2024/2025 rudens - žiemos tendencijos: rankinės

Aš dar likau jums skoloje kelis tendencijų įrašus, jei tiksliai, tai lygiai tris ir visiškai natūralu, kad per mėnesį visko suspėti tiesiog neįmanoma Greičiausiai visiškai nieko baisaus į likusius įrašus pasidairyti jau spalio pradžioje, tad šiam kartui jums labai noriu parodyti rankines, kurios bus itin madingos rudens ir žiemos metu.


Prailgintos, tiesios, siauros rankinės


Mėnulio formos


Kibiro (cilindro) formos


Tvirtos formos klasikinės rankinės


Įvairūs (visi) klasikiniai modeliai


Masyvios - kelioninių krepšių tipo


Itin masyvios, nešiojamos ant peties


Klasikinės delninės


Mini rankinės, nešiojamos ant riešo


Dekoratyviniai ir kūrybiški dirželiai


Daug išorinių kišenių


Dvi rankinės, dėvimos kartu


Su kniedėmis


Pakabukai ant rankinių


Raudonos spalvos


Žalios spalvos


Mėlynos, džinsinės rankinės


Zomšos rankinės


Minkštos, pliušinės, kailinės, pūkuotos rankinės


Leopardo rašto



Kas svarbiausia 2024/2025 rudens - žiemos rankinių tendencijose?

Tai greičiausiai, lyginant su ankstesniais sezonais, šis ruduo ir žiema yra labai įdomus rankinių įvairove ir labai skiriasi nuo praėjusių sezonų. Tai pirmiausia - visos minkštos, kailinės, švelnutės rankinės, prie kurių gera ir jauku liestis, kaip ten sakoma - ir šilumai ir terapijai. Man labai gaila, kad mano 2000-ųjų kailinė rankinė neišgyveno - pamenu tiek ją mylėjau, kad sudrožiau, bet ne patį kailiuką, o rankenas. Noriu ir vėl kailinės, jau dairausi po parduotuves, bet kol kas - arba modeliai man per maži, arba kailiukas vaikiškai atrodo. Bet tikiu, kad rasiu širdžiai mielą.

Jei kailis jums ne prie širdies - kita didžiulė tendencija yra zomšos (verstos odos) rankinės. Jei kalbėti apie formas - visai nebūtina šį sezoną pirkti naujos, nes bus labai madingos klasikinės rankinės, kurią jau tikriausiai turite, bet jei norisi įdomesnių modelių, atkreipkite dėmesį į prailgintas, tiesias, siauras rankines; rinkitės itin masyvias ant peties, o jei kasdienai reikia minimalios - itin populiarios nedidelės, ant riešo dėvimos rankinės. 

Jei norisi atkreipti dėmesį į detales, šį sezoną reiktų rinktis gausiai išorinėmis kišenėmis puoštas rankines arba į išskirtines rankenas bei dirželius, pavyzdžiui, itin ilgas rankenos dirželio galas ar dirželiais nusagstytas aksesuaras. Vis gi, didžiausias aksesuaras rankinėje yra įvairūs pakabučiai - nuo žaismingų iki klasikinių, nuo minimalistinių iki maksimalizmo. Na ir žinoma spalvos - ką norite, tą sakykite, bet leopardas ir šį sezoną karaliaus visur - jau kalbėjome apie leopardo raštą rūbuose, batuose, o dabar ir rankinėse užima topus. Jei jums, kaip ir man leopardinė rankinė nelabai patinka - drąsiai rinkinės ryškiai raudonas ir vyšninės spalvos rankines - jos visiškai, be konkurencijos užkariauja bet kokius topus. Žinoma, visuomet madingos klasikinės juodos, rudeniui pritinka šiltų atspalvių rudos, o gal norisi išbandyti sezono naujovę - įvairių atspalvių žalias rankines? Pasirinkimo labai daug, tendencijos labai įvairios ir suteikia galimybę išreikšti save, kad ir per rankinę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai