2024 pavasario - vasaros tendencijos: akiniai ir saulės akiniai

Priešpaskutinė tendencijų dalis, kurioje noriu pasidalinti saulės akinių ir akinių tendencijomis. Šios - vienos aktualiausių šviečiant kaitriai vasaros saulei, o ir pastarosiomis dienomis, kai saulė šviečia kaitriau, akinius norisi užsidėti. Tad labai smalsu, kas naujo laukia tendencijose.


Klasikinis katės akių


Apvalūs


Ovalios formos


Retro aviatoriai


Masyvūs, itin dideli


Siauros, pailgo stačiakampio formos


Artistiškos, neįprastos formos


Geometrinių formų


Masyvūs 70 stiliaus


Techno stiliaus


Sportinio stiliaus


Tiesus akinių viršus


Metalinai rėmeliai


Stori, vintažiniai plastiko rėmeliai


Vėžlio kiauto rašto rėmeliai


Skaidrūs stiklai


Violetinės spalvos stiklai


Klasikiniai juodi


Raudoni


Ryškiaspalviai rėmeliai


Ombre spalvos



Kas svarbiausia 2024 pavasario - vasaros akinių ir saulės akinių tendencijose?

Nors akinių tendencijose skirtingų tendencijų visai nemažai, tačiau akivaizdu, kad šį sezoną bus aktualiausi masyvūs akiniai, kuriuos reiktų rinktis dairantis į praeitį - vintažinius; arba į ateitį - futuristinius ir techno stiliaus. Dominuoja vintažiniai masyvūs, dideliais rėmais akiniai. 

Jei norite išsirinkti madingiausią formą - rekomenduojama rinktis pačius populiariausius, klasikinius katės akies arba visiems tinkančius aviatoriaus formos akinius. Tačiau šį sezoną pagrindinis dėmesys skiriamas spalvoms, įdomioms detalėms ir ryškiems raštams, pradedant vėžlio kiautu, geometriniais akcentais, ombe spalvine gama. Kalbant apie spalvas, greičiausiai jau aišku, kad populiariausi - ryškiai raudoni ir klasikiniai juodi, o jei norisi eksperimentuoti - drąsiai rinkitės pačias ryškiausias, jums patinkančias spalvas ir kelių spalvų derinius akiniuose - kuo ryškiau, kuo įdomiau, tuo ne tik smagiau, bet šį sezoną ir madingiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai