BYPHASSE Express nagų lako valiklis su glicerinu

Labai džiaugiuosi savo sprendimu vėl lakuoti nagus. Buvo etapas, kai visiškai nenorėjau spalvoto lako, kai lakavimas atrodė varginantis ir tuo metu nereikalingas darbas. Beveik metus, kiekvieną savaitę, kaip taisyklė, sekmadienį valau seną nagų laką ir lakuojuosi šviežiu. Dabar ant mano nagų dangaus žydrynė, o kas bus kitą savaitę, priklausys nuo nuotaikos. 

Nagų lako valiklis šioje rutinoje yra būtinas ir tikrai ne visi jie vienodi - po kai kurių nagų plokštelės tokios sausos, kad verkti norisi, kiti gi praktiškai nevalo - vargsti, vargsti ir taip sunkiai... Šį kart bandau, turiu ir naudoju Byphasse nagų lako valiklį su glicerinu.


Produktas: BYPHASSE Express nagų lako valiklis su glicerinu
Gamintojas: "Dober Import - Export" S.L. Pagaminta Barcelona, Ispanijoje
Paskirtis: nagų lakui valyti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektyviai šalina nagų laką
Labiausiai nepatiko: nelabai turiu priekaištų - gal tų dažiklių sudėtyje visai nereikėjo
Tūris: 250 ml
Kaina: 3,79 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Valiklis padeda pašalinti net ir tamsių spalvų bei ilgai išliekantį nagų laką. Priemonė ne tik nuvalo nagų laką, bet ir suteikia nagų plokštelėms natūralaus spindesio.

Sudėtis: Acetone, Aqua, Glycerin, CI 16035, CI 15985, Sodium Chloride.


Mano nuomonė. Nagų lako buteliukas apvalus, skaidraus plastiko, su baltu, masyvu plastiko dangteliu. Pakuotę labiausiai puošia rausva spalva dažytas valymo skystis - nebūtinas atributas, nes papildomi dažai efektyviai lako nepadeda nuvalyti. Tačiau vizualiai priemonė tampa patrauklesnė. 

Nagų lakų sudėčių nesu linkusi analizuoti - acetonas, vanduo ir priedai, tačiau pagrindinis valomasis agentas yra acetonas. Šiuo atveju dar sudėtyje yra drėkinančio glicerino ir dažiklių nuotaikai pakelti. Priemonė, kaip ir įprasta nagų lakams, skysta. Nagų lako valiklis efektyvus ir veikia labai greitai - pridedi diskelį sudrėkinta priemone, kelios sekundės ir viskas nusivalo lengvai ir greitai. Net ir tie atsparesni nagų lakai su blizgučiais nuvalomi greičiau ir efektyviau, nei įprastas lakas. Tiesą pasakius puikus, nebrangus, efektyvus produktas. Neturiu jokių didesnių priekaištų - viskas čia gerai, priemonė efektyvi, valo puikiai ir nagų plokštelių neišsausina (matyt dėl sudėtyje esančio glicerino) - man patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai