ORIFLAME "Dare to Shine" tualetinis vanduo moterims

Pagaliau atšilo orai ir galima pasimėgauti daugiau laiko gryname ore, daugiau saulės, o su ja ir gera nuotaika greičiau grįžta... Atšilus orams ir puošti norisi daugiau, ir greičiau nusimesti krūvą šiltų sluoksnių ir kvėpintis lengvesniais aromatais. Tikriausiai oficialiai čia yra pirmas tikras pavasario kvapas su lengvesniu dvelksmu, kviečiančiu spindėti.


Produktas: ORIFLAME "Dare to Shine" tualetinis vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics", Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2019 m.
Aromato kūrėjas: Philippine Courtière
Kaina: pilna kaina 32,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: gintaro - gėlių

Gamintojo aprašymas: Skleiskite spindesį su šiuo rafinuotu gėlių, vaisių kvapu bei gardenijų natomis. Intensyvios gėlių natos širdyje su pikantišku rožinio pipiro akordu. „Dare to Shine“ tualetinio vandens buteliukas įkvėptas deimantų formos. Leiskite jūsų vidiniui grožiui suspindėti.


Viršutinė nata: kriaušės, avietės, rožiniai pipirai
Širdies nata: tiare gėlės, jazminai, heliotropai
Apatinė nata: vanilė, santalo mediena, gintaras


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, AMYL CINNAMAL, FARNESOL, CITRAL, PHENOXYETHANOL, CI 16035, CI 19140.


Pakuotė. Kartoninė dėžutė ir stiklinis buteliukas - nieko neįprasto, gal tik tiek, kad keista matyti ploną kartoną ir jokio įdėklo viduje, kuris geriau apsaugotų buteliuką. Viskas standartiška, o va dizainas šį kart man pasirodė apie nieką, sunkiai suprantamas ir nepatrauklus. Tarkim kartoninė dėžutė - prie ko čia kristalai, raudonas lūpdažis ir baltas fonas aromate, kur dominuoja gėlės ir vaisiai? Stiklinis buteliukas briaunuotas, šiek tiek primena brangakmenių šlifavimą, o plastikinis dangtelis - briaunuotas ir nors atrodo lygus, tačiau kažkaip netolygiai užsideda ant pakuotės, buteliukas atrodo kreivas, šleivas ir mane kažkodėl erzina. Būna gražesnių pakuočių, būna labiau apgalvotų pakuočių, būna su aromatu tobulai suderintų, o šiuo atveju man tiesiog trūksta harmonijos ir vientisumo.


Kvapas. Tik pasipurškus pirmą kart galvojau, kad šitie kvepalai turi daug potencialo: pirmas įkvėpimas dvelkia sultingais, prinokusiais vaisiai. Užuodžiu tobulai prinokusią kriaušę, tekančiomis sultimis, vos tik prakąsta, jaučiamos avietės ir švelnus sunkumas, greičiausiai nuo rožinių pipiriukų. Deja, kvapas labai greit dingsta ir sceną užima gėlės - standartinė, masėms tinkama gėlių nata, kuri kažkodėl man primena vėlyvus 90-uosius, su kiek modernesniu tiare gėlių dvelksmu. Galiausiai saldus kvapas dar pasaldinamas didele vanilės doze. 

Aromatas saldus, tačiau plokščias, jam trūksta gilumo, kompleksiškumo. Jei vaisinės natos išliktų ilgiau - tualetinis vanduo turėtų šiokio tokio potencialo. Dabar jis masėms tinkamas, nuobodokas kvapas, kai tau nerūpi ką dėvi, kai neturi jokių planų ir ambicijų. Toks be charakterio, be įdomesnių natų ir nors nėra blogas, tačiau... nieko įdomaus, gundančio ar sužavėjusio. Gėlių ir vanilės kvapas, tinkamas praktiškai visiems.


Mano nuomone, kvapas labiausiai tinka:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Aromatas nėra stiprus, jaučiamas per daugmaž 20 cm nuo kūno odos tik pasipurškus, o vėliau - tik būnant visai arti pasikvėpinusio. Tokio stiprumo kvapas neerzins aplinkinių, tačiau kartu... tai yra kvapas, kuris labai greit praranda intensyvumą ir norint užuosti pačiam, reikia uosti pakvėpintą odą... Man asmeniškai pasikvėpinus norisi jausti, kad kvepiu. 

Išlikimas deja, mane taip pat labai nuvylė. Kai aromatas išlieka vos 2-3 valandas, o normaliai užuodžiu iki pusvalandžio, tai labai, labai apmaudu. Suprantu, kad galima pasikvėpinti pakartotinai, tačiau mano riba yra 4 valandos - mažesnis laikotarpis yra žemiau mano lūkesčio ribos.


Gėlių ir vanilės aromatas, tinkamas visiems, neerzinantis, jaučiamas prie odos ir labai trumpai išliekantis. Man pasirodė nuobodus, trūko gilumo, charakterio ir bent kokios įdomios natos. Nepasakyčiau, kad asocijuojasi su iššūkiu spindėti, kaip siūlo pavadinimas, - greičiau kviečia neišsiskirti, būti būsenoje, kai tau nerūpi (ne dėl to, kad esi toks koks esi, o dėl to, kad tau neįdomu, norisi pasislėpti masėje) kaip atrodai, kaip kvepi ir koką žinutę neši į dieną. Nesužavėjo, todėl manau tiesiog pabaigsiu ir net netraukčiau į potencialiai kartojamų sąrašiuką... Jei būčiau pabandžiusi prieš perkant - kvepalų nebūčiau pirkusi - nieko, kas būtų verta bent didesnio dėmesio.

Aromatas panašus į:
- VICTORIA'S SECRET "Scandalous"
- JEAN PAUL GAULTIER "Scandal A Paris"
- AVON "Cherish"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų ESSENCE "Love letters" nagų lakas 01 - "Rosy In Love".

Komentarai