CAMELEO dažomasis plaukų šampūnas: "6.53 gold caramel" ir "6.65 juicy pomegranate"

Jau kuris laikas noriu keisti kažką plaukuose. Buvau suplanavusi drastiškus pokyčius, tačiau dar pakankamai neužaugo kirpčiukai, tad reikės laiko, kol kažkaip rimčiau pasikeisiu. O kol kas... kol kas nusipirkau porą trumpalaikių dažų pakuočių ir pabandžiau paryškinti natūralią spalvą bei suteikti spalvai vienokį ar kitokį atspalvį. Tad kas iš viso to gavosi ir kokie mano įspūdžiais.


Produktas: CAMELEO dažomasis plaukų šampūnas: "6.53 gold caramel" ir "6.65 juicy pomegranate"
Gamintojas: "Delia Cosmetics" sp.z.o.o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: suteikti plaukams laikiną spalvą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: gana greit nusiplauna
Tūris: po 40 ml
Kaina: po 1,69 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Dažomasis šampūnas tinka norint suteikti plaukams išsvajotą spalvą, atnaujinti esamą ar pakeisti atspalvį. Dažomojo šampūno sudėtis papildyta drėkinamuoju veikliųjų medžiagų deriniu (hydro complex).
NAUDOJIMAS: ištrinkite plaukus įprastu šampūnu. Mūvėkite pirštines. Dažomąjį šampūną tolygiai paskirstykite per visą plaukų ilgį. Masažuokite, kol susidarys putos. Palikite 20-30 minučių. Jei pratęsite plaukų dažymo laiką iki 45 minučių, spalva bus intensyvesnė. Praėjus dažymo laikui, plaukus kruopščiai išskalaukite šiltu vandeniu.

Pakuotės. Labai faina, kad dažantis plaukų šampūnas supakuotas nedidelėse, vienkartinio naudojimo pakuotėse - pabandai ir jei nepatiko, tiesiog pamiršti. Tačiau kartu būtų labai faina, kad po pabandymo, patikusias spalvas būtų galima įsigyti didesnėse pakuotėse. Pakeliai paprasti, gausiai perkrauti, tačiau vos žvilgtelėjus į pakuotę - visiškai aišku, kokios spalvos galima tikėtis. 
Vienintelis mano priekaištas būtų platintojui... viena kaukė atkeliavo su pirštinėmis, kita be. Nors abi buvo turėjo ateiti su pirštinėmis. Vienos buvo nuplėštos... Pirkau Eurokos ir jau kelintą kartą pastebiu, kad iš sandėlio atkeliauja netvarkingos, suplėšytos, purvinos, o šiuo atveju - ir nepilnos komplektacijos pakuotės. Reklamai skiriama labai daug dėmesio, o tvarkingai pakuotei, deja ne.

Kvapas primena vaisius, sintetinius vaisius ir kosmetiką... Plaukų šampūnai pakvėpinti ir tokiose priemonėse galbūt tai yra geras sprendimas. Kadangi priemonė pagaminta juodosios cha pagrindu - natūralus kvapas nebūtų pats maloniausias.

Konsistencija vidutinio tirštumo, gelinės tekstūros.


Sudėtis:
6,53 gold caramel: Aqua, Propylene Glycol, Cocamide MIPA, Hydroxyethykcellulose, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates/ C30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycine, Fructose, Urea, Niacinamide, Inositol, Lactate Acid, Glycerin, HC Blue No.2, HC Yellow No.4, Hydrated Silica, Methylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol, Parfum, Disperse Violet 1, Disodium EDTA, Coconut Acid, Ethanolamine, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Sodium Chloride, Sodium Nitrate, Limonene, Citric Acid,

6.65 juicy pomegranate: Aqua, Propylene Glycol, Cocamide MIPA, Hydroxyethylcellulose, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates/ C30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycide, Fructose, Urea, Niacinamide, Inositol, Lactic Acid, Glycerin, 4-Hydroxypropylamino-3-Nitrophenol, HC Orange No.1, HC Red No.3, HC Yellow No.2, Hydrated Silica, Methylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol, Parfum, Disodium EDTA, Coconut Acid, Ethanolamine, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Sodium Chloride, Sodium Nitrate, Limonene, Citric Acid.

Poveikis. Pirmiausia pradėti noriu nuo to, kad tokio tipo dažai yra lengvai naudojami: ištepei plaukus, gerai paskirstei, palikai laukti ir išskalavai. Gamintojas sako, kad priemonė turėtų suputoti, bet man, nors užmušk - neputoja. Putos susidaro tokios minimalios, kad putomis jų nepavadinsi. Kol laikau priemonę ant plaukų, erzina produkto tekėjimas per veidą ir kaklą - dažant plaukus didelė tikimybė tiesiog sutepti rūbus ar ištepti veidą. Pirmą kart stipriai ir išsitepliojau - laimei, odą palaipsniui valima nuvalyti stipresniu toniku. 

6.53 gold caramel

"6.53 gold caramel" atspalvis turėtų būti šiltos karamelės. Nuotraukoje viršuje matote tik išplautus mano plaukus, bet jokių formavimo priemonių - tokia šiuo metu yra natūrali mano plaukų spalva. Auksinė karamelė suteikia šilto atspalvio, šiek tiek ryžos ir gal vos vos raudono atspalvio. Atrodo visai natūraliai - vargu ar pasakysi, kad dažais dažyta.

"6.65 juicy pomegranate" buvo tas atspalvis, kurį norėjau labiausiai išbandyti ir nekantravau ir jaudinausi ir džiovindama laukiau, koks bus tas rezultatas. Tadam (nuotrauka apačioje) - plaukai raudoni, ryžai raudoni. Tačiau pagal pakuotę tikėjausi šaltesnio atspalvio. (aha, pagal nuotraukas matau, kad jau metas galiukus kirpti). 

6.65 juicy pomegranate

Visai smagu va taip, per pusvalandį pasikeisti be didesnio plauko žalojimo. Tačiau deja, turiu akcentuoti, kad spalva išlieka labai trumpai - raudonos paskutinius likučius išskalavau po 7-o plovimo, o karamelinės - jau po 4-ojo nieko nebebuvo. Dažai visiškai nepatvarūs, tarkim jei lauke lyja - garantuotai nusiplaus spalva ir išteps rūbus, po kiekvieno plovimo vis bėga spalvotas vandenukas ir mano turbanas jau nusidažė neatplaunamomis spalvomis. Tačiau... verta, net labai verta, nes faina ir smagu ir pokyčiai visiškai neįpareigoja. Mane sužavėjo granato atspalvis, nes pokytis buvo ryškesnis. Aišku ant pakuotės pavaizduotos ryškios spalvos - tokią galima išgauti, jei dažytumėte ant balintų plaukų, o natūralios lietuvaičių plaukų spalvos gali įgauti tik vienokį ar kitokį, ryškesnį ar blankesnį atspalvį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai