BATH & BODY WORKS PacketBac "Into The Night" antibakterinė rankų želė

Paruošti įrašus iš anksto... lengviau pasakyti, nei padaryti, mat nesuplanavau jų pačiam geriausiam laikui parašyti ir greičiausiai, turiu įtarimų, kad galbūt visa savaitė nebus pilnai užpildyta. Lyg ir kiek apmaudu, bet tiek jau to, padariau, ką galėjau geriausio, tad penktadieniui tebūnie trumputis įrašas apie rankų dezinfekavimo priemones.
Žinote, kas keista? Atlaisvėjo karantinai, situacija su Covidu ir žmonės nebenaudoja dezinfekavimo priemonių - važiuoju autobusu dažnokai ir anksčiau bene visi įlipant ir išlipant valydavo rankas, kas savo turimu, kas viešuoju. O dabar - nieko, dažniausiai nė vienas! Praeitą savaitgalį kelias valandas praleidome Akropolyje apsipirkinėdami ir... nors kiekvienoje parduotuvėje yra dezinfekcinio buteliukai (beje, labai sveikintina iniciatyva, manau turėtų likti ir po visų kovidų), tačiau žmonės nei jais, nei savais nebesinaudoja. Nors koronos sumažėjo, bet kitos bakterijos niekur nedingo. Žmonės mane stebina, kaip greit pameta visus gerus įpročius. O jūs vis dar naudojatės dezinfekcinėmis priemonėmis?

"Kovok už savo svajones ir tavo svajonės kovos už tave."
Paulo Coelho


Produktas: BATH & BODY WORKS PacketBac "Into The Night" antibakterinė rankų želė 
Gamintojas: "Bath & Body Works". Pagaminta JAV
Paskirtis: "nuprausti" rankų odą, kai šalia nėra vandens, pašalinti nešvarumus ir bakterijas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nesausina odos
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 29 ml
Kaina: $ 1,75 US ant pakuotės. Aš mokėjau GBP 5.48 + GBP 1.99 (siuntimo išlaidos)
Kur galima įsigyti: ebay, amazon

Ką žada gamintojas: Neleiskite bakterijoms sugadinti jūsų dienos - apsisaugokite su Bath & Body Works PocketBac želėmis. Odą minkštinanti formulė nužudo 99,9% dažniausiai sutinkamų bakterijų, o kišenei draugiškas dizainas lengvai telpa mažiausiose kišenėse ir patogus rankose. Atskirai galima įsigyti ir dezinfekcinių želė laikiklių.
Naudojimas: įspauskite nedidelį kiekį į rankas ir masažuokite į odą.

Sudėtis: Aqua, Isopropyl Alcohol, Parfum, Carbomer, Propylene Glycol, Lactose, Aminomethyl Propanol, Isopropyl Myristate, Cellulose, Hydroxyethyl UreaWheat Amino Acids, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Hydroxypropyl Methylcellulose, Retinyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Elaeis Guinensis (Palm) Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Honey Extract (Mel), Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, CI 77007, CI 19140, CI 16035, CI 60730.

68% alkoholio


Mano nuomonė. Dezinfekcinė rankų želė buteliukas tvirtas, kokybiško plastiko su atkemšamu dangteliu. Šiek tiek liūdna, kad kamštelio negalima nuimti, mat tikrai priemonei pasibaigus buteliuką naudočiau pakartotinai, tiesiog papildydama jį kita turima dezinfekcine priemones. Šiuo atveju tiesiog pasibaigus želė, buteliukas atsidurs rūšiuojamo plastiko konteineryje. 

Dezinfekcinė želė gelinės konsistencijos su mėlynais rutuliukais, kurie man regis jokios realios funkcijos neatlieka: trinant rankas viena į kitą jie sprogsta, tačiau kad kažkas įvyktų? Nieko. Paprastai man labai patinka šių želė kvapai, bet šitas... paprasčiausiai ne mano skonio. Jo kvapas lyg šiprinis, per sunkus, primena brandžius kvepalus. O kai aromatas ant rankų išlieka dar ir labai ilgą laiką, aiškiai jaučiamas. Švelniai tariant, mane erzina, o jei rimtai - sunku ištverti ypač pastaruoju metu, kai dienos itin karštos. 

Nepaisant neįtikusio kvapo, produktas visiškai nesausina rankų odos, lengvai pasiskirsto, greit susigeria nepalikdamas nemalonios plėvelės. Ant rankų lieka tik švaros ir sausumo pojūtis. Reiktų nepamiršti, kad dezinfekcinių priemonių pagrindą sudaro alkoholis. Nors ši želė puikiai subalansuota, ir po vieno ar kelių kartų sausumo nesijaus, bet naudojant nuolat reiktų nepamiršti pasirūpinti rankų oda ją gerai sudrėkinant rankų kremu. Žinoma, dezinfekcinė želė niekada neatstos rankų plovimo muilu ir vandeniu, tačiau kai jo šalia nėra, kai liečiamų paviršių švarumu suabejoju, tuomet tokios priemonės yra išsigebėjimas, padedantis jaustis saugesnei.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Taip, pastebėjau ir aš, kad dauguma praeina pro tuos dez.skysčius. Aš naudojuosi visada, nors anksčiau, iki šios pandemijos, jų nenaudojau ir nekvaršinau dėl to galvos, o dabar be jų niekaip :D Dezinfekuoju ir telefoną, parėjusi namo. Pritariu, kad galėtų ir toliau likti dez.skysčiai parduotuvėse. Nešiojuosi ir su savimi.
    Per radiją teko girdėti vyruką, kuris skundėsi "kiek čia galima tas rankas plauti" - nevalų, tiesiai šviesiai pasakius, deja, netrūksta. Žinau tokių, kurie ir po WC rankų neplauna...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kiekvienam matomai pagal savo supratim1. Nelabai man suprantama kaip rankų galima nesiplauti, bet ką jau čia - visokių yra... Visad sveikindamas tikiesi, kad ranką spaudi ne vienam iš tokių :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą