BANKA AGAFJI šveitiklis kojoms ir pėdoms nuo nuospaudų

Vakar pasakojau jums apie šveitiklį rankoms, o šiandien pakalbėkim apie mano vonioje nugulusį šveitiklį pėdoms. Nežinau, ar jūs naudojate tokiu dalykėlius? Žinoma, galima tenkintis universaliu kūno šveitikliu, tačiau man mieliau naudoti specializuotus šveitiklius: rankoms reikia kiek švelnesnio nei kūnui, o pėdoms - kiek šiurkštesnio. Na o Banka Agafji šveitiklis pasižymi neįtikėtinai švelniu šveitimu ir natūralia sudėtimi. Plačiau šiame įraše.

Tikroji Kalėdų reikšmė niekad neatsispindi dovanų dydyje ar jų kiekyje, tačiau artimųjų buvime šalia...

Šiandien bene visa diena prabėgo namie, ir tik kelioms valandoms įsiruošiau į miestą: pagaliau pavyko surinkti dovaną - siuntinuką draugei į Didžiąją Britaniją, tikiuosi jai patiks  Nupirkau keletą smulkmenų ir keletą rimtesnių dovanėlių. Labai tikiuosi, jog išsiuntus pirmadienį, siuntinukas į Angliją nukeliaus Kalėdoms :) Dovanų rinkimas šiemet man bus sunkus: numatytas visai mažytis biudžetas suvaržo ir neleidžia įpirkti įspūdingų dovanų, tačiau juk ne dovanos svarbiausia, ar ne? Svarbiausia parodytas dėmesys artimiausiems ir mylimiausiems žmonėms....



Produktas: BANKA AGAFJI šveitiklis kojoms ir pėdoms nuo nuospaudų
Gamintojas: "OOO Pervoje Reshenie". Maskva, Rusija
Paskirtis: šalinti negyvas odos ląsteles ir suragėjimus, minkštinti ir lyginti pėdų ir kojų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: silpnas šveičiamasis efektas
Tūris: 100 ml
Kaina*: 0,95 EUR (3,28 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, www.elevita.lt

Ką žada gamintojas: 100% natūralūs ingredientai
Banka Agafji efektyvus kojų šveitiklis sukurtas aktyvių natūralių komponentų pagrindu, padeda gydant nuospaudas ir nutrynimus, atkuria odos atsinaujinimo procesus, minkština ir gydo odą. Kamčatkos vulkaninė pemza efektyviai pašalina suragėjusius odos sluoksnius, išlygina ir suminkština pėdų odą. Žemosios pušies aliejus praturtintas vitaminais E, F, aminorūgštimis, didina odos apsaugines funkcijas. Lauro lapų aliejus stimuliuoja kraujo mikrocirkuliaciją, pasižymi gydančiu ir priešuždegiminiu poveikiu. Svilarožių ekstraktas praturtintas rauginėmis medžiagomis ir flavonoidais, stimuliuoja regeneracijos procesus, drėkina odą.
Naudojimas: intensyviais masažuojančiais judesiais tepti šveitiklį ant švarios pėdų odos, nuplauti vandeniu.


Produkto pakuotė kiek neįprasta: man ji primena vienkartinius sulčių pakelius. Pakuotės maišelis pagamintas iš plastiko, kuris apačioje išplatėja, tad produktą galima saugiai pastatyti. Pakelio viršuje priklijuotas plastikinis intarpas su užsukama ir atsukama anga dozavimui.

Iš tiesų, tokia pakuotė būtų itin patogi mažesnio kiekio veido kaukėms, bet kojų šveitikliams man asmeniškai smagesnės ir patogesnės naudoti tūbelės formos pakuotės su atidarymu apačioje.


Pakuotės dizainas man nėra atstumiantis ir labiausiai patinka tarsi piešti augaliniai motyvai. Deja rudos ir baltos spalvos intarpai atrodo niūrokai. Viduryje esantis banka agafiji paveiksliukas atrodo tarsi užklijuota gaminio etiketė. Produkto nugarėlėje pateikta visa reikiama informacija apie gaminį, o ir užrašai rusų kalba netrikdo ir per daug nekrenta į akis.


Kvapas. Priemonės kvapas aiškiai augalinis, ir tikriausiai net negalėčiau tikėtis kitokio priemonės aromato. Primena žoleles ir augalus, ir aiškiai galiu išskirti sviliarožės ar piliarožės aromatus ir medienos natas.


Konsistencija. Pėdų šveitiklio konsistencija minkšta, švelni ir lengvai paskirstoma, deja, bet šveičiamosios dalelės produkte labai smulkios ir mano skoniui jų pernelyg mažai.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Stearic Acid, Capric/ Caprilyc Trigliceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Bambusa Vulgaris Stem Powder, Polyethylene, Sodium Hydroxide, Pumice, Beeswax, Xanthan Gum, Pinus Pumilio Leaf Oil, Organic Althaea Officinalis Root Extract, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Oil, Sodium Hydroxide, Parfum, Citric Acid, Benzyl Аlcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid.

Sudėtyje nėra SLS ir parabenų.
Gamintojai teigia, kad visi, šveitiklyje naudoti ingredientai yra 100% natūralūs.


Poveikis. Gaminys labai lengvai pasiskirsto ant odos ir lengva jį naudoti, tačiau man šveitimas pernelyg silpnas. Žinoma, jį galima pastiprinti masažuojant pėdas stipriau ir intensyviau, tačiau masažuojant įprastai, šveitimo efektas silpnokas.

Manau, jog paprasčiausiai į konsistenciją buvo pridėta per daug kreminio produkto ir per mažai šveičiamųjų dalelių.


Mano nuomone, produktas yra labiau budžetinė priemonė, nors šveitimo efektas yra, tačiau ne toks, kokio tikiuosi iš gero šveitiklio. Taip, man patinka gera sudėtis ir nedidelė kaina, tačiau produktus renkuosi pagal efektą, o ne kainą.

Tiesa, tik nusipirkusi pastebėjau, kad tai produktas, skirtas gydyti pėdų nuospaudas ir nutrynimus, galbūt dėl šios priežasties jis toks švelnus pėdoms? Nes o kaipgi šveisti nuospaudas aštriu produktu? Būtų skausminga. Tad galiausiai tiesiog manau, kad pabandyti verta, tačiau reiktų turėti galvoje tai, kad šveitiklis yra švelni priemonė.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ nedidelė priemonės kaina;
+ patogi pakuotė;
+ įdomus augalinių motyvų dizainas;
+ man malonus augalinis - žolelių aromatas (čia labai subjektyvus aspektas);
+ minkšta, švelni konsistencija;
+ sudėtyje daug naudingų odai ir saugių ingredientų.

TRŪKUMAI:
- niūrokos pakuotės spalvos;
- šveičiamosios dalelės produkte per smulkios ir jų per mažai;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (6) ir žalingų (1) ingredientų;
- šveičiamasis efektas per silpnas (nors jį galima kontroliuoti stipriau ir intensyviau masažuojant).




Ačiū, kad skaitote,

Iki Kalėdų liko 20 dienų,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai