#83/2021 Birželio mėnesį baigiau.

Apie baigtus produktus lyg ir turėjau paskelbti vakar, tačiau vakar po darbų vykome į šventę, po kurios grįžome palyginus vėlai, tad įrašui tiesiog nebebuvo nei jėgų, nei laiko rašyti, tad supildyti baigtų įrašą noriu šiandien. Iš ties, baigtų priemonių šį mėnesį nedaug, vos keletas ištuštėjusių pakuočių - atrodo mėnuo buvo labai pasyvus visomis blogo prasmėmis, nuo įrašų kiekio iki pirkinių bei baigtų priemonių. Ką gi, pasižiūrime.

"Tegul tai, ko tu negali, netrukdo tam, ką tu gali."
John Wooden



Ne stebuklas, sakyčiau šiek tiek sausina rankų odą, tačiau kainos ir kokybės santykis labai geras. Priemonės sudėtis gana pigi, bet prausia gerai.
Greičiausiai kartočiau.

O va Margaritos prausiklis puikus: sudėtis tiesiog nepriekaištinga, prausia švelniai, tad tiks tiek patiems mažiausiems, tiek jautrią odą turintiems suaugusiems. Kelis kartus prausiausi ir aš, kai nesinorėjo kvapnaus dušo ir reikėjo švelnaus plovimo.
Kartosime.


Lyg ir dar galiojimas nesibaigė, bet... man nebereikia šitų priemonių. Šioks toks žaidimas su dažais, kuriuos reikia vakare išplauti. Būdas lyg ir geras, įdomus ir pasiteisina, kai reikia šventei. Ir visgi, mano amžiaus kategorija kiek kita ir orientuojuosi į šeimos gyvenimą, o ne blizgučiais padažytus plaukus. Visas su šia priemone tvarkoje, tiesiog mano prioritetai šiai dienai visiškai kitokie.
Būtent dėl pasikeitusių prioritetų greičiausiai jau nebekartočiau.

Mano porėtiems plaukams reikėjo šiek tiek laiko, kol pastebėjau intensyvesnį poveikį, tačiau šiai dienai džiaugiuosi gerokai sveikiau atrodančiais, švelniais ir daug lengviau valdomais plaukais. Mano kupeta praktiškai nebesivelia, nebesispyrioja, o papūtus vėjui nebereikia skubėti šukuoti ir lieti ašaras, kad peša suveltus kaltūnus. Labai patiko, mielai naudosiu ir toliau. 


8. Popierinė nagų dildė
Man regis neturėjo jokios konkrečios kompanijos, susigundžiau įsigyti galvodama, jog bus panašios į Titania dildes, bet nieko panašaus. Šioms labai trūko kokybės, praktiškai nedildė nagų, greit nusitrindavo ir naudoti nuo pat pirmų kartų buvo labai nepatogu. Kadangi jau turiu pakaitalą ( iš Titania), tai šitą metu lauk. Nusivylimas.

9. LIVOL Multi Herba maisto papildas, 100 tab.
Naudojau nuo pavasario su šiokiomis tokiomis pertraukomis (kai kuriomis dienomis pamiršdavau išgerti), ir greičiausiai šį pavasarį nejutau didesnio vitaminų stygiaus, daugiau mažiau jaučiausi pakankamai sveika, nors ne visuomet tokia aktyvi, kaip norėčiau.
2 tab.:
Vitaminas A 800 uQ RE 100% RMV
Tiaminas 1,1 mg 100% RMV
Riboflavinas 1,4 mg 100% RMV
Vitaminas B6 1,4 mg 100% RMV
Vitaminas B12 2,5 ug 100% RMV
Folio rūgštis 200 uq 100% RMV
Niacinas 16 mg NE 100% RMV
Pantoteno rūgštis 6 mg 100% RMV
Biotinas 50 ug 100% RMV
Vitaminas C 80 mg 100% RMV
Vitaminas D 20 ug 100% RMV
Vitaminas E 12 mg a-TE 100% RMV
Kalcis 400 mg 50% RMV
Manganas 2 mg 100% RMV
Geležis 14 mg 100% RMV
Cinkas 8 mg 80% RMV
Varis 0,4 mg 40% RMV
Jodas 150 ug 100% RMV
Chromas 40 ug 100% RMV
Selenas 55 ug 100% RMV
Molibdenas 50 ug 100% RMV

Paprastas, efektyvus ir labai neutraliai, tačiau maloniai kvepiantis rankų dezinfekcinis gelis. Šiek tiek apmaudu, kad buteliuke iš ties mažas kiekis. Greičiausiai dėl šios priežasties baigiasi greičiau nei norėčiau, tačiau džiaugiuosi, kad patogiai telpa bet kurioje kišenėje, patogu su savimi pasiimti net tuomet, kai nesinešu su savimi rankinės.
Pakartosiu, labai patiko.


Kaip keista jausti, kad naudojant produktą, iš ties naudojant diena iš dienos jis pastebimai mažėja, kol galiausiai baigiasi, kaip kad nutiko su šia bronzine pudra. Pilnai sunaudojau ir džiaugiausi teikiamu efektu - bronzinė pudra puikiai tiko vasaros metui, gražiai dengėsi ir suteikdavo dailaus spindesio.
Pakartočiau, tik kad turiu pakanakamai bronzinių pudrų šiuo etapu.

Gaivinantis purškiklis greičiausiai sukurtas vasarai, nes priemonėje esantys blizgučiai suteikia odai sveiko švytėjimo ir spindesio. Labiausiai patiko naudoti ant makiažo taip užbaigiant minimalią vasaros dažymosi rutiną. Tiesą pasakius labai patiko, visai galvoju įsigyti pakartotinai.

Sudžiūvo, tad metu lauk. Realiai aš net nesinaudojau šešėliais, gal kelis kartus pabandžiau, tačiau norimo rezultato išgauti nepavyko - kokybė tiesiog ne mano skoniui.
Nekartočiau.
-------------------------------
Viskas, tokie mano kuklučiai baigti - visiškai nedaug. Bet tikiuosi liepą sužibėti progresu, pabaigti užsilikusius ir pagaliau ištuštini pusiau tuščias pakuotes.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai