liko 16 dienų,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai