WELEDA "Sport" Energising Shower Gel - sportuojantiems skirta dušo želė su arnikomis

Šiandien buvo ilga diena ir nors atrodo nieko ypatingo nenuveikiau, bet kartu tos paprastos, rutiniškos, kasdienės veiklos buvo labai daug, bet tikriausiai ryškiausias dienos akcentas buvo miesto eglės įžiebimo šventė. Žmonių daug, visi stumdosi, bet šventė, nors ir trumpa, bet graži.

Na, o aš šį kart su jumis noriu pasidalinti nuomone apie miniuką - Weleda dušo želė, skirta sportuojantiems.


Produktas: WELEDA "Sport" Energising Shower Gel - sportuojantiems skirta dušo želė su arnikomis
Gamintojas: "Weleda Schwäbisch Gmünd" Voketija. Pagaminta Šveicarijoje
Paskirtis: kūno odai prausti, šalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus, energizuojantis aromatas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: mano pakuotė 20 ml, įsigyti galima 200 ml pakuotėje
Kaina: 12,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Camelia vaistinė, pigu.lt, save24

Ką žada gamintojas: Weleda Sport Arnica yra energizuojantis ir gaivinantis, lengvas, skaidrus dušo gelis. Patirkite energijos antplūdį duše ir mėgaukitės nepakartojamu rozmarinų ir levandų kvapu, kad po procedūros atgautumėte visišką žydėjimą.
Weleda Sport Arnica gaivinantys ir suteikiantys energijos eteriniai rozmarinų ir levandų aliejai yra puikiai subalansuoti, kad nuramintų protą ir suteiktų energijos kūnui. 100% naudojamų medžiagų po panaudojimo yra biologiškai skaidžios. Dušo gelis švelniai bet efektyviai pašalina nešvarumus nuo odos ir jos nesausina. Būkite švarūs ir žvalūs bei palaikykite nuotaiką su savo naujuoju natūraliu sporto draugu. Priemonės sudėtis tinka veganams, nėra jokios gyvūninės kilmės ingredientų.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės kempine ar delnu paskirstykite ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite.
Pilno dydžio pakuotė

Pakuotė. Mano rankose mini pakuotė - tūbelė su atsukamu dangteliu. Ryškiai oranžinės spalvos pakuotė atkreipia dėmesį ir patraukia žvilgsnį. Labai panašiai atrodo ir pilno dydžio pakuotė, tik vietoje nepatogaus atsukamo dangtelio, yra patogus atkemšamas.

Kvapas gaivus, stiprus ir iš ties energizuojantis. Tikriausiai dėl kvapo priemonė užvadinta "Sport" ir skirta tiems, kurie po aktyvaus judesio nori greičiau atsigauti ar aromato pagalba įgauti žvalumo.

Konsistencija gelinės tekstūros, vidutinio skystumo.


Sudėtis: Aqua, Alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Coco-Glucoside, Glycerin, Fragrance, Xanthan Gum, Sodium Cocoyl Glutamate, Arnica Montana Flower Extract, Lactic Acid, Citric Acid, Tocopherol, Lecithin, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Ascorbyl Palmitate, Limonene, Linalool.


Poveikis. Deja, deja, kai jau tikėjausi, kad pasidžiaugsiu produktu, turiu pagrūmoti pirštu dėl priemonės sudėtinių dalių - sudėtyje yra alkoholio! Kas čia pasidarė, kad jį deda visur? Regis ateityje reikės dar atidžiau rinktis kosmetikos priemones, nes alkoholis man visiškai netinka - sausina, erzina ir sukelia rimtesnių odos problemų. Kitos sudėtinės dalys taip pat nespindi saugumu, nors yra ir odą drėkinančių, kondicionuojančių ingredientų, bet būtent sudėtis manęs visai nežavi.

Priemonė gerai putoja, švariai prausia odą, tačiau deja, jei odos paviršius pažeistas - dušo želė dilgčioja, erzina, tad tikrai nėra tinkama nei jautriai, nei sausai odai. Tačiau man labai patiko energizuojantis aromatas, kuris iš ties suteikia žvalumo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai