DERMAGLIN veido kaukė #Slow Age, suteikianti odai stangrumo ir mažinanti raukšles

Vasarą veido kaukė ir sekmadienis kažkodėl tapo nesuderinami dalykai - namo savaitgaliais grįžtame vėlai ir iš kart praustis bei ilsėtis ateinančiai darbo savaitei, tad kuris laikas kaukės tapo pirmadienio privilegija, po darbų, po vienos sunkiausių savaitės dienų, skubu pasilepinti bent trumpu ritualu veido odai. Šį kart ant mano veido odos keliauja pigutė, lenkiška veido kaukė, turinti padėti kovoti su senėjimo požymiais. Ką gi, dedame ant odos ir žiūrime.

"Tą akimirką, kai stengiesi ką nors mylėti ar būti laimingas - tu negali."
Sri Sri Ravi Shankar


Produktas: DERMAGLIN veido kaukė #Slow Age, suteikianti odai stangrumo ir mažinanti raukšles
Gamintojas: "Elfa Pharma" Sp.z.o.o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: suteikti stangrumo, atnaujinti odą, mažinti raukšles
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: gera sudėtis
Labiausiai nepatiko: nerealūs pažadai ant pakuotės
Tūris: 20 g
Kaina: 0,79 Eur
Kur galima įsigyti: Martina

Ką žada gamintojas: Suteikia stangrumo, atnaujina odą, mažina raukšles. Žaliasis Kembrijos molis + Kanapių sėklų aliejus + Ženšenis. Visų tipų odai, Kaukė su vertingais mineralas lygina smulkias raukšles ir suteikia odai elastingumo. Kanapių sėklų aliejus mažina paraudimus ir odos sudirgimus. Ženšenis pasižymi atkuriamosiomis savybėmis, sulėtina odos senėjimo procesą.
Naudojimas: paskirstyti storu sluoksniu ant nuvalytos veido odos, vengiant akių ir lūpų srities. Po 20 min. nuskalauti šiltu vandeniu. Naudoti 1-2 kartus per savaitę.


Pakuotė vienkartinis plastikinis maišelis, skirtas vieno karto naudojimui. Kaukės dizainas ne pats geriausias - skani man pasirodė tik pastelinė žalia, tačiau užrašų šriftas, paveiksliukas su paaugle... viskas tiesiog beprotiškai mergaitiška ir nepatrauklu. 

Kvapas stiprus, augalinis, labai primena kažką tarp švaros, jūros, purvo ir augalų, o greičiausiai labiausiai panašu į jūros pakrantėje šviežiai išmestų žolių kvapą, tokį augalinį, su sūriu prieskoniu ir dumblių kvapu,

Konsistencija tirštoka masė, maždaug standartinė daugumai molių kaukių.

Sudėtis: Kaolin Clay, Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil, Panax Ginseng Root Extract, Dehydroacetic Acid.


Poveikis. Kaukės pagrindą sudaro molis ir vanduo. Sudėtyje yra kanapių sėklų aliejaus, ženšenio ir saugaus konservanto. Iš pirmo žvilgsnio sudėtis atrodo labai saugi, tačiau nesu garantuota, kad tai iš ties pilna kaukės sudėtis. Paprastai juose dar būna kvapiųjų medžiagų, o ir šios kaukės kvapas sakyčiau stiprokas. Tad ar tai tikrai pilna sudėtis? Juo lab, kad ji pateikta ant platintojų etiketės. Jei taip, tai džiaugiuosi iš ties minimaliu, saugiu ingredientų sąrašu.

Molio kaukė ant veido pasidengia itin lengvai ir gana tolygiai. Gausaus kiekio pakanka storam sluoksniui ant veido padengti. Gamintojas sako, kad kaukę reiktų laikyti 20 minučių, tačiau noriu atkreipti dėmesį, kad per tiek laiko ji visiškai sudžiūva, suskeldėja ant odos paviršiaus ir ją ima traukti, ko pasekoje oda tiesiog sausėja. Kaukei išsausėti neleidau, drėkinau, ir nuploviau greičiau, nei sakė gamintojas. 


Koks gi efektas? Kaip ir dauguma molio kaukių, taip ir ši, pavalė paviršinį odos sluoksnį, oda tapo skaistesnė, šviesesnė, įgavo švelnumo. Tačiau apie raukšles aš nebūčiau tokia tikra - kaukė tiesiog negali panaikinti raukšlių, o ir stangrumo efektas gali būti apgaulingas - sutraukta nuo sausumo oda nėra stangrumas. 

Iš pigios kaukės daug nesitikėjau ir gavau daugmaž tiek, kiek tikėjausi - pavalė odos paviršių, suteikė švelnumo ir šiek tiek skaistumo odai. Bet nei viena molio kaukė negali naikinti raukšlių ar suteikti kažkokio stangrumo. Kainos ir kokybės santykis tikrai neblogas, bet pažadai ant pakuotės tiesiog nelabai realūs. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai