LUMENE "Lumo" Nordic Bloom Anti - Wrinkle & Firm Moisturizing V-Shape Serum - stangrinamasis ir drėkinamasis serumas nuo raukšlių

Po truputį ir toliau testuoju Lumene priemones ir man regis yra likę apie 10 priemonių iš advento kalendoriaus. Natūralu, visos pakuotės mažos, tad testavimas vyksta greitai  - kai kurioms mažesnėms pakuotėms pritrūko laiko, kad susidaryti labai tvirtą nuomonę, tačiau pirminiai įspūdžiai tvirti ir apie viską jums jau pasakojau. O šį kart noriu pasidalinti nuomone apie paskutinį Lumene serumą, žadantį stangrinti ir drėkinti odą.


Produktas: LUMENE "Lumo" Nordic Bloom Anti - Wrinkle & Firm Moisturizing V-Shape Serum - stangrinamasis ir drėkinamasis serumas nuo raukšlių
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti, suteikti putlumo ir švytėjimo, mažinti smulkias raukšleles, gerinti stangrumą, suvienodinti atspalvį
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: tekstūra maloniai jaučiasi ant veido odos
Labiausiai nepatiko: sudėtyje žėručio ir alkoholio
Tūris: 30 ml (mano pakuotė mini - 15 ml)
Kaina: 35,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas

Ką žada gamintojas: Su amžiumi odos poreikiai gali keistis, tačiau yra paslaptis, kaip išsaugoti jos spindintį grožį. Stangrinamosios priemonės nuo raukšlių, specialiai sukurtos pagrindiniams odos nuo 40 metų poreikiams patenkinti, palaiko odos drėgmės pusiausvyrą ir užtikrina putlumo suteikiantį drėkinimą, smulkias raukšleles ir raukšles daro mažiau pastebimas, padidina odos stangrumą ir padeda suvienodinti jos atspalvį bei tekstūrą. Oda atrodo natūraliai glotnesnė, stangresnė ir švytinti.

Pagaminta naudojant naujausią inovaciją – natūralų šiaurinių uogų preretinolio kompleksą ir mūsų patentuotą šiaurinių bruknių ekstraktą, kad jūsų oda atrodytų glotnesnė ir stangresnė – žydinti bet kokiame amžiuje. Pristatome savo naujausią inovaciją – šiaurinių uogų preretinolio kompleksą:
- NAUDA, PANAŠI Į RETINOLIO: padeda vizualiai mažinti smulkias raukšleles ir raukšles, gerina odos tonusą ir tekstūrą.
- NATŪRALIAI IŠGAUTAS: 100 % augalinis – išgautas iš šiaurinių šaltalankių ir arktinių tekšių.
- ŠVELNUS ODAI ♥: nesukelia dirginimo, paprastai susijusio su sintetiniu retinoliu, todėl tinka ir jautresnei odai.
 
Nordic Bloom Lumo Anti-Wrinkle&Firm Moisturizing V-Shape serumas -  GREITAS STEBUKLADARYS! Jau po pirmojo naudojimo oda tampa stangresnė ir pradeda švytėti, o smulkios raukšlelės atrodo lygesnės dėl putlumo suteikiančio drėkinimo. Priemonės sudėtyje yra natūralios kilmės senėjimo požymius lėtinantis kompleksas su panašia, į peptidų nauda odai ir šiauriniais raudonaisiais dumbliais.

Mūsų šiaurinių uogų preretinolio kompleksas padeda vizualiai mažinti smulkias raukšleles bei raukšles, kartu pagerina odos tonusą ir tekstūrą, kad oda būtų švelnesnė, o poros mažiau pastebimos. Patentuotas šiaurinių bruknių ekstraktas padeda odai atrodyti stangresnei. Šilko švelnumo koncentrate esančios šviesą atspindinčios dalelės iš karto suteikia spindesio!

ŠIAURINIŲ UOGŲ PRERETINOLIO KOMPLEKSAS: išgautas iš šiaurinių šaltalankių ir arktinių tekšių. Padeda vizualiai sumažinti smulkias raukšleles ir raukšles, gerina odos tonusą ir tekstūrą
PATENTUOTAS ŠIAURINIŲ BRUKNIŲ EKSTRAKTAS: turi daug antioksidanto kvercetino, didinančio odos elastingumą (stangrinamasis poveikis).
ŠIAURINIŲ BRUKNIŲ SĖKLŲ ALIEJUS: sudėtyje yra būtinųjų riebalų rūgščių, padedančių suvienodinti odos atspalvį.
NATŪRALIOS KILMĖS SENĖJIMO POŽYMIUS LĖTINANTIS KOMPLEKSAS: stangrina ir suteikia putlumo. Panašus į peptidų poveikį – ta pati nauda, bet gaunama natūraliau.
RETINILO PALMITATAS: aukštos kokybės retinolio derivatas. Padeda mažinti smulkias raukšleles ir raukšles, gerina odos tonusą ir skatina odos atsinaujinimą. Naudojamas naktinių priemonių sudėtyje.

NAUDOJIMAS: Naudokite ryte ir vakare prieš drėkiklį. Patarimas: veikia kaip greita grožio procedūra prieš svarbų renginį!


Pakuotė. Mano rankose nedidelė, skilinė pakuotė su plastikine pompa - dozatoriumi. Iš ties tai norisi pagirti pakuotę - net ir nebūdama pardavimui skirta, ji labai kokybiška - pompa puikiai veikia bei vienodai, tolygiai dozuoja serumą. Man patinka gamintojo sprendimas naudoti ryškius spalvų blokus ir šiuo atveju ta rožinė atrodo labai patraukli akiai.

Kvapas Lumene priemonės dažniausiai gausiai parfumuotos ir šis atvejis nėra išimtis. Serumo kvapas stiprus, jaučiamas ilgai. Man labiausiai priemena gėlių ir kosmetikos aromatą.

Konsistencija kreminės tekstūros, tvirta, labiau primena kūno losjoną su jaučiamu riebumu. 


Sudėtis: Aqua, Caprylic/ Capric Glycerides, Glycerin, Butylene Glycol, Shea Butter Ethyl Esters, Squalane, Betaine, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Juice, Sodium Stearoyl Glutamate, Cetearyl Alcohol, Pullulan, Hippophae Rhamnoides Oil, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Exract, Rubus Chamaemorus Seed Oil, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Sodium Carrageenan, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Propanediol, Microcrystalline Cellulose, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Tocopherol, Mica, Alcohol Denat., Palmitic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Sodium Gluconate, Cellulose Gum, Mannose, Sodium Mannose Phosphate, Adenosine, Phenyl Alcohol, Tin Oxide, Maris Sal, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Parfum, CI 77491, CI 77891.


Poveikis. Blogspotas padarė labai sudėtingą sistemą spalviniam rašymui, tai pvz pasirašei tekstą ir jo nebegali spalvinti su skirtingų spalvų fonu - kiekvieną raidę reikia perrašyti jau pasirinkus fono spalvą. Tyrinėjant sudėtines dalis dabar sugaištu antra tiek ir kol kas tai mane labai erzina, tačiau tikiuosi, kad su laiku priprasiu. 

Tyrinėdama serumo sudėtines dalis pradžioje džiūgavau - labai daug odos drėkiklių, antioksidantų, minkštiklių, odos būklę kondicionuojančių ingredientų, antioksidantų ir odą raminančių sudėtinių dalių. Atrodė, oho, koks čia bus gėris! Tačiau... sudėtyje yra žėručio ir alkoholio - abiejų šių priemonių veido priežiūroje vengiu. Nors nepajutau alkoholio neigiamo poveikio (jis sudėtyje labai žemai, procentaliai jo labai nedaug), tačiau ilgesniam laikui nei vienos priemonės su alkoholiu sudėtyje naudoti negalėčiau - visuomet anksčiau ar vėliau ima berti, tuomet stipriau sausėja. Kam reikalinga ši rizika, kai puikiai žinau, kad alkoholis mano veido odai visiškai netinka? Panaši situacija yra ir su žėručiu - pats iš savęs žėrutis neturi nieko blogo - tai paprasčiausias blizgutis, kurio gausu akių šešėliuose, hailaiteriuose, lūpų  dažuose. Žėrutis veido kremuose ir serumuose suteikia apgaulingą švytėjimo ir sveikos odos efektą, bet tiesa ta, kad jis nusiplauna ir tokio poveikio nebelieka. Be to, stambesnis žėrutis gali kimšti veido poras. Lai žėrutis lieka dekoratyvinėje kosmetikoje - su veido priemone jis man visiškai nesiderina.

Kreminės konsistencijos serumas, masažuojant į odą atrodo kiek riebesnis nei galėjai pagalvoti iš pirmo žvilgsnio, tačiau į odą (jei dozuojama saikingais kiekiais) greit susigeria. Ir pirmas efektas būna - wow! Veido oda praktiškai akimirksniu įgauna spindesio bei sveiko švytėjimo. Tačiau jau išsiaiškinome, kad tas spindesys apgaulingas. Džiaugiuosi, kad produktas iš ties gana gerai drėkina, o va poveikio nei raukšlelėms, nei odos stangrumui nespėjau pastebėti, nors naudoju jau gana ilgą laiką.

Serumas labai gerai jaučiasi ant veido odos - konsistencija labai maloni, oda po jo atrodo ir jaunesnė ir padrėkinta. Tačiau negirsiu pernelyg intensyvaus kvapo ir labai abejoju dėl žėručio ir alkoholio - greičiausia vien dėl to pilno dydžio pakuotės nepirčiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai