#118/ 2024 Gegužės mėnesį baigiau

Šiandien vėluoju pradėti įrašą ir matau, kad greičiausiai nuomonių sudėlioti šiandien nebaigsiu. Nors labai mėgstu punktualumą ir tikslumą, tačiau ne visuomet galiu punktualiai vykdyti suplanuotus. Nieko baisaus, viską būtinai surašysiu ir įrašas tikrai pasirodys, tik kiek vėliau, nei suplanavau. Jau kuris laikas galvoju, kad savaitgalius noriu skirti tik šeimai ir man regis vasarą tokių savaitgalių bus daugiau, o ir jūs savaitgalį skaitote mažiau :) Ką gi, žiūrim, kuo per gegužę prisipildė mano krepšelis ir kokios galutinės baigtų priemonių nuomonės.



1. MADARA SUN 20 apsauginis pienelis veidui, kūnui ir rankoms su SPF 20, 150 ml
Labai patogi pakuotė. Tik tiek ir tegaliu pasakyti, nes nusipirkau pernai, neatidariau ir galvojau, kad tik šiai vasarai. Gegužę atsidariau ir... priemonė visiškai sugedusi, tad atsisveikinu ir dar viena pamoka man - nereikia nieko pirkti į priekį, nes paskui tenka išmesti. Jau turėjau šią pamoką kažkada senai, lyg ir buvau įpratusi nebepirkti atsargai, bet va, pasitaikė. Beje, manau kad šis pienelis būtų buvęs labai geras (žinoma, tik manau).

Kūnui ir plaukams

Kas geriausia - žiemiškas, labai malonus aromatas. Tačiau visa kita man pasirodė prasta - sudėtyje sudėti pigiausi ingredientai, kaina didelė, o ir sausinimą naudojimo eigoje jaučiau ant blauzdų ir kojų. Antrą kart nekartočiau, juo labiau už 15 Eur. Tikriausiai ir pirmą kart nebūčiau pirkusi - tai buvo dovana.

Šitas šampūnas yra tikrai veiksmingas stabdant plaukų slinkimą ir skatinant augimą. Būtent jį naudojant pradėjo rastis ežiukas ir dabar tas ežiukas gerokai paaugo iki trumpų naujų plaukučių. Maždaug naudojimo eigoje pradėjo ženkliai mažėti slinkimas. Tad - puikus šampūnas, tik maksimaliam rezultatui rekomenduočiau naudoti visą liniją, nepamiršti masažo, vitaminų ir visų įmanomų priemonių.
Taip, tikrai drąsiai kartočiau - veiksmingas.

Veidui I

Daro tai, ką žada ant pakuotės - suteikia odai skaistumo ir sveiko spindesio. Serumas veiksmingas, bet efektui pastebėti reikia laiko. Serumas fainas, veiksmingas ir sudėtis gera. Su mielu noru kartočiau.

Labai, labai panašaus poveikio serumas, tik čia jis skirtas ir dienai, ir vakarui naudoti. Priemonė skaistina, minimaliai drėkina ir sudėtis gera bei palanki odai. Veiksmingas, bet poveikiui pastebėti reikėjo laiko. Man patiko - kartočiau.

Veidui II: kaukės

Suteikia odai komforto, švytėjimo, skaistumo ir sveikos odos spindesio. Efektas man patiko, nors iki pilnos laimės galėjo daugiau drėkinti. Apskritai patiko, kaina palanki ir efektas labai geras. Kartočiau.

Kartoju. Intensyviai drėkina, suteikia skaistumo ir oda vizualiai atrodo jaunesnė. Patinka, tačiau palankiau pirkti su akcija - kaukė kiek brangesnė, nei panašaus poveikio priemonės. Nepaisant to - kartočiau.

Sudrėkino, suteikė skaistumo, oda atrodė jauniau. Vis gi smagiausia, kad po kaukės ant veido nelieka visiškai jokio lipnumo, o žinia - lipnumas yra labai dažnas lakštinių kaukių efektas. Patiko, kartočiau - faina.

Manau, kad ši kaukė tikrai nėra skirta visų tipų odai. Nors pavalė paviršinį odos sluoksnį, suteikė švaros pojūtį, tačiau po jos oda tapo matine, trūko drėkinimo. Visai ne tai, ko mano odai reikia, kad paprasčiausiai nekartočiau - neatitinka mano odos poreikių.

Rankoms

Nepatiko man šitas kremas ir aš jo visiškai nesupratau... Priemonė ilgai gėrėsi į rankas, trukdė dienos metu atlikti įprastus darbus, tad galvojau, kad gal gerai maitins? Deja, tik minkštino, tačiau rankoms siaubingai trūko drėgmės ir naudojant vien šitą kremą, jos labai greit pradėjo intensyviai sausėti. Nesuprantu, ką čia gamintojas kūrė, bet apart gražiai atrodančios pakuotės gavosi šnipštas. Didžiąją dalį sutepliojau rankoms ir pėdoms ir džiaugiuosi, kad baigėsi - esu skūpa, mesti nebaigtą produktą man širdį skauda. Bet nemeluosiu, ne kartą galvojau tiesiog išmesti lauk, nes nieko gero - daugiau tepi dėl tepimo, o realaus poveikio nebuvo. Nekartočiau.

Pigutis muilas, kuris labai maloniai kvepėjo vaisiais, o ir sudėtis visai gera. Gerai putojo, švelniai prausė ir muilinėje netižo. Tik kaip visuomet, tokio dydžio muilo gabaliuko mums pakanka labai trumpam laikui, tai baigėsi greičiau, nei spėjau mirktelėti. 
Patiko, pakartosime ateityje.

Kartojamas muilas ir kartojamas aromatas ir šitas muilas kvepia dieviškai maloniai. Vien dėl to kartoju. Apskritai Nesti Dante muilai yra labai kokybiški, man patinka jų idėja, pakuotė, kvapai ir sprendimas parduoti muilus didesniais gabalais - nusiperki ir nereikia kelis kart per mėnesį vis nešti naujo gabaliuko į vonią. Roma kvapas labai geras ir tinkamas visus sezonus - vienas geriausių iš Dolce Vivere linijos - būtinai kartosiu ateityje.

Tiesiog kol kas nesu atradusi geresnio skustuvo galvučių ir malonesnio, lengvesnio, paprastesnio būdo plaukeliams šalinti. Paprasta, kai galvutė pati putoja ir nereikia papildomų skutimosi priemonių. Pastaruoju metu skustuvo galvutės labai, labai brangios, tačiau vienos pakanka kiek ilgesniam laikui, sutaupau nepirkdama skutimosi priemonių ir labai vertinu faktą, kad man visiškai nereikia jaudintis dėl skustuvo įpjovimų. Nors nepigu, bet patogumas atperka viską - kartosiu ir toliau, nebent atrasiu kitą, patogesnį man būdą.

Burnos higienai

Burnos skalavimo skysčius naudoju labai saikingai, todėl nėra jokios nuostabos, kad tokio buteliuko man pakako visiems metams. Burnos skalavimo skystis, priešingai nei sako reklamos, ir nėra skirtas naudoti kasdien - tai akcentuoja burnos higienos specialistai ir apskritai, bet kuris burnos ertmę bei dantis prižiūrintis gydytojas. Retkarčiais, kai nesveikuoja dantenos, tokio tipo produktus galima naudoti - tam aš jį ir turiu - su breketais dantenų bėdų pasitaiko dažniau, nei norėčiau. Priemonė keistoko, labiau kartaus, nei gaivaus skonio, tačiau man jis patiko (vyras po pirmo naudojimo atskirai sau nusipirko Listerine). Priemonė buvo švelnesnė dantenoms, negriaužė burnos ertmės, tad puikiai tiko ir tais jautresniais etapais.

Kartojame. Ją pagrinde naudojo mano vyras, nes jam ne visuomet patinka mano "mandresni" pastų pasirinkimai, neįtinka skoniai - jis mėgsta maksimaliai gaivią mėtą ir stiprų valomąjį efektą. Nesenai susėdom pakalbėti, kad tokių pastų nuolat negalime (aha, buvom kalbėję, bet žinot, kaip būna su vyrais), tai va, dabar pastebėjau, kad kaitalioja vieną a kitą, nes vonioje vienu metu bent dvi mums skirtos pastos būna. Colgate nėra prastas pasirinkimas - efektyviai valo apnašas, suteikia daug gaivos, tačiau kasdienai netinka, nes sudėtyje yra SLS, intensyviai brūžinti dantis kiekvieno valymo metu nesveikia. Nepaisant to - mes kartotume, tais atvejais, kai norisi stipresnio valomojo efekto.

Jau nežinau kelintą kart naudojamas ir labai mylimas. Tiesa, anksčiau šepetėlius keisdavau pagal rekomendacijas, o pastaruosius porą metų - tik pagal poreikį: nusidėvėjo, prarado formą ar valant nesijaučia taip pat maloniai - pakeičiu. Ir jo, nuotraukoje matosi, kas būna šepetėliams, kai dėvi breketus... visgi burnoje metalas 😁

Dekoratyvinė kosmetika

Pilnai sunaudojau antakių paletę! Ir tiesą pasakius, niekuomet negalvojau, kad paletei pabaigti reikia tiek daug laiko. Ar kada apie tai susimąstome pirkdami kosmetikos priemones? Ar mūsų pinigai maksimaliai išnaudojami? Visi išleisti pinigai kažkada buvo laikas, protas ir prakaitas, išlietas tuos pinigus uždirbant, todėl esu linkusi, jei jau kažką turiu, reiktų ir pasistengti pabaigti. Nemanau, kad šią paletę dar galima nusipirkti? Hailaiteris buvo fainas, ryškus ir intensyvus, tik jį naudojau veidui, o antakiams skirti šešėliai geros kokybės, gražiai dengėsi ir jei netrindavau pirštais - puikiai išlikdavo visą dieną. Jau kuris laikas paletė nebeužsifiksuoja uždarant - pakuotė pigi, bet priemonė buvo gera. Gal ir kartočiau, bet nemanau, kad jų dar yra.

Baigėsi Catrice paletė ir aš žinojau, kad turiu dar vieną iš Amway. Pasiėmiau ją naudoti, atidariau ir fuijjj... jos likučiai smirda, kvapas akivaizdžiai pasikeitęs, priemonė sugedusi, tad tiesiog atsisveikinu. Jei apie pačius šešėlius - pamenu, kad kokybė buvo labai gera, dažėsi gražiai, atspalviai tinkami lietuvaitėms. Tačiau produktas mano nuomone, kiek per brangus.

Intensyviai pigmentuoti, gražios, patraukliai rausvos spalvos. Vienam kartui atrodo reikia nedaug, tačiau skaistalai trumpai išlieka ant odos, tad dienos metu tenka atnaujinti, o ir skaistalai linkę nemenkai byrėti, tad tie 5 g baigiasi greičiau, nei galvoji. Turiu dar 2-3 tokio tipo skaistalus, kuriuos planuoju eilės tvarka naudoti tol, kol bus tinkami (nesikeis kvapas ar konsistencija).

Labai liūdna, tačiau šis tušas man tarnavo labai trumpai, per trumpai. Labai patiko efektas - tobulai atskirdavo ir paryškindavo blakstienas, bet kai po poros mėnesių trupėti pradėjo... atsiprašau, ar čia tikrai tušas už 20 Eur? Nes koks Essence pilnai atlaiko 4-5 mėnesius be jokių problemų. Apmaudu, nes dar dažytis galėčiau, bet šiai dienai nebeapsikenčiu stipraus trupėjimo, tai atsisveikinu - jau nusipirkau pakaitalą. Nekartočiau - brangus ir laiko per trumpai.

Nebeapsikenčiu ir su šiuo produktu... Dar bandžiau iš 💩 vašką išspausti, bet kas kart pasidažiusi nervuojuosi - priemonė iškeliauja iš kontūro, tepa dantis, ištepa veidą... nebegaliu ir nebenoriu daugiau bandyti. Visiškai dėmesio neverti dažai - jau geriau jokių, nei toks. Akivaizdu, kad nekartočiau.

MĖGINIAI
Realiai sunaudojau tik šviesiausią atspalvį, nes su kitais atrodžiau prastai, net ir 5,5 per tamsus, per intensyvus. Esu sužavėta šios priemonės efektu, jis suteikia odai jaunatvišką išvaizdą, gerai laiko visą dieną ir nepriekaištingai dengiasi. Tobulas, sužavėjęs. Tad visai norėčiau ir pilno dydžio pakuotę nusipirkti. Gal kada nors.

Aromatai

Vis po truputį grįžtu prie senų kvepalų, įsigytų prieš 5 ir daugiau metų - nenoriu kad jie sugestų, todėl kartą per sezoną imsiu po buteliuką ir bandysiu sunaudoti. Jokios prievartos, jokio naudojimo per nenoriu, bet reikia šitos sistemos - pastaruoju metu tik bandau naujus kvapus, o seni jau gerokai pamiršti. Šis turėjo kvepėti citrusais, saldumu, vanile, ličiais ir baltomis gėlėmis. Tačiau ištraukus kvapą pajutau, jog jis stipriai pasikeitęs... deguonies buteliuke buvo daug ir greičiausiai kvapo molekulės pradėjo irti. Nebesijautė citrusų, dingo vanilė - pabaigiau jau visai kitokį kvapą - prastai nebuvo, bet nebe tas pats. Tad originalus aromatas man patiko, bet antrą kart nekartočiau - šiai dienai yra geresnių, fainesnių, įspūdingesnių kvapų.

Nuostabi, fantastiška kūno dulksna su nepriekaištingu aromatu - kvepia rožėmis su maloniais prieskoniais. Ir taip tikroviškai, kad sunku patikėti... Įspūdinga, maloniai kvepianti, gerai nuteikianti, nors nepigi. Reikia taikyti kokią akciją ir pirkti vėl.
-------------------------------------------
Viskas, štai ir visi mano baigi gegužės produktai. Jau žinau, kad birželį bus kelios didesnės pakuotės, bet palikime ateities planus ateičiai. 
Su vasara! 
Lai būna ji karšta, maloni ir džiuginanti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai