NIVEA Anti-age care Q10 rankų kremas nuo raukšlių su UV saulės filtrais

Aš vėl su apžvalga ir šį kart planuose lyg ir papasakoti jums apie kūno priežiūrą, bet vietoj to, kol dar vasara, nusprendžiau pasidalinti apžvalga apie rankų kremą su saulės filtrais. Ar kada girdėjote apie tokį? Esu girdėjusi, tačiau niekad nenusipirkau. Logiškai galvojant - mūsų rankos lygiai taip pat veikiamos saulės, kaip ir kūnas. Vasarą rankų oda nuolat atvira, veikiama ne tik vėjo, karščio, bakterijų, bet ir saulės, tad saugoti jas su saulės filtro pagalba atrodo labai logiška mintis, tiesa? Šiai vasarai nusprendžiau pasirinkti būtent tokį kremą iš Nivea ir jau metas sudėlioti visus įspūdžius įraše.

"Aš, kaip ir dauguma žmonių, matau pasaulį tokį, kokį norėčiau matyti, o ne tokį, koks jis yra iš tiesų."
Paulo Celho


Produktas: NIVEA Anti-age care Q10 rankų kremas nuo raukšlių su UV saulės filtrais
Gamintojas: "Beiersdorf". Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: apsaugoti nuo saulės (UVA ir UVB spindulių); maitinti, drėkinti ir mažinti rankų odos raukšles
Tinkamas tipas: visiems, nors greičiausiai orientuota į brandžią rankų odą
Labiausiai patiko: išlygina raukšleles
Labiausiai nepatiko: sudėtyje daug kvepalų ingredientų
Tūris: 75 ml
Kaina: 4,99 Eur
Kur galima įsigyti: pirkau Martina, bet galima įsigyti ir Drogas, Eurokos, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: Reguliariai naudojant, formulė su Q10 pastebimai sumažina raukšles ir puoselėja jūsų odą.


Pakuotė balto, minkšto plastiko tūbelė su apačioje atkemšamu dangteliu, tad kremas visuomet paruoštas naudoti, visi likučiai suteka link dozavimo angos, tad net ir tuštėjant pakuotei kremas 'nesispjaudo', nereikia stengtis norint išspausti maksimalų likusio produkto kiekį. Pakuotės forma atrodo įdomiai, užapvalintu viršumi, tačiau etiketės dizainas visai nestebina - standartinis, minimalistinis sprendimas su mėlynu akcentu. Esu tikra, kad lygiai tokį pat, tik be rankos piešinuko, esu jau mačiusi ant kažkurio Nivea veido kremo.

Kvapas stiprus, gana ilgai jaučiamas, kosmetinis aromatas.

Konsistencija vidutinio tirštumo, labiau primena losjono ar pienelio konsistenciją, nei standartinio rankų kremo.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Octyocrylene, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ubiquinone, Creatine, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Cetearyl Sulfate, Dimethicone, Sodium Carbomer, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Trisodium  EDTA, Citronellol, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Parfum.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, glicerinas, riebieji alkoholiai ir UV filtras. Sudėtyje yra odą kondicionuojančių ir drėkinančių medžiagų, maitinančio taukmedžio sviesto, silikono, kuris vizualiai gali palyginti odą. Nelabai patinka tik gausybė medžiagų kvapams priemonėje išlaikyti, tačiau procentaliai jų mažai, tad didesnės įtakos nepadarys. Aš mėgstu kvepiančius rankų kremus tad ir kvapai man pernelyg netrukdo.

Kremas turi riebumo, tad pastebėjau, kad neblogai maitina odą, panaikina pasausėjusias vietas ir išlygina odos paviršių. Atrodo lyg stebuklas, tačiau jau po pirmojo naudojimo oda tampa itin švelni, lygi, dingsta dauguma smulkių raukšlelių. Tiesa ta, kad toks efektas išgaunamas silikono pagalba ir nors yra laikinas, tačiau malonus akims ir džiuginantis. Reguliariai naudojant kremą galima turėti lygesnę, skaistesnę ir itin švelnią rankų odą.

Na o kalbant apie filtrus nuo saulės - vargu ar realiai galima pastebėti jų poveikį. Tiesiog tikiu, kad rankas apsaugo kiek daugiau nei įprasti kremai. Ir tiesą sakant man net labai patiko - kremas malonios, greit susigeriančios konsistencijos, kuri nepalieka riebios plėvelės ar riebumo jausmo. Kremas gerai maitina odą, vizualiai rankos atrodo itin švelnios, sumažėja raukšlelių, o ir rankų nereikia teplioti kas pusvalandį - efektas išlieka pakankamai ilgai. Puikus kremas vasarai, jei uoslė nėra pernelyg jautri kvapams.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kažkada seniai buvau nusipirkusi nivea specialų lūpų balzamą su spf apsauga - teko išmesti lauk, kažkokia balta košė ant lūpų ir tiek :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dauguma Nivea lūpų balzamų man irgi nepatinka, prastoki, dengiasi kaip balta košytė, bet yra ir visai nieko. Nivea turi visai neblogas kūno priežiūros priemones, losjonus ir rankų kremus.

      Panaikinti

Rašyti komentarą