NIVEA 3in1 Soothing Cleansing Wipes - drėgnos akių ir veido valymo makiažo servetėlės sausai odai

Nesu makiažo servetėlių mėgėja ir tvirtai tikiu, kad tai prasčiausias būdas makiažui nuvalyti, tačiau kartu tai vienas patogiausių būdų. Tarkim šiuo metu po darbo lekiu į soliariumą - darbe norisi bent minimalaus makiažo, o prieš deginantis jį būtina nuvalyti. Soliariumusoe yra Cien makiažo valiklis, bet nuo jo man dirgina akis ir degina odą, tad makiažo valymo servetėlės buvo sprendimas, kaip parengti veidą prieš deginimasi. Nesu bandžiusi labai daug servetėlių, tačiau jos man turi būti švelnios, nedirginti odos ir nepriekaištingai valyti. Nusipirkau Nivea drėgnas servetėles, kelias išbandžiau ir noriu pasidalinti įspūdžiais.


Produktas: NIVEA 3in1 Soothing Cleansing Wipes - drėgnos akių ir veido valymo makiažo servetėlės sausai odai
Gamintojas: "Beiersdorf", Vokietija. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: akių ir veido makiažui valyti
Tinkamas tipas: sausai odai
Labiausiai patiko: gal pati pakuotė?
Labiausiai nepatiko: trūko efektyvesnio valymo
Kiekis:25 vnt.
Kaina: 6,79 Eur
Kur galima įsigyti: Maxima, Notino, Drogas, Eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Švelnios veido valymo servetėlės trys viename sausai odai. Efektyviai pašalina net vandeniui atsparų makiažą, kruopščiai valo ir drėkina odą. 100% augalinės kilmės pluoštas, formulė be mikroplastiko (kaip nurodyta UNEP apibrėžime). 
NAUDOJIMAS: Užsimerkite ir švelniai nuvalykite veidą, kaklą ir akių sritį. 

Sudėtis: Aqua, Isopropyl Stearate, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Citronellol, Alpha - Isomethyl Ioone, Geraniol, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Parfum.


Mano nuomonė. Pirmiausia norisi pradėti nuo to, kad makiažo servetėlių pakuotė kompaktiška, patogi ir puikiai telpa mano vasaros rankinėje. Tačiau dydis tikrai nėra išskirtinis, daugmaž tokio pat dydžio beveik visos drėgnų servetėlių pakuotės. Visai fainas pakuotės dizainas - gražiai ir labai aiškiai atrodo makiažo priemonių paveiksliukas ant pakuotės ir baltas produkto fonas. Labai fainas storesnis atidarymo - uždarymo lipdukas - patogus, užsidaro tvirčiau ir puikiai limpa - turėtų būti kokybiškas iki pat naudojimo pabaigos.

Makiažo valymo servetėlės, kaip teigia gamintojas, pagamintas iš 100% augalinės medžiagos. Servetėlių lakštas standartinio dydžio, tvirtas, šiek tiek tempiasi, tempiant neplyšta ir nesiburbuliuoja valantis makiažą. Servetėlių sudėtis nėra pati geriausia - tai makiažo valymo priemonės pagrindą sudaro vanduo, minkštikliai, antioksidantai, migdolų aliejus. Tačiau sudėtyje labai daug kvapams skirtų agresyvių priemonių ir alkoholio, kurio nėra daug, tačiau vengti veidui man norisi iš viso, kad ir to paties lašelio... Mano oda jautriai reaguoja į alkoholį, tad visuomet stengiuosi pasižiūrėti sudėtines dalis prieš perkant, bet pasitaiko, kaip ir šiuo atveju, kai parduotuvėje reikėjo griebti ir bėgti :D

Viskas dar būtų gerai, jei servetėlės puikiai veiktų. Jos nuvalo didžiąją dalį makiažo, tačiau nepakelia visiškai visko, o ir su tušu tenka labai stipriai vargti. Trini, valai tas blakstienas ir gailiesi, kad valai servetėlėmis - atrodo, kad valant blakstienos lūžta, krenta ir stipriai žalojamos... Nepatinka man drėgnos servetėlės, tačiau porą kart per savaitę pakenčiu. Neįsivaizduoju, kaip tokiomis reiktų valyti kiekvieną dieną? Labai apmaudu, bet valo jos nelabai kokybiškai, trūksta efektyvumo, o ir nėra tokios švelnios veido odai, kokio norėtų sausiaodės. Nesužavėta... servetėlės nėra labai geros, o vertinant dar ir tai, kad nepigios... Šiuo atveju priemonė visai nepasiteisino - net ir paprastos pigutės valo geriau ir sudėtis saugesnes turi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai