PUPA akių makiažo šepetėliai: eye base brush ir eye shader brush

Akių makiažo šepetėliai ir įrankiai man jau senai tapo savotiška atrakcija. Nežinau, ar gali taip būti, tačiau man jų niekad nebus per daug... Aš labai mėgstu juos išbandyti ir atrasti geresnes alternatyvas dabar turimiems, bei žinoma, (jei tik įmanoma) šiek tiek sutaupyti. Šį kartą mano akiratyje atsidūrė natūralaus plauko kiaunės kailio šerelių makiažo įrankiai iš italų kompanijos PUPA.

"Man patinka žiūrėti į veidrodį ir jaustis gerai dėl to, kaip atrodau"
Heather Morris

Sveikinu visas su tik ką prabėgusiomis Kalėdomis ir labai tikiuosi, kad jos buvo tokios pat šiltos ir tokios nuostabios, kokias turėjau aš :) Bet šventės baigiasi ir mes grįžtame prie įprastinių darbų, tiesa, neilgam, netruks prabėgti kelios dienos ir mes puošimės, ruošimės Naujųjų metų sutikimui.

O kas svarbiausia Naujųjų metų naktį? Aš visuomet noriu atrodyti puikiai, pasitinkant Naujus metus, tad man reikalinga ne tik kokybiška kosmetika, bet ir puikūs makiažo įrankiai. tad šiandien noriu papasakoti apie man patikusius akių makiažo šepetėlius iš PUPA.



Akių makiažo šepetėlius įsigijau ieškodama tobulesnio ir geresnio sprendimo darant dūminį akių makiažą. Pirmiausia, kas man itin patiko dar parduotuvėje, buvo tai, jog visi PUPA makiažo įrankiai buvo supakuoti į minkšto plastiko, užtraukiamus individualius vokelius ir papildomai galvutės apsaugotos plastikinėmis tūbelėmis.


Nieko nėra patogiau keliaujant, kai reikia tik kelių šepetėlių, juos susidėti į atskirus va tokio tipo vokelius. Man nepatogu vežiotis didelį susukamą makiažo įrankių dėklą, kai reikia 2-5 makiažo šepetėlių. Taip pat man nepatinka, kai šepetėliai liečiasi prie tokio dėklo ir jį ištepa makiažo priemonių likučiais. Aš tikrai neturiu laiko ir galimybių kažkur iškeliavusi dar ir išplauti šepetėlius kelionės metu, todėl į paskirus vokelius galiu sumesti ir panaudotus įrankius nesibaimindama, kad  viskas aplink bus ištepliota makiažu. Tokius vokelius paprasta išvalyti, o plastiko užtrauktukas garantuoja, kad šešėlių likučiai neišsibarstys visur kosmetinėje.


Visi Pupos makiažo įrankiai yra pagaminti Italijoje ir skirti (kaip teigia gamintojas) profesionaliam naudojimui.


Man labai patinka identiška visų makiažo šepetėlių išvaizda: matinis juodos spalvos kotelis, prie kurio šereliai pritvirtinti juodos spalvos aliuminio plokštele. Tiesa, vienintelis dalykas, kas galbūt mane nelabai žavi yra tai, kad ant abiejų šepetėlių nurodoma, jog jie skirti akims, tačiau nenurodoma, kuris šepetėlis yra bazinis, o kuris šešėliavimo. Tik pradedant dažytis tokie dalykai iš tiesų labai gelbėja. O tai, kad jie skirti akių makiažui, man atrodo ir taip aišku pažvelgus į šepetėlių dydį ir formą.



PUPA Eye Base Brush - akių šešėlių pagrindo šepetėlis

Produktas: Pupa Eye Base Brush - akių šešėlių pagrindo šepetėlis
Paskirtis: padengti šešėlius ant viso akies voko
Matmenys: ilgis - 16,5 cm, šerelių ilgis 1,2 cm, šerelių plotis 1 cm
Medžiagos: kiaunės kailio šereliai, aliuminis, plastikas
Labiausiai patiko: lengvai paskirsto įvairios konsistencijos šešėlius
Labiausiai nepatiko: kiek aukšta kaina
Kaina*: 13,90 EUR (47,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Kristiana, Kosmada


Šiek tiek plokščios galvutės, itin minkštų ir idealiai lanksčių šerelių šepetėlis skirtas paskirstyti kompaktinius, keptus ir birius (compact, baked ir loose) akių šešėlius ant viso akies voko. Užapvalinta šepetėlio galvutė padeda be didesnio vargo paskirstyti produktą.


PUPA Eye Shader Brush - akių šešėlių išsklaidymo šepetėlis

Produktas: Pupa Eye Shader Brush - akių šešėlių išsklaidymo šepetėlis
Paskirtis: išsklaidyti šešėlius ir juos šešėliuoti
Matmenys: ilgis - 16,5 cm, šerelių ilgis 0,8 cm, šerelių plotis 0,5 cm
Medžiagos: kiaunės šereliai, aliuminis, plastikas
Labiausiai patiko: šepėtėliu lengva dirbti
Labiausiai nepatiko: aukštesnė kaina
Kaina*: 13,90 EUR (47,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Kristiana, Kosmada


Užapvalintos formos, apvalus ir visai mažytis akių šešėlių šepetėlis skirtas tiksliam padengimui bei šešėlių ir akių pieštukų išsklaidymui akių kampučiuose bei produktų paskirstymui ant viršutinio ir apatinio akies voko linijų.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Abiejų šešėlių šepetėliai yra pagaminti iš natūralaus kiaunės plauko. Aš parduotuvėje net nepastebėjau, mat atskirai nebuvau gerai įsiskaičiusi į visas etiketes, o ir pardavėja konsultantė mane užtikrino, kad plaukeliai sintetiniai. Tačiau tik atidžiau patyrinėjus pakuotę radau, jog tai 100% natūralūs kiaunės kailio plaukeliai. tad visai nenuostabu, kad jie itin minkšti, itin švelnūs ir malonūs liesti prie jautresnės akių vokų odos.


Žinoma, aš dar nežinau, kiek ilgai šepetėliai laikys, nes mano praktika rodo, kad natūralaus plauko makiažo įrankiai paprastai greičiau nusidėvi ir nušiūra, tampa šiurkštūs. Labai tikiuosi ilgo laikymo...


Akių makiažo šepetėliai labai lengvai paima produktą ir man visai be vargo paskirsto visus produktus. Nežinau ar taip dėl natūralių plaukelių, tačiau paskirstymas gerokai lengvesnis, nei praktiškai su bet kuriuo mano turimu akių šepetėliu. Tiesa, dėl tokios kainos aš net nesitikėjau žemesnės kokybės... galbūt tikėjausi netgi aukštesnės kokybės ir dar lengvesnio šešėliavimo...


REZIUMĖ. Akių šešėlių šapetėliai be vargo atlieka savo funkciją: paskirsto įvairios konsistencijos produktus ir juos lengvai šešėliuoja ant akies voko. Įrankių šereliai pagaminti iš natūralių plaukelių, kurie yra itin švelnūs, minkšti ir malonūs naudoti ant jautresnės akių vokų odos. Man patinka ir ilgi bei patogūs dirbti koteliai ir profesionali išvaizda. Tai vieni geriausių šiuo metu turimų makiažo įrankių.
Visgi, reikia išskirti, kad makiažo įrankiai yra gerokai brangesni, nei kiti šiuo metu turimi šepetėliai, todėl aš nesitikėjau prastos kokybės, galbūt tikėjausi dar geresnės kokybės ir dar geresnio, lengvesnio paskirstymo ant odos.
Ar rekomenduoju? rekomenduoju išbandyti bent vieną PUPA makiažo šepetėlį ir jums bus daugmaž aišku, ar verta juos įsigyti ir išbandyti ir kitus įrankius. Šepetėliai parduodami atskirai, todėl lengvai rasite jums reikiamus įrankius be nereikalingų išlaidų dideliems rinkiniams. Man patinka, rekomenduoju bet paliesti plaukelius Kosmada ar Kristiana parduotuvėse.




Ačiū, kad skaitote,

Linkiu tobulo makiažo ir geriausių įrankių,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Su praejusiom Sventem. Tiksiau butu pasakyti tarpusvenciu. Nes vienos sventes baigiasi ir tuojau bus kitos.
    O ir vel sepeteliai...tkrai jie pravers ruosiantys sventemis. Dar ne viena is musu skubes i koki nors vakareli. Vat pas mus darbe 29 d. Kazkoks paminejimas yra.
    Tiesa mano naujieji sepeteliai dar neatkeliavo ir teks naudotis senais. Dekui uz informacija apie sepetelius. Kartais is ties sunkoka susigaudyti, kas kam yra skirtas. Cia labai igudusiam reikia buti. Vat jei toks nesi...tada blogas padeda.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Diana :)
      O kokius šepetėlius įsigijote? Įdėkite nuorodą, labai smalsu ;) O šiaip šepetėliai gali būti naudojami bet kam, svarbu jums patogu ;)

      Panaikinti
  2. Vat uzsisakiau jusu aprasyta 15 sepeteliu rinkinuka is Kinijos, dar pridejau tas Konjak ar kaip ten jos vadinasi veido kempineles. Jusu aprasymai yra geri, skatina ka nors nusipirkti vis. Diana

    p

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Konjack kempinėlė be abejonės pats geriausias mano metų atradimas - aš niekad nesigailėjau ją įsigijus ir jau kartoju, o su kosmetikos šepetėliais - kaina jų nedidelė, kokybė tikrai nebloga. Tačiau su pigiais rinkiniais yra tokia tarsi loterija, net perkant kelis rinkinius vienu metu jų visų kokybė nebus identiška. Dažymosi pradžiai tikrai pilnai pakaks ;) Būtinai pasidalinkite įspūdžiais, kai gausite ir išbandysite :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą