PANIER DES SENS Absolute "Precious Jasmine" tualetinis vanduo

Bandom dar vieną? Lagaminai jau sukrauti, o aš labai noriu parengti dar vieną. Planuose buvo dar du, tačiau džiaugsiuosi jei spėsiu šį. Šiuo metu, kai skaitote įrašą aš vis dar Čekijoje, bandau sugerti kiekvieną naujos kultūros, vietos dvasią, kiekvienas naujas žinias, akimis pagautą grožį ir kiek įmanoma viską fiksuoti. Manau šiuo metu alpstu nuo visko ir visai nenoriu grįžti namo, nors jau ryt laukia Praha, kelionė į Varšuvą, tuomet Vilnių ir jau vėlai naktį - į Klaipėdą. Ką gi, manau viskuo, kiek tik įmanoma, dalinuosi instrgam, o šiandien dar noriu papasakoti apie turimą mažytę kvepalų pakuotę ir ne šiaip kvepalų, o Jazminų kvepalų, prancūziško tualetinio vandens, kuriame dominuoja mano mylimiausia gėlė. Bandžiau ir naudojau jau kuris laikas ir labai noriu bloge palikti atsiliepimą - greičiausiai ir susigundysiu įsigyti pilną pakuotę, kai tik rasiu kur galima įsigyti.

"Menkas pasiekimas pranokti kitus žmones. Tikra pergalė yra pranokti ankstesnį save."
Indų patarlė

ČIA

Produktas: PANIER DES SENS Absolute "Precious Jasmine" tualetinis vanduo (EDT)
Gamintojas: "Panier des sens" Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: 3,5 ml. Galima nusipirkti 50 ml pakuotėje
Leidimo metai: 2017 m.
Kaina: 50 ml - 24,99 Eur
Kur galima įsigyti: Assorti
Kvapo kategorija: gėlių

Gamintojo aprašymas: Côte d'Azur, Grasse regionas pelnytai pripažįstamas pasaulio parfumerijos sostine. Panies des Sens atstovauja tradicinę Grasso regiono parfumeriją ir siūlo Absolute aromatų liniją. Absolute - parfumerijos perlas su prabangiais eteriniais aliejais ir natūraliomis medžiagomis. Koncentruoti iš natūralių augalinių ekstraktų iš Provanso.

"Precious Jasmine" saulėtas ir jausmingas jazminų aromatas. Ant odos paskleidžia harmoningą baltų gėlių puokštę su gaiviu, spinduliuojančiu, hipnotizuojančiu jazminu. 


Viršutinė nata: apelsinų žiedai, baltas persikas, neroli
Širdies nata: jazminas, tuberoza
Apatinė nata: kedro mediena, pelynas, baltasis muskusas


Sudėtis: ALCOHOL DENAT, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), CI 19140 (YELLOW 5), CI 42090 (BLUE 1), BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CINNAMYL ALCOHOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL.
ČIA

Pakuotė. Aš turiu mažutėlę, 3,5 ml pakuotę, kuri savo dydžiu labiau primena mėginį, nei mini pakuotę. Šis mažytis buteliukas buvo rinkinio dalis, kurį gavau Kalėdų proga. Plonas stiklinis buteliukas atrodo labai trapus, tačiau iš ties tvirto stiklo, užkimštas plastikiniu dangteliu su rutuliuko rankenėle - atrodo elegantiškai ir žavingai. Bijodama sudaužyti pakuotę, ar nešiojausi ją kartoninėje dėžutėje, kuri puošta žavingais gėlių raštais, patraukliu akiai dizainu ir ramia spalvų gama - nei per daug, nei per mažai. Lygiai taip pat atrodo ir pilno dydžio pakuotės dizainas, aukso, žalios ir baltos spalvos gama žavinga. 

Pilno dydžio pakuotė skiriasi tik buteliuku - ten stiklinis buteliukas su purkštuku, o vietoje standartinės kartono dėžutės - popierinė cilindro formos pakuotė. Tiek pakuotės sprendimas, tiek paprastumas, tiek spalvinė gama, tiek dizainas tiesiog žavi. 


Kvapas. Nors aromato natose gana daug kvapų, tačiau akivaizdžiai dominuoja jazminai, Dievinu jazminu, tad man tai greičiausiai pats tobuliausias kvapas. Jazminas jaučiamas tik pasipurškus, o šalia tik vos vos suboluoja baltos tuberozos ir gardūs apelsinų žiedai. Kvapas labai aiškiai spinduliuoja balta, milžiniška gėlių puokšte ir net nudžiūvus ant odos jaučiasi daugiausiai jazmino, kiek prislopsta tik jo gaiva ir šalia suspindi vos vos sunkesnės medienos natos.

Aromatas visiškai nekomplikuotas, labai paprastas. Būtent tas paprastumas mane sužavėjo savo elegancija ir rafinuotumu. Moteriškas ir tyras, aiškus ir modernus - mano kol kas mylimiausias šią vasarą!

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☀ pavasario ir vasaros sezonams;
     ☄ dienos metui.

Kvapas visiškai nėra šleifinis, jis išlieka labai arti odos, jaučiamas maksimaliai 15 cm nuo kūno odos. kad jį užuosti, žmonės turi praeiti pro arba būti labai arti, kad jaustų. Kvapas švelnus, tad neerzins kolegų darbe, tiks ir karščiausią vasaros dieną. Iš ties būtent per karščius aromatas atsiskleidžia gražiausiai ir geriausiai jaučiamas ant odos. Deja, bet dėl išlikimo gerų žodžių nedaug, išlieka maždaug 3 valandas ir paskui vėl reikia atnaujinti. Ir čia iš ties yra maksimalus išlikimas - geriausiai aromatas jaučiamas iki dviejų valandų, paskui greit slopsta, pastebiu, kad dažniau keliu ranką prie nosies, kad patikrinti. Kita vertus - ar galima daug norėti iš tualetinio vandens?


Dievinu šį aromatą, Aš jį įsimylėjau ir vis dairausi, kur galėčiau įsigyti pilno dydžio buteliuką. "Precious Jasmine" tualetinis vanduo skleidžiasi baltų gėlių puokšte, kurioje nuo pradžios iki kvapo išgaravimo dominuojančią poziciją užima jazminas. Pradžioje gaivus, gėlinis; nudžiūvus - gėlės su mediena kiek sodresnės. Šis tualetinis vanduo visiškai paprastas, nekomplikuotas natų ir akordų gausa, tačiau labai moteriškas, rafinuotas, elegantiškas ir moderniai minimalistinis. Įsimylėjau karštomis vasaros dienomis - tiesiog tobulas vasaros aromatas, kai jautiesi pavargęs nuo uoslę apsunkinančių įmantrių natų gausybės.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai