OH K! Fruit Enriched Peeling Foot Mask - vaisiais papildyta šveičiamoji pėdų kaukė

Jau beveik vasaros vidurys, o mano pedikiūras šiais metais taip ir liko nepadarytas, na kaip nepadarytas, toks pusiau, nes visai nesenai pasidariau šveičiančią pėdų kaukę, susitvarkiau nagus ir odeles, tik niekaip nenusilakuoju, bet reikės, nes planuoju atostogas ir atostogoms turiu truputį kelionės planų. Ką gi, kol kas noriu papasakoti apie vieną iš šauniausių pagalbininkų atliekant pedikiūrą namuose - šveičiamąją kaukę, kuri padeda palaipsniui nusilupti visai pėdų odai. Šį kart iš korėjietiškos Oh K!

"Tiesa žmogui yra tai, kas jį daro žmogumi."
Antoine  de Saint - Exupery


Produktas: OH K! Fruit Enriched Peeling Foot Mask - vaisiais papildyta šveičiamoji pėdų kaukė
Gamintojas: "3 Warple Way" US. Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: pašalinti negyvą pėdų sluoksnį
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: patogus naudojimas
Labiausiai nepatiko: nešveis stipriai suragėjusios odos, tik pašalins paviršinį sluoksnį
Tūris: 2 x 20 ml
Kaina: 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: Vaisiais papildyta šveičiamoji pėdų kaukė. Pakuotėje yra odą minkštinančios kojinės.
Naudojimas: kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite pėdas. Atsargiai atplėškite kojinių pakuotę ir patrinkite jas, kad praskleistumėte viršuje. Atplėškite skyrelį su stimuliuojamąja esencija ir tolygiai supilkite į kiekvieną kojinę. Apsimaukite kojines ir suriškite aplink kulkšnis. Palaikykite 1-1,5 valandos. Nusimaukite kojines ir nuplaukite likučius. Pėdos pradės luptis 4-6 dieną. Leiskite odai nusilupti natūraliai, nešveiskite.


Pakuotė didžiulė ir greičiausiai kiek perteklinė. Kartoninė dėžutė atrodo gerokai per didelė priemonei - viską galima sutalpinti į kompaktiškesnį dydį, tausojant kad ir tą patį kartoną ar jo gamybos metu susidarančias vandens ir kitas sąnaudas. Tiek to, yra kaip yra - didelė kartoninė pakuotė ryški, žalsvos spalvos su vaisių paveiksliukais ant pakuotės. Žaismingi užrašai sukuria kiek perkrautos pakuotės efektą, gausiai dekoruotą įvairiomis detalėmis, bet galbūt dėl to patraukusį mano žvilgsnį. 
Pakuotės viduje radau supakuotas kojinaites ir du pėdų formos maišelius su veikliuoju skysčiu.

Kvapas labai stiprus, alkoholio aromatas.

Konsistencija lyg ir visiškai aiškus aspektas - maišeliuose skystis skaidrus, vandens skystumo.


Sudėtis: Aqua, Alcohol, Lactic Acid, Sodium Lactate, Glycolic Acid, Glycerin, Arginine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (orange) Fruit Extract, Vitis Vinigera (Grape) Fruit Extract, Salicylic Acid, Disodium EDTA, Urea, Tocopheryl Acetate, Parfum.


Poveikis. Paprastai tokių šveičiančių pėdų kaukių pagrindą visuomet sudaro alkoholis, tad nestebina jį pamačius ir čia. Labai džiugu sudėtyje matyti daug švelnių rūgščių, vaisių rūgščių, truputį drėkiklių ir odą kondicionuojančių medžiagų. 

Kaukė naudojama labai paprastai: užsiauname kojinaites, supilame į kiekvieną po pakelį aktyvaus skysčio ir viskas. Labai patogu, kad kojinaitės su raišteliais, tad galima saugiai jas užtvirtinti ant kulkšnų bei jaustis patogiau bei mažiau jaudintis ar jos nenusmuks, nenukris bei panašiai. Ant viršaus aš dar užsimaunu kojinaites, kad kojos šiltų. Kaip taisyklė - mano pėdos beveik visuomet šaltos, o šiame skystyje jos šąla dar labiau. Nusiėmus kojinaites dar reikia nusiplauti kojas ir viskas - jokio efekto nesimato dar kelias ateinančias dienas.


O kas nutinka po to? Man po 5 dienų kojų oda pradėjo labai intensyviai luptis, pirmiausia ten, kur ji ploniausia ir daugiausiai liečiasi su bato padais. Stebėtina, tačiau su šia kauke pėdos iš ties greit pilnai nusilupo, užtruko gal kiek daugiau nei savaitę, kol visa pėdų oda nusilupo, atverdama švelnią ir minkštą pėdų odą. Tokios kaukės padeda nusilupti paviršiniam odos sluoksniui ir negeba pašalinti tokio kieto, suragėjusios kulnų odos, jei tokią turite. Pas mane oda kiek kietesnė ant kulnų, bet stipriai suragėjusi nėra, tad man pakanka tokio lengvo vieno sluoksnio nusilupimo.

Labai patinka tokios šveičiančios pėdų kaukės - jos padeda pėdas paruošti naujam vasaros sezonui, suteikti pėdoms švelnumo, minkštumo. Pėdos atrodo atsinaujinusios, švelnios, malonios liesti. Iš šveičiamųjų pėdų kaukių, kurias bandžiau - šita patiko labiausiai. Tad regis belieka nusilakuoti nagus ir ruoštis į paplūdimį. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai