2024/06 Birželio mėnesio pirkiniai

Pirkiniais turėjau pasidalinti vakar, tačiau turėjau reikalų, turėjau svečių ir įrašas liko ne tik kad nepaskelbtas, bet ir neparašytas. Visą krepšelį esu sufotografavusi jau prieš kelias dienas, tad šiandien viską liko tik sudėlioti įraše ir parodyti jums.


Kūnui

1. EVELINE Slim Extreme 4D Night Lipo Shock Therapy koncentruotas naktinis aticeliulitinis serumas, 250 ml
Nepasakyčiau, kad turiu ryškų celiulitą, nes pastaruoju metu šiek tiek daugiau judu, daugiau sportuoju ir oda tapo stangresnė. Vizualiai viskas atrodo visai neblogai, tačiau man trūksta stangrumo šlaunims ir kažkaip atsikratyti to mamos pilvuko, kuris matomas pastaruoju metu. Didelės problemos nėra, bet gali būti geriau, tad bandysiu ir tikiuosi pagerinti situaciją.
Martina, 8,49 Eur, buvo akcija 5,50 Eur

2. REVERS Smoothie Mango drėkinantis kūno losjonas, 250 ml
Gavau dovanų pirkdama rankinę. Girdėjau, kad šitie losjonai labai faini ir labai gerai kvepia, tad jau kuris laikas gundžiausi įsigyti.. Pagaliau turiu, išbandžiusi būtinai pasidalinsiu įspūdžiais.
Intymi svaja, vertė 8 Eur

3. PRETTY COWRY Coffee veido ir kūno šveitiklis, 300 ml
Keistai šita moteris pristatinėja live metu - nelabai žinai, ko tikėtis, prekių daug, bet jaučiu vieni pigiausių. Tik įsigijusi sužinojau, kad šveitiklis kiniškas, sudėtis neatrodo labai patikimai, bet būtinai išbandysiu.

Plaukams

4. EVELON "Royal Jelly" plaukų losjonas ampulėse, 12 x 10 ml
Nu noriu aš dar tų plaukų ampulių, tik šį kart ne plaukų šaknims ir ne plaukų augimo skatinimui, o tiesiog plaukų sveikatai. Pagal tai, ką perskaičiau, lyg ir turėtų būti panašu į plaukų serumą ampulėse. Bus įdomu išbandyti.
Eurokos, 12 x 0,99 Eur (parduodamos vienetais)

5. L'UODAIS Shine styling kvepiantis plaukų purškiklis, 200 ml
Na va, dar vienas produktas iš live ir dar vienas kinietiškas produktas. Tiesą pasakius nelabai žinau, ko tikėtis, nes pristatinėjo kaip plaukų kvepalus, bet atsukusi priemonę, viduje matau, kad tai nėra tik kvepalai - jei būtų, tai skystis būtų skaidrus vandenėlis. O dabar atrodo kitaip, lyg purškiami plaukų kondicionieriai. Išbandysiu - sužinosiu.

6. LEGANZA dažomasis plaukų kondicionierius "40 Copper Titian", 150 ml
Visai faina nors trumpam pakeisti plaukų spalvą ir raudona man tikriausiai patinka labiausiai - tada plaukai įgauna šiltą, karamelinį atspalvį. Tad prigriebiau kiek didesnį buteliuką pasižaisti su ryškesne spalva, nors daba galvoju, kad prieš atostogas tikrai nenaudosiu - nusimato daug vandens ir daug saulės.
Eurokos, 2,99 Eur

Pasiėmiau plaukų aliejavimui, nes kokosų aliejus mano plaukams labai tinka. Ar reikia atskiro įrašo? pats kokosų aliejus atrodo kokybiškas, o ant pavadinimo palieku nuorodą į straipsnį, kur galima jį naudoti.
Eurokos, 4,99 Eur

Veidui

8. FRUDIA My Orchard Squeeze Coconut lakštinė veido kaukė, 20 ml/ 1 vnt.
Eurokos, 0,99 Eur

9. FRUDIA My Orchard Squeeze Manfgo lakštinė veido kaukė, 20 ml/ 1 vnt,
Eurokos, 0,99 Eur

10. SKIN1004 Madagascar Centella Watergel lakštinė veido kaukė, 25 ml/ 1 vnt.
Eurokos, 5,49 Eur

11. A'PIEU Iceing Sweet Bar Pineapple lakštinė veido kaukė, 21 g/ 1 vnt.
Eurokos, 1,99 Eur

Intensyviai drėkinantis veido serumas, kuris šiuo metu man pasirodė labai reikalingas, ypač po karštos darbo dienos, kai norisi intensyviai, stipriai ir maksimaliai sudrėkinti veido odą.
AsianBlossom, 15,49 Eur

Eurokos, 1,99 Eur

14. BARULAB "Olive" lakštinė veido kaukė
Eurokos, 1,99 Eur

15. KOCOSTAR "Collagen" lakštinė kaukė
Eurokos, 2,99 Eur

16. BARYLAB "Vitamin C" lakštinė kaukė
Eurokos, 1,99 Eur

Nusipirkau kelias veido kaukes, nes šiuo metu turimos liko vos kelios, tad metas bent minimaliai papildyti atsargas.

Rankoms ir kojoms

17. EDITT Anti-cracked heel cream pėdų kremas su levandomis, 125 g
Bet kurį live pasižiūrėjus šitas kremas yra praktiškai kiekviename ir kalbama, kad tai bestseleris! Žinoma, kad privalau išbandyti, savaime suprantama, kad noriu išbandyti, o ir kulnai pastaruoju metu intensyviau sausėja.

Mažytė, mini pakuotė su pėdų kremu, skirtas minkštinti ir apsaugoti nuo nuospaudų. Kol kas sunku pasakyti ar geras, bet sužavėjo nedidelis kiekis - visai faina pasiimti į keliones.
Martina, mokėjau su akcija 1,19 Eur

19. ORLY Won't Chip viršutinis nagų lakas, 11 ml
Baigėsi visi turimi, tad laikas. Keista, bet buvo metas, kai nenaudojau viršutinio nagų lako sluoksnio. Tačiau jau ilgokai pastebiu, kad su viršutiniu išlieka ilgiau, atrodo geriau, nors ir manikiūras užtrunka ilgiau. Verta sugaišti ilgiau, dėl ilgesnio išlikimo,
Eurokos, 11,99 Eur

Kartojamas produktas, nes efektas buvo labai geras, bet pamenu, kad naudojimas nebuvo pats patogiausias. Labai faina, kad produktas ne tik gerai minkštino, bet ir kondicionavo odeles.
Martina, 2,99 Eur

Dekoratyvinė kosmetika

21. REVERS Eye Brow Artist antakių pieštukas, 2,5 g.
Kai pristatinėjo, atrodė labai fainas, trikampio formos ir patogus naudoti. Pademonstruotas efektas man patiko, sugundė, tad įsigijau ir būtinai pasidalinsiu, kas ir kaip.
Intymi svaja, 8 Eur

-----------------------------------------------
Štai ir viskas, iškrausčiau visą dėžutę ir lekiu pradėti pabaigtų priemonių įrašo, nes ten irgi vėluoju...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Nebijot pirkti iš visokių laivų kosmetiką?.. Neaiški pati kosmetika, neaišku, kur laikoma ir t.t. Ar bent galiojimo laikai yra nurodyti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Lyg ir dėl to nebaisu - stebėjau ne vieną savaitę, kol pasiryžau nusipirkti - nustebau kiek daug moterų perka tokiu būdu ir per vieną vakarą iššluoja visus likučius. O pardavėjai į Lenkijos sandėlius pasipildyti važiuoja kas savaitę! Galiojimo laikai ir Lietuvoje parduodamų prekių ne visuomet yra - šiuo metu privalomas tik partijos numeris - galiojimo data yra laikoma nuo atidarymo ženkliukas.

      Panaikinti
  2. Vat aš irgi panašu klausimą galvoje turėjau, bet nežinojau kaip suformuluoti. Mano kolegė gyveno Kinijoje metus ir pasakojo, koks ten prastas sveikatos sektorius. Ji kreipėsi į ligoninę dėl stipriai paumejusios aknes. Ligoninėje jai davė krema. Namie išsivertusi pavadinimą ir sudėti, suprato, kad tai buvo kremas nuo pėdų prakaito.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho... kaip baisu! Pirkau pudrą iš Kinijos, bet prieš tai pagooglinau, ieškojau naršiau ir lietuvaitės tas pačias pudras stumdo 3-8 kart pigiau! Tai kaip čia pasakius - galima nusipirkti ir Lietuvoje, o garantijų tai nebus didesnių. Beje, sudėtinės dalys yra ir jei atidarius kas nepatiktų, pvz įtartinas kvapas, abejonių kelianti spalva, produktas - nenaudočiau :)

      Panaikinti
  3. Atrodo autore lyg ir taikosi į tą pigių kosmetikos priemonių kategorija, ieško, kurie perliukai nustebins, nors pvz papuošalus renkasi is Lt kūrėjų. Norėtųsi to vientisumo ir kosmetikoje, apsisprendimo, kad renkasi kokybišką prekę, bet dabar tokie "blind shots" is Azijos.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sakyčiau autorė labai varijuoja, kaip ir visur gyvenime. Du kosmetikos gaminiai šiame įraše iš Azijos (kūno šveitiklis ir plaukų purškiklis), beje jie neatkeliavo tiesiogiai iš Kinijos, o iš Lenkijos sandėlių :) Jei įdomu dėl papuošalų - esu labai alergiška metalui - džinsų sagos vidinė dalis, prisilietusi prie pilvo sukelia ilgalaikę, stiprią alergijos reakciją. Su papuošalais neeksperimentuoju, o su kosmetika sau tai leidžiu :)

      Panaikinti
  4. Man tas pigumas ar brangumas kažkaip nekliūva, nes tikrai yra gerų ir pigių priemonių, kurios man tinka (pvz., kad kakės makės plaukų purškiklis, jis man duoda efektą ir tai puiku, ar koks catrice antakių pieštukas irgi geras :D), bet tiesiog labiau bent man būtų neramu dėl priemonės kokybės ir saugumo naudoti... Na, bet yra žmonių, kurie kosmetiką perka ir pvz., dėvėtų rūbų parduotuvėse, čia tai išvis baisu...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ai, gyvenam vieną kartą. Sudomino - nusipirkau. Jei norėsit, ir tinklaraštyje papasakosiu :) Yra pigių, gerų priemonių. Jei sukels bet kokią abejonę - nenaudosiu ir manau kad tai galioja ne tik toms dvejoms kinietiškoms prekėms, bet ir bet kam, ką nusiperku, naudoju, bandau. :)

      Panaikinti
    2. P.S. man baisu, kai kas nors ima naudotą kosmetiką dovanų arba perka naudotą. Suprantu, jei iš draugų, giminių, kuriuos pažįsti ir žinai sveikatos istoriją (ir tai... kartais vieno naudojimo pakanka, pvz akies infekcijai ar pūslelinei), o va kai užmatau kaip vos ne susimuša dėl naudotos kosmetikos ar perka naudotą... šiurpas nupurto. Kaip ir naudoti plaukų šepečiai, naudoti makiažo šepetėliai, naudotas apatinis trikotažas ir naudota avalynė - niekuomet nepirksiu ir man tai nesuprantama. Nors antrų rankų drabužių parduotuvėse paskusti mėgstu :)

      Panaikinti
  5. Aš dar permasciau šią tema apie vientisumą kosmetikoje ir norėčiau atsiprašyti. Kai pagalvoju, kad neperku kosmetikos iš kiniečių, bet juk namai pilni buitinių prietaisų, drabužių pagamintu būtent Kinijoje. Ir realiai pagalvojus, koks kremukas iš Kinijos manau daug mažiau žalos aplinkai daro nei pvz mašina pagaminta Kinijoje.. manau jei kiekvienas orientuotumemes I kažkokias silpnybes už 5 kad ir už 10 eurų, pasaulis būtų daug geresne vieta gyventi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Viskas gerai - atsiprašyti tikrai nereikia :)
      Visos mes turim savo dalykėlių, kurie pagal dabar madingus tvarumo, etniškumo principus ne visai dera. Greičiausiai įmanoma be tų kinietiškų dalykų gyventi, bet labai jau nepigu ir kiekviename žingsnyje reikalinga stipriai apgalvoti, skirti laiko paieškoms ir t.t. ilgas ir varginantis darbas. Šiuo metu tai nėra mano prioritetas, tad nesuku galvos. Gyvenu palyginus protingai, matau kokiais mąstais influencerės perka Temu, Aliexpress, kiek vartotojiškumo kosmetikoje, kvepaluose, kai realiai tokie kiekiai niekada nebus sunaudoti. Ir čia mano logika sako, kad saikingai, tiek kiek reikia ir tai, kas teikia džiaugsmą. Aišku, kad yra sričių, kuriuose daiktų turiu daugiau nei reikia, tarkim dievinu kvepalus, gražų apatinį trikotažą, bet... ir ten stengiuosi laikyti balansą ir save stabdyti. Tobulėti visuomet yra kur.

      Panaikinti

Rašyti komentarą