NIMFĖ "Levanda" drėkinamasis kūno kremas su levandų ekstraktu

Labai smagu, kad turime labai daug lietuviškų gamintojų ir galime rinktis savus gamintojus. Tarp skirtingų gamintojų galima rasti labai skirtingų kategorijų priemones - nuo tikrai efektyvių ir modernių iki labai paprastų ir kasdieniškų. Šiuo metu lengvai pažindinuosi su Nimfės produkcija - ne vienus metus šmėžavusi prieš mano akis, tačiau niekad nebandyta iki šių  metų. Turiu kelis skirtingus produktus ir šį kart noriu pasidalinti nuomone apie kūno kremą su levandomis.


Produktas: NIMFĖ "Levanda" drėkinamasis kūno kremas su levandų ekstraktu
Gamintojas: UAB "Natūralūs turtai". Pagaminta Lietuvoje
Paskirtis: kūno odai - maitinti, minkštinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: drėkina
Labiausiai nepatiko: per stiprus kvapas
Tūris: 150 g
Kaina: 12,00 Eur
Kur galima įsigyti: Nimfe.lt

Ką žada gamintojas: Mums pavyko šį kūno kremą sukurti purų, švelnų ir lyg “orinį". Todėl šis kūno kremas lengvai ir greitai susigeria, nepalieka lipnios, riebios plėvelės, bet puikiai suminkština sausiausias kūno vietas - alkūnes, kelius, blauzdas. Dėl savo sudėtyje esančių kokybiškų, turtingų aliejų, kremas ne tik pamaitina, bet ir leidžia odai kvėpuoti, neužkemša porų. Alyvuogių, migdolų aliejai, papildyti nuostabiu levandų aromatu, suteiks kūnui palaimą po sunkių dienos darbų, žvarbių orų.

Naudojimas: Tepkite ant drėgnos arba nušluostytos odos ir leiskite kelias minutes susigerti. Kremui susigėrus galima iškart vilktis rūbus - jis jų netepa ir neriebaluoja.


Pakuotė. Labai paprastas, skaidraus plastiko indelis su baltu plastikiniu užsukamu dangteliu. Priemonės pakuotė labai paprasta ir dizainas labai savotiškas - nedidelės etiketės puoštos patraukliu levandų paveikslėliu - mano skoniui gal kiek per mažos, kad būtų puikiai pastebimos? Keistokai atrodo ir ranka užrašyta galiojimo data, tačiau tai suprantama tokiems mažiems verslams, taupant gamybos sąnaudas. Įsivaizduokite, jei gamini nedidelę partiją ir kiekvienam reikia atspausdinti tik kelias pakuotes? Neapsimoka, tad nesikabinėju ir nesvarstau, kad gali būti kitaip.

Kvapas yra tas aspektas, kuris man nepatinka labiausiai. Iš pradžių galvojau, kad man patiks levandos kvapas - išsitepi prieš miegą, aromatas nuramina uoslę ir gerai jautiesi? Su tokia mintimi ir pirkau kremą, tačiau kvapas... kvapas per stiprus, kartus, intensyvus... pastaruoju metu vargiai prisiverčiu naudoti visam kūnui, nes nuo jo įsiskauda galva, erzina uoslę ir tiesiog siaubingai nepatinka.

Konsistencija lyg ir kreminė, tačiau aš jos nesuprantu. Pirmiausia ji nėra puri, kaip žada gamintojas - ji nėra visiškai vienalytė, liečiant jaučiasi paskiri gumulėliai ir pati kreminė konsistencija sausoka ir kietoka. Nesu sužavėta konsistencija.


Sudėtis: Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride, Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Prunus Dulcis Oil, Aloe Leaf Juice, Olea Europaea Fruit Oil, Olea Europaea Oil, Stearic Acid, Glycerin, Dehyroacetic Acid & Benzyl Alcohol, Lavandula Angustifolia Oil, Triticum Vulgare Grass Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Limonene, Linalool.


Poveikis. Žadėjau pagirti priemonės sudėtines dalis, nes yra odą drėkinančių ir minkštinančių ingredientų. Tačiau priemonės sudėtyje yra šiek tiek alkoholio, nesaugios kvapų medžiagos, tad ne tobula ir ne tokią, kokią galėčiau pagirti.

Nors gamintojas sakė, kad kremas lengvos konsistencijos ir greit susigeria, tačiau mano apmaudui, šis kremas sunkiai ir gana ilgai masažuojamas į odą. Kas kart reikia labai saikingai dozuoti produktą, o ir pilnai įmasažavus, ant odos lieka nedideli gumulėliai, kurie jaučiasi kremo indelyje. Deja, tačiau konsistencija manęs nesižavėjo. Labai nepatiko ir kvapas, o intensyvus aromatas galiausiai pradėjo erzinti - pastaruoju metu likučius naudoju tik pėdų odai, nes kitur kvapas jaučiasi per stipriai, įsiskauda galva, kutena nosį, erzina. Tai yra pats stipriausias kosmetikos kvapas, kokį teko kada naudoti. Tiesiog... ne man, per stipru ir nemalonu, o aš šiaip jau mėgstu stiprius kosmetikos aromatus.

Tačiau kūno kremas iš ties gerai drėkina odą, padeda išsausėjusioms rankoms ir pėdoms, suteikia odai švelnumo. Poveikis geras, bet kai erzina kvapas, kai nepatinka konsistencija, kai nesu sužavėta sudėtimi - tiesiog negaliu vertinti palankiai. Iš pradžių atrodė, kad visai gerai, bet kuo toliau, tuo labiau erzina ir vis mažiau patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų BŪK nagų lakas No.206.

Komentarai