DEARBOO "Sunflower & Aloe" Everyday Soothing Mask - raminanti lakštinė veido kaukė su saulėgrąžomis ir alaviju

Kaip sekmadienis be mažučio SPA? Sekmadieniais labai mėgstu palepinti veido odą, intensyviau pasirūpinti plaukais ir kūnu. Dažniausiai sekmadieniais naudoju visas kaukes, kurioms įprastomis dienomis vis pritrūksta laiko. Dažniausiai, bet ne nuolat. Šį kart bandžiau vieną pigiausių lakštinių kaukių Deraboo, kurią tinka naudoti kasdien. Tad dedu ant veido ir iš kart dalinuosi įspūdžiais.


Produktas: DEARBOO "Sunflower & Aloe" Everyday Soothing Mask - raminanti lakštinė veido kaukė su saulėgrąžomis ir alaviju
Gamintojas: "B LAB" Co., Ltd, Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veidui - drėkinti, apsaugoti, raminti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 1 vnt./ 27 ml
Kaina: 0,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Kaukė aprūpina odą drėkinamosiomis medžiagomis, padeda gerinti jos būklę ir apsaugo nuo neigiamo UV spindulių poveikio. Sudėtyje yra saulėgrąžų aliejaus, alijošių ekstrakto.
 
NAUDOJIMAS: Veido odą nuprauskite ir nuvalykite toniku. Kaukę dėkite pagal veido kontūrus. Palikite 15–20 minučių. Skysčio likučius įmasažuokite į odą. Kaukę galima naudoti kiekvieną dieną.


Pakuotė. Vienkartinis plastikinis maišelis puoštas melsvos ir geltonos spalvos akcentais. Visai mielai ant pakuotės atrodo primityvūs pagrindinių sudedamųjų dalių piešinukai. Greičiausiai primityvumas čia, yra šios kompanijos išskirtinumas.

Kvapas tipiškas korėjietiškoms veido kaukėms - lyg ir gėlės, bet neaišku kokios, lyg ir šiek tiek gaivos, tačiau galiausiai tiksliausiai apibūdinti galima kaip tiesiog kosmetinis aromatas. Man čia jis nebuvo reikalingas, nepastebėjau, kol kaukė buvo ant veido odos, tad ir gamintojas greičiausiai galėjo apsieiti be aromatų sudėtyje.

Konsistencija vidutinis (įprasto storio) medvilnės lakštas, prisotintas tirštoku veikliuoju serumu.

Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Alcohol, Glycerin, Betaine, Allantoin, Helianthus Annuus Seed OilAloe Vera Leaf Extract, CarbomerXanthan GumTromethaminePEG-60 Hydrogenated Cartor Oil, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Hippophae Rhamnoides Extract, Rosmarinus Officinalis Extract, Methylparaben, Parfum.


Poveikis. Gerai, aš žinojau, kad šita kaukė superduper pigi, viena pigiausių, kokias teko pirkti, tad lyg ir nesitikėjau labai daug. Tačiau iš korėjietiškos kaukės tikėjausi saugios naudoti sudėties, o čia ir alkoholis (jo sudėtyje labai daug) ir nemažai vidutinio saugumo ingredientų. Guodžia tik tai, kad šalia yra odą kondicionuojančių, drėkinančių, raminančių ir minkštinančių ingredientų.

Nežinau, ar mano rankos šiandien iš kito galo auga,  ar čia kaukė tokia, bet kiek belyginčiau, niekaip nepavyko normaliai užsidėti kaukės aplink burną - tai per daug tos medžiagos, o patempus jau nebepatogiai ir atvimpa kitur. Kažkoks egzorcizmo šokis, tad galiausiai nusispjoviau, maksimaliai išlyginau ir palikau taip. Palaikiau gamintojo rekomenduojamą laiką, neleidžiant kaukei pradėti džiūti ir nuėmiau nuo veido.


Jau laikant veido kaukę ant odos jaučiau labai malonų, vėsinantį pojūtį, tad įsivaizduoju, kad kaukę būtų labai faina naudoti vasaros metu, po ilgesnio laiko lauke, dienos paplūdimyje ar tiesiog po karštos dienos, - atsivėsinti. Bet kaukė ne tik vėsina. Pasidžiaugsiu, kad ji gerai, intensyviai drėkina odą ir suteikia jai skaistumo. Tiesa, po kaukės oda lieka su gana stipriu lipnumu, bet kelių minučių bėgyje priemonė pilnai susigėrė į odą ir lipnumas itin greit dingo, nepalyginamai greit. 

Kaukės poveikis man visai patiko, toks paprastutis, elementarus, o va sudėtimi nesu sužavėta ir dėl to tikrai nesivadovaučiau gamintojo rekomendacija naudoti kasdien - greičiausiai ir pakartoti nenorėčiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai