AQUOLINA "Pink Sugar" tualetinis vanduo moterims

Žinau, kad laukėte, tai labai skubėjau testuoti ir parašyti jums savo nuomonę. Nors Aqualina Pink Sugar Lietuvoje mažiau žinomas produktas, tačiau jei domitės parfumerijos pasauliu arba žiūrit Youtube, tikrai girdėjote legendą apie Aqualina, teko kažkur viena ausimi matyti Pink Sugar pakuotę arba vis klausytis liaupsių apie nuostabaus kvapo saldžius, kaip cukraus vata, kvepalus. Na, jei techniškai, tualetinį vandenį. Suviliota tų nenutylančių mitų ir legendų, ilgai ieškojau kur įsigyti, galiausiai nusipirkau ir šiandien dalinuosi įspūdžiais.


Produktas: AQUOLINA "Pink Sugar" tualetinis vanduo moterims (EDT)
Gamintojas: "Selectiva" S.p.A. Pagaminta Italijoje
Tūris: 100 ml
Leidimo metai: 2004 m.
Aromato kūrėjas: Givaudan ir Shyamala Maisondieu
Kaina: 15,99 Eur (kainos svyruoja nuo 16 iki 40 Eur)
Kur galima įsigyti: pigu.lt; save24; Senukai, KlipShop, Mini Maxi ir kt.
Kvapo kategorija: gėlių - vaisių - gurmaniškas

Gamintojo aprašymas: Aquolina Pink Sugar - tai stebuklinga citrusinių vaisių ir gurmaniškų natų alchemija moterims, suteikianti meilės iš pirmo kvapo efektą. Tai duoklė saldumui ir linksmybėms. Jie iš karto tapo sėkmingi dėl savo originalaus kvapo. Tai naujos ir modernios koncepcijos rezultatas. Aromatas, įkvėptas saldžiausių svajonių ir švelniausių vaikystės prisiminimų. Kvepalai, primenantys cukraus pudros skanumą ir puikų saldumą bei jaunatviškų nuotykių linksmybes.

ČIA

Viršutinė nata: avietės, apelsinai, bergamotės, figų lapai
Širdies nata: cukraus vata, saldymedis, braškės, raudonos uogos, pakalnutės
Apatinė nata: karamelė, vanilė, muskusas, tongapupės, santalmedis


Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salycilate, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool.


Pakuotė. Kartoninė tubelė, kuriame stiklinis, volelio formos buteliukas. Mergaitiškas, pastelinės rožinės spalvos dizainas, juostuotas, vaikiškas, infantilus. Ne pati patraukliausia pakuotė, man per vaikiška, primena kokių 6-10 m. mergaičių kosmetiką. Nesužavėjo.


Kvapas. Rinkdamasis aromatą ir perskaičius natas mintyse jau įsivaizdavau, kaip užuosiu sultingus vaisius, saldžią cukraus vatą, pagardintą vanile, karamele... Atrodo toks saldus, sultingas desertas turėtų būti, kad pirštukus galima būtų apsilaižyti... Mmm... pasaka. Tačiau realybė visai kita... tik pasipurškus jaučiu apelsinų žievelių aromatą, tačiau jis ilgam neužsilieka, netrukus imu jaustis cukraus vatą ir saldymedžio aromatą... Cukraus vata būtų labai malonus aromatas, tačiau deja jis pagardintas kartoku saldymedžiu ir tas kvapas labai greit virsta tepaluotu, nemaloniu aromatu. O kur gardūs vaisiai? Kur saldi karamelė? Kur vanilė? Kur santalmedis? Kvapas labai lengvas, trūksta gilumo, trūksta kažkokio gaivumo saldumo.

Ant mano odos kvapas nusistovi kažkokiu saldžiai šleikščiu, nemaloniai tepaluotu aromatu, kuris toks plokščias. Dabar suprantu, kodėl kai kurie kvapą priskiria tik mergaitėms, nes taip ir yra. Bet ir joms greičiausiai nerekomenduočiau.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☃ žiemos sezonui;
     ☀ vakaro metui.

Ant mano odos aromatas neišlieka ilgai, maksimaliai 3 valandas ir tualetiniam vandeniui ta yra visiškai normalu. Deja, kvapas man pasirodė per silpnas, jaučiamas ne daugiau nei per 15-30 cm nuo kūno odos. 


Labai liūdna, bet iš ties šis kvapas jei kam ir tinkamas, tai tik labai jaunoms mergaitėms. Bet ir joms nerekomenduočiau... ant mano odos kvapas nusėda šleikščiai saldžiu, tepaluotu aromatu, kuris ir be viso to plokščias. Tikėjausi saldžios, vaisinės cukraus vatos, o nusipirkau aromatą apie nieką.
Nepatinka. Ir nepatinka ne dėl amžiaus, o dėl nemalonaus, sintetinio kvapo.

Aromatas panašus į:
- ALREHAB PERFUMES "Soft Al-Rehab"
- GALE HAYMAN "Delicious Cotton Candy"
- PROFUMUM ROMA "Acqua e Zucchero"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Hmz, tikiuosi nenusiminei labai dėl to kvapo, ir taip :D aš labai laukiau kada parašysi apie šiuos kvepalus. Buna, kad nuvilia ir prabangus kvapai, tikriausiai, kad kaip ir tu įraše užsiminei,kvepalu molekulės reaguoja su kiekvieno žmogaus oda individualiai. Labai nuvilia, kai kvapas ant popierelio toks tobulas, o pasipurskus ant savęs taip nuvilia.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ai, bus tų kvepalų! Labai norėjau išbandyti, tai išbandžiau.
      O tas nusivylimo jausmas jau nublėso - šiandien kraustau iš savo namų ir tiek žinių, atrasiu geresnių kvapų.

      Panaikinti
  2. O, super, sulaukiau įrašo, tikrai buvo smalsu! Kaip suprantu, pigutis nevertas dėmesio, bet nesu jo bandžiusi gyvai, tad smalsumas vistiek lieka. Jei rasiu pabandyti, reikės panešioti ant savęs, kokios kvapų sintezės vyks..Tai kas toliau?😁 Nemeluosiu, man visurkvapų produktų apžvalgos įdomiausios...🤗

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nevertas, nebandykite, ir ant lapelio nemaloniai kvepia tepalais ar tai naftos produktais. Neverta ;)

      Panaikinti
  3. Tai kad nenustebino, kad nieko gero. Paskaičius atsiliepimus, gi rašo, kad pigus ir bjaurus kvapas, kai kam smirda benzinu ir t.t. Kam ir leisti pinigus tokiems š? Taip, taip, pinigai jūsų, kam norite, tam leidžiate ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nepykite už mano kiek kategorišką komentarą, linkiu naujais metais atrasti daug gerų aromatų ir viso ko geriausio, daug gerų akimirkų bei sėkmės :)

      Panaikinti
    2. Viskas tvarkoje, nėra ko pykti - labai norėjau išbandyti ir išbandžiau.
      Nusivyliau, nepatiko ir uždarau langelį - bandysiu kitus senai norimus kvapus.

      Ačiū už palinkėjimus, tikiuosi išsipildys! Sėkmės kuo geriausios ir jums :)

      Panaikinti
  4. Tiesa, pamiršau paklausti, o ką darysite šiuo atveju. Kvapas ir kokybė nelabai, bandysit sunaudoti ar purkšit wc, sofas, ar perleisit kažkam? Įdomu, ar leidžiat sau tik mėgautis ar jei jau įsigyjat, tai iki galo. Nes aš tai keikiu save, kad nemoku mėgautis, vistiek sunaudočiau su kartėliu kiekvieną kartą, kad kodėėėėl...!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Geras pastebėjimas ir klausimas, tikrai, ką daryti su visiškai nepatikusiu aromatu? Man irgi yra tekę tokių įsigyti, bet dabar jau nebeperku nepauosčiusi, antraip beveik 100proc. laukia nusivylimas. Aš atiduodu, jei kam patinka, arba, deja, esu išmetusi lauk :( Nes naudoti nepatinkantį, erzinantį kvapą - tai tikra kankynė. Ir purkšti juo patalpas taip pat ne jokia ne išeitis.

      Panaikinti
    2. Atrodo kažkur jau esu minėjusi, kad bandau viską sunaudoti maksimaliai. Tai su aromatais, jei man nepatinka, bet kvapas pakenčiamas, bandau naudoti vietoje namų kvapo: tekstilei, orui a vonios kambarui. Tačiau jei labai erzina - nesikankinu ir ieškau naujų namų per drauges, giminaites.
      Jei jau niekas nenori, tuomet metu lauk - su kvapais nematau tikslo kankintis ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą